STSL 11/12 H:18 | Galatasaray 4-1 İ.B.B. | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:18 | Galatasaray - İ.B.B. | 3 Ocak | 20.30

-----------------------Muslera------------------------

Eboue-----------Semih--------Ujfalusi------------Hakan

-------------------------------------------------------

-----------------Engin--------Selçuk-------------------

Kazım-----------------------------------------Emre(Riera)

-----------------Elmander-----Baros----------------------

Böyle çıkıcaz muhtemelen.

aynen, ben riera mi, emre mi oynayacak, bunu cok merak ediyorum.

Bunun disinda cikacak her 11 yanlis ve sacma bir 11 olur. Maceraya gerek yok. Ayhan Mayhan intihar olur. IBB´nin Arif´le bi havasi yok. Büyük takimlarin IBB´ye karsi yaptigi klasik hatalari yapmazsak cok cok rahat kazaniriz. Sakin ve kontrollü oynamaliyiz cünkü IBB rahat takim herzaman. Rahatca pas yapmaliyiz, pres yapmaliyiz.

305100_Galatasaray_SK.jpg

Bunun disinda cikacak her 11 yanlis ve sacma bir 11 olur. Maceraya gerek yok. Ayhan Mayhan intihar olur. IBB´nin Arif´le bi havasi yok. Büyük takimlarin IBB´ye karsi yaptigi klasik hatalari yapmazsak cok cok rahat kazaniriz. Sakin ve kontrollü oynamaliyiz cünkü IBB rahat takim herzaman. Rahatca pas yapmaliyiz, pres yapmaliyiz.

Fatih hocanin sagi solu belli olmaz,Mertani kadroya alacagi söylentileri dogruysa ilk onbirde bile görebiliriz Mertani.

aynen, ben riera mi, emre mi oynayacak, bunu cok merak ediyorum.

%90 Emre oynar salman hatta emin gibiyim buna manisa maçında %100 lük golü kaçırdıktan sonra bile almamıştı oyundan kolay vazgeçmicek gibi duruyo

%90 Emre oynar salman hatta emin gibiyim buna manisa maçında %100 lük golü kaçırdıktan sonra bile almamıştı oyundan kolay vazgeçmicek gibi duruyo

orasi öyle ama maca giren rieranin cok iyi performansida var.

fatih hocanin transferi riera, onun iyi cikmasi icin hersey yapar hoca.

Beyler Allah'ın izniyle maçı alıcaz ben maça çekiliyorum, maçtan sonra görüşmek üzere iyi forumlar inş herşey gönlümüzce olur.

Fatih hoca'dan iyi bilemeyiz bu isi,adam kimi begendiyse antremanda onu oynatir.

En son Sivasspor macinda Melo cezaliyken Engin oynamisti Selcuk´un yaninda. Hayatinin macini oynamisti kirmizi karta kadar. Engin yanlis tercih olmaz asla

buna ek olarak mertan ikinci yarı kazımın yerine girerse süper olur.

Beni ilk yari boyunca en cok fitil eden adam Kazimdi,hatta Fatih hocaya bile kiziyordum Kazim yüzünden,benim tahminim Fatih hoca Kazimdan pres yapan basan bir oyuncu yaratmaya calisiyor,Belezoglu ve Okan Burukta piyasaya ilk ciktiklarinda calimdan baska bisey bilmiyorlardi,Fatih hocanin sayesinde uluslararasi seviyeye geldiler,simdi Emre Colak ve Kazimdan bu sekilde faydalanmak istiyor.

En iyisi,millet maca gider ozaman:D

Lan yoksa 25000 taraftara oynuyoruz,takim lider ama taraftar ortada yok.

yemin ediyorum uni bittikten sonra türkiyede is falan bulursam, seve seve istanbula dönecegim ve ilk isim kombine almak olacak.

18 belli oldu mu ;?

Transfer istemiyorum da bu saatten sonra. Eldeki oyunculardan maksimum verim alınarak bir şekilde sampiyon yapsınlar bu takımı.

Bu maça h0 oynamıştım ancak isaretlerken yanlıslıkla h1 yapmısım, degistirmedim özellikle, umarım 2 farklı kazanırız en azından. :D

Geri
Üst Alt