Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray - İ.B.B. | 3 Ocak | 20.30
Ne maçı lan bu?
OHA
Ne maçı lan bu?
OHA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ujfalusi sağa çekilip semih ve zan stoper olur muhtemelen.Sabri ne zaman iyilesiyor, Eboue'nin yoklugunu kim dolduracak İbb macindan sonra
Şikebahçedende yobomu gidiyor afrikaya?
Eboue gittikten sonra 11 böyle olmalı.
__________Muslera_________
Ujfa__Ceyhun__Semih__Hakan
__________Selçuk__________
Kazım_____Melo______Emre
____Baroş___Elmander____
Hoş güzel de...Kazım ???
baska kimi koyacan abi, transfer yok ki
Kazıma ne olmuş anlamadım?
Hoş güzel de...Kazım ???
Ben de başkasını yazmadım zaten.
.............Muslera_________
Sabri__Ceyhun__Semih__Hakan
__________Selçuk__________
Ujfa_____Melo______Emre
____Baroş___Elmander____
yapsak ?..
İlk 4-5 hafta nispeten kolay takımlarla oynuyoruz.Fenerbahçe ise yine nispeten iyi takımlarla karşılaşıcak.İlk devre bu fikstür onlara yaramış bir çok iyi takımı en kötü zamanında yakalamışlardı.Şimdi durum biraz farklı.Biz rüzgarı arkamıza almışken iyi bir başlangıçla seri galibiyetlere devam edebiliriz.Puan farkını ciddi anlamda açma fırsatımız var.Bunu mutlaka iyi değerlendirmeliyiz.
Yarın İbb klasik topun kontrolünü bize verip takım halinde savunmada kalarak kotra topları değerlendirme anlayışıyla oynarsa avantajlı oluruz.Ayağa pas yaparak oyunu soğutan takımlara karşı-Mersin-Manisa gibi- zorlandık çünkü ayağa oynayıp oyunu kontrol etmek ilk hedefimiz.Bunu yapmaya başladığımızda özgüveni artıyor takımın ve ne yaptığını bilen bir takım oluyor sahada.
Semih-Ujfa-Eboue 3lüsünün olması İBBnin kontralarına karşı avantaj.Özellikle Melo yokken Ebouede olmasaydı çok büyük sorun olurdu bizim için.Kazanarak başlar,kaldığımız yerden devam etmiş oluruz umarım.
Mac baslamadi mi?