STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray - İ.B.B. | 3 Ocak | 20.30

Ne maçı lan bu?

OHA

neyse Onur, ben cikiyom, forum sana emanet, aman dikkatli ol, ben yokken millet cok rahatliyor, abartmasinlar.

Eboue gittikten sonra 11 böyle olmalı.

__________Muslera_________

Ujfa__Ceyhun__Semih__Hakan

__________Selçuk__________

Kazım_____Melo______Emre

____Baroş___Elmander____

Şikebahçedende yobomu gidiyor afrikaya?

baska kimi koyacan abi, transfer yok ki

Ben de başkasını yazmadım zaten. :)

.............Muslera_________

Sabri__Ceyhun__Semih__Hakan

Ujfa_____Melo______Emre

____Baroş___Elmander____

yapsak ?..

Kazıma ne olmuş anlamadım?

Ben de başkasını yazmadım zaten. :)

.............Muslera_________

Sabri__Ceyhun__Semih__Hakan

Ujfa_____Melo______Emre

____Baroş___Elmander____

yapsak ?..

Çok kötü desem aramızda kavga çıkar mı?:)

derslere çalışalım da

Koyacaz.

koyalım fenere

İlk 4-5 hafta nispeten kolay takımlarla oynuyoruz.Fenerbahçe ise yine nispeten iyi takımlarla karşılaşıcak.İlk devre bu fikstür onlara yaramış bir çok iyi takımı en kötü zamanında yakalamışlardı.Şimdi durum biraz farklı.Biz rüzgarı arkamıza almışken iyi bir başlangıçla seri galibiyetlere devam edebiliriz.Puan farkını ciddi anlamda açma fırsatımız var.Bunu mutlaka iyi değerlendirmeliyiz.

Yarın İbb klasik topun kontrolünü bize verip takım halinde savunmada kalarak kotra topları değerlendirme anlayışıyla oynarsa avantajlı oluruz.Ayağa pas yaparak oyunu soğutan takımlara karşı-Mersin-Manisa gibi- zorlandık çünkü ayağa oynayıp oyunu kontrol etmek ilk hedefimiz.Bunu yapmaya başladığımızda özgüveni artıyor takımın ve ne yaptığını bilen bir takım oluyor sahada.

Semih-Ujfa-Eboue 3lüsünün olması İBBnin kontralarına karşı avantaj.Özellikle Melo yokken Ebouede olmasaydı çok büyük sorun olurdu bizim için.Kazanarak başlar,kaldığımız yerden devam etmiş oluruz umarım.

İlk 4-5 hafta nispeten kolay takımlarla oynuyoruz.Fenerbahçe ise yine nispeten iyi takımlarla karşılaşıcak.İlk devre bu fikstür onlara yaramış bir çok iyi takımı en kötü zamanında yakalamışlardı.Şimdi durum biraz farklı.Biz rüzgarı arkamıza almışken iyi bir başlangıçla seri galibiyetlere devam edebiliriz.Puan farkını ciddi anlamda açma fırsatımız var.Bunu mutlaka iyi değerlendirmeliyiz.

Yarın İbb klasik topun kontrolünü bize verip takım halinde savunmada kalarak kotra topları değerlendirme anlayışıyla oynarsa avantajlı oluruz.Ayağa pas yaparak oyunu soğutan takımlara karşı-Mersin-Manisa gibi- zorlandık çünkü ayağa oynayıp oyunu kontrol etmek ilk hedefimiz.Bunu yapmaya başladığımızda özgüveni artıyor takımın ve ne yaptığını bilen bir takım oluyor sahada.

Semih-Ujfa-Eboue 3lüsünün olması İBBnin kontralarına karşı avantaj.Özellikle Melo yokken Ebouede olmasaydı çok büyük sorun olurdu bizim için.Kazanarak başlar,kaldığımız yerden devam etmiş oluruz umarım.

Renktaş inşallah herşey dediğin gibi olur :)

Mac baslamadi mi?

Edit: Bugun sali gunu saniyordum, butun gun maci bosuna bekledik desenize. 1 haftadir hastayim, gunleri sasirdim.

Geri
Üst Alt