STSL 11/12 H:16 | Orduspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:16 | Orduspor 0-1 Galatasaray | Devre Arası | 16 Aralık

Emre çolak out-Engin in.

Culio tek başına top oynuyor resmen bir de adama sallıyorsunuz. Bu sallayanlar geçen sene Culio kalitesiz diyenlerle aynı kişiler sanırım.

kazım emre ve barosun yerinde olcan-reyes ve drogba olacaktı 0-4 tü şu an ilk yarı:)

spikerlerin morali bozuk.

Yahu Muslera o golü yemezdi hakem düdüğü çalmasaydı. Keşke yine tutsaydı şimdi millet konuşacak o saçma pozisyona.

Kazım %100 gollük pozisyonda çok laubali davrandı.

Durdurup net bir vuruş yapsa 2-0 olcaktı ve rahatlayacaktık.

Bizim oyuncular maçı hafife almışlar çok belli.O ısıran takım yok sahada.Kanatlar işlemiyor zaten.Kazım'da Emre de çok kötü.

Hakemde berbat.Doğradılar bizim oyuncuları kart göstermedi hiç birine.Ordu'nun sol beki her hava topunda faul yapıyor,dirsek atıyor ama hakemin sesi çıkmıyor.

culio messi mi? tam 10 faul yapılmış ilk yarıda kendisine.Yani Culio durdurulamıyor anca faulle önü kesiliyor anlamına gelir 10 faul.Ama maçı izleyen herkes 10 faulün 8 tanesinin yalan oldugunu görecek.Kıçını dönüyor adama salıyor kendini.Zaten hiç sevmezdim leş bi topçuydu iyiki gitmiş bizden tam ordusporun oyun anlayışına uygun bi anadolu topçusuymuş.

her müdahalede kıçını dönüp oyuncuya kendini yere attı

nasıl verirdi. top çizginin dışında bile olmasa rakip elmanderin üzerine çıkıp kafayı vuruyo. yani top oyun alanında bile olsa orada faul var. ki muslera ve eboue düdükten sonra duruyo zaten.

yaw ne anlamiyorsunuz ya.hakem simdiye kadar hic hata yapmadimi? fb maclarinda hakemle yenildigimizde nasil verdiler?

Yönetim Allah rızası için bi tane sağ kanat oyuncusu alın da , şu kazım'ı bi daha izlemeyelim.

Ordu'nun golünü yediler mi harbiden? Pozisyonu kacırdım.

Alakasi yok. Adam cizgi uzerinden falsolu orta yapiyor. Gormene bile gerek yok demek.. Sonrasinda zaten faul var ve hakem duduk caldigi icin Muslera mudahale etmiyor.

Kazım son 3 maçtır hep artistlik peşinde ! ya vole ile , ya gelişine , ya da tabiri cahizse eli şeyinde oynamaya devam ediyor.

Bizim taraftar neden Reyes'i istemez anlamak mümkün degil. Kolay adam geciyor, müthis paslar atiyor. Bence gelseydi faydali olurdu

reyesmi olur başkası mı olur ama bize reyes tarzı adam lazım...aldımı dikine gidecek,çalım atabilecek....tek eksiğimiz bu bence

1: td degisikligi takimi feci atesleyebilir

2: ust uste 2 onemli galibiyet rehavet getirebilir

Bunlari dusunursek iyi bir sonuc ilk yari icin + acik buluyoruz

Bir de culioyu begenmezdim bugun de begenmedim

Kazım kazım out - Sercan yıldırım in ! Sercan yoksa aydın oynasın birisi girsin artık şu sağ açığa.

Geri
Üst Alt