STSL 11/12 H:17 | Galatasaray 1-0 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:17 | Galatasaray - Manisaspor | 21 Aralık | 20.30

Yiğit'i bende beğenmiyorum. Yurt icinde Yiğit'ten iyi sağ kanat yoksa da bu bizim problemimiz değil, Yiğit'le yetiniriz o zaman dememeliyiz. Ona göre kontejyan ayarlaması yapılır ve sağ kanat yabancılaştırılır gerekirse. Ki herşeyden önce sürekli tam verimle oynamasa da cok daha iyi olduğunu düşündüğüm bir Kazım var elimizde.

Yiğit Manisada her zaman ilk 11 oynayamıyor yada ben ne zaman manisa maçına denk gelsem Yiğit sahada olmuyor. Bakalım bizim maçta oynayacak mı 4m€ bonservis istenen yetenek...

https://www.gscimbom.com/forum/haldun-ustunel-transfer-forumu/92490-anadolu-kuluplerine-tepki-_.html

bu konuda yazdığım bi yazıyı paylaşıyim ozaman.

ayrıca manisalıyım. manisaspor kombinem var ve 3senedir neredeyse tüm maçlara gidiyorum. umarım senin için yeterli bir kriterdir yiğit hakkında yorum yapmam konusunda.

sadece yiğit değil.amrabat,olcan...hepsine aynı şeyi söylüyorsun...

Aslında stres yapmaya gerek yok

Manisalı oyuncuları mamalıcan geçcek gitcek

sadece yiğit değil.amrabat,olcan...hepsine aynı şeyi söylüyorsun...

aynen bu benim düşüncem. anadolu klüplerinden futbolcu alıpta niye onları güçlendirelimki. alper potuk için 10m euro isteniyor. alper potuk değil 10m u 4m euro yu hakketcek ne başardıki??? Gider tolga ciğerciyi alırım 1-2m euro ya 10 sene ortasahaya oyuncu arama

umarim rahat bir mac olur, bol gollü bir galibiyet olur.

Manisaspor´u 2 haftadir dikkatle izliyorum. Bu kadar puani nasil toplamislar hayret ettim. Gecen sezonun düz takimi, ayni oyuncular, ayni etkisiz oyun. Bunun disinda Manisasporu hep yenmisiz simdiye kadar. Bize ters gelmiyorlar sanki.

Maci ciddiye alip, tatil havasinda cikmazsak 3-4 tane atar liderligi 10 gün boyunca kutlariz güzelce.

Manisaspor´u 2 haftadir dikkatle izliyorum. Bu kadar puani nasil toplamislar hayret ettim. Gecen sezonun düz takimi, ayni oyuncular, ayni etkisiz oyun. Bunun disinda Manisasporu hep yenmisiz simdiye kadar. Bize ters gelmiyorlar sanki.

Maci ciddiye alip, tatil havasinda cikmazsak 3-4 tane atar liderligi 10 gün boyunca kutlariz güzelce.

manisa iki haftadir kötü oyniyor ama ilk haftalarda harbiden cok saglam top oynadilar, pasa dayali, kontrollü, ofansif bir oyun oynadilar, erman falan herkes en iyi futbol oynayan manisa diyordu hatta

zor mac olacak!

Servet oynuyor. Banko üst.

yaw bu maç çok önemli devreye lider girmek ve motivasyon için ama herkes uzaklaşmış gibi maçtan.

Arenada yine 30-35 bin anca olacak gibi

Uzaklaşmak falan yok. Sadece yoğun maç trafiğine yetişemiyoruz sanırım :)

Forum ilgisiz.

Biletler oldugu gibi duruyor sadece kale arkalari satilmis.. !

30bin olurmuyuz ?

emre çolak yerine engin'in oynaması gereken maç.

Emre biraz dinlensin yoruldu...

Ayrıca Mertan'ın da 18 kişilik kadroda olması gerekli, 2-3 attıktan sonra oyuna girip azıcık da olsa oynasın kanaatindeyim...

bizim taraftar bi garip ben çözemedim valla lider olmuşsun çoşkulusun ama stad boş ilginç

Taraftarin sampiyonluga inanmis olmasi gerekir ve takimi desteklemelidir. Stadimizin dolunca inanilmaz bir güzelligi var. Gidin iste da

İlk yarıyı lider kapatalım.

kendimi yarın ilk 11 dekı futbolcunun yerıne koyuyorum maça bi çıkıyorum 25 bın kısı var ulan 5 te 5 yap f5 dağıt ts yi ezerek yen lider ol bu mu la karşığı derim ister istemez motıvasyonum düşer.

manisayı ezeriz.

bazıları dikkat etmek gerekli falan diyor. gülüp geçiyorum.

tahminim 3 -4 tane atarız.

Geri
Üst Alt