STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:15 | Trabzonspor - Galatasaray | 11 Aralık | 19.00

1-Muslera - Tolga

2-Eboue- Celutska

3-Semih - Giray

4-Ujfalusi- Glowacki

5-Hakan- Cech

6-Kazım- Serkan

7-Emre Ç. Halil

8-Selçuk-Colman

9-Melo-Zokora

10-Engin- Adrian

11-Elmander-Burak

Diye karşılaştırırsak baya üstün gözüküyoz.

Defansları sorunlu aslında en kötü ihtimal tek farkla kazanırız maçı ama bu maç bizim futbolculara güveniyorum.

hic mac havasinda degilim, hala derbideyim.

topcularin halini siz düsünün.

hic mac havasinda degilim, hala derbideyim.

topcularin halini siz düsünün.

salman vallahi aynen bende öyleyim feneri yendik şampiyon olmuş havasındayım hala galibiyetin tadı damağımda futbolcular nasıldır kimbilir ayrıca bu macın ustune ts deplasmanı olmasıda ayrı bir küfür zaten

Ts de maç havasında değil merak etmeyin :D Yarınki maçta golü atan maçı kazanır gibi duruyor.

takim oturdu, oyuncular formda. cok olumlu bakiyorum bu maca. en kötü ihtimal 1 puan.

umarim son mactaki dizilis ile cikariz...ezer geceriz :)

kazim'in yerine de mertan oynasa keskem :)

takim oturdu, oyuncular formda. cok olumlu bakiyorum bu maca. en kötü ihtimal 1 puan.

umarim son mactaki dizilis ile cikariz...ezer geceriz :)

kazim'in yerine de mertan oynasa keskem :)

Kadroda yok malesef :( fener maçı ilk 11i ile başlarız kesin

Kaybetme ihtimalimiz yüksek nedeni ise Trabzonspor daha disiplinli defans açısından fenerbahçeden daha iyiler Alanzinho en çekindiğim adam çünkü bu adama bizim maçlarda bişeyler olur ve coşuyor o yüzden en önemli olay orta saha orta sahada üstünlüğü ele geçiren takım maçıda kazanır kolay olmayacak Fenerbahçe maçı bizi yanıltmasın..

Kaybetme ihtimalimiz yüksek nedeni ise Trabzonspor daha disiplinli defans açısından fenerbahçeden daha iyiler Alanzinho en çekindiğim adam çünkü bu adama bizim maçlarda bişeyler olur ve coşuyor o yüzden en önemli olay orta saha orta sahada üstünlüğü ele geçiren takım maçıda kazanır kolay olmayacak Fenerbahçe maçı bizi yanıltmasın..

evet ts fb den daha tehlikeli. bu konuda sana katiliyorum. lakin alanzinho bal yapmayan ari. benim cekindigim oyuncu adrian. eger adrian oynarsa, bize zorluk yasatabilir. oynamazsa, rahat bir mac olur bizim acimizdan.

defansları iyi falan değil stoperi giray olan bir takımın savunması nasıl iyi anlıyamadım bekleri iyi trabzonun ondada bir tanesi oynamıyacak celustska cech iyi oyuncu ama önünde iyi bir adam yok trabzonda bizim takıma benziyor biraz kanatları yok hic işlemiyor hep ortadan geliyorlar colmanı kitlersek 3 puanı alırız

Lig Tv'de eski maçların özetlerini izledim. Bu Colman neredeyse her maçta bize gol atmış. Dikkat etmek lazım.

Burak'in defansin arkasina sarkmasini engellersek sorun olmaz.. Benim korkum defansta yapacagimiz bireysel hatalardan.. hatirlayin gecen sene servet, bir onceki sene emre gungor hediye etmisti maci..

Tek endişem adamlar son maçını bir şampiyonlar ligi takımıyla yapmışken biz bank asya takımıyla yaptık :)

Trabzon'a biraz pres yaparsak maçı kazanma şansımız %90. Bir kere topu oyuna iyi sokamıyorlar ve orta sahada bizden kat be kat güçsüz durumdalar. Hücumda topu ileriye taşıyacak adamları Alanzinho ve onun karşısında Melo olacak ki hiç bir ihtimalleri yok bence tek şansları savunma arkasına atılacak toplarla Burak'ı kullanma çabaları ama o konuda da bizim savunmanın çok da yavaş olduğunu düşünmüyorum yani çok büyük anormallikler yaşanmazsa pozisyon bulma şansları da pek yok ki bizim takım savunması bakımından ligin en iyisi olduğumuz da bir gerçek.

Yani demem odur ki şu maçı çok ama çok rahat bir şekilde kazanırız bir anormallik yaşamazsak maçta.

-----------------------Muslera-------------------------

Eboue-------------Semih---------Ujfalusi-------------Hakan

------------------------Melo------------------------------

Kazim-----------Selcuk------------Engin------------Emre Colak

-----------------------Elmander---------------------------

1-Muslera > Tolga

2-Eboue > Celutska

3-Semih => Giray

4-Ujfalusi > Glowacki

5-Hakan => Cech