STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

yok böyle bir A$k .. kalbim hala son hiz atiyor yasadigim HAZ ise inanilmaz ... seni cok seviyorum Galatasarayim :gs::ask:

"Sercan gol atıyor melo'ya koşuyor...

Semih ujfa abisine sarılıyor...

Muslera ile baros kucaklaşıyorlar.

Fatih terim ile selçuk yıllardır görüşmeyen baba oğul gibi sarılıyorlar...

Sabri'nin hatasında semih; " abi olur, sıkma canını " deyip teselli ediyor.

Yedek kaleci ufuk, kıskanmıyor muslera'yı her maç sonrası mutlu mutlu yazılar yazıyor.

Abdürrahim albayrak takımın neşesi...

Hasan ve ümit davala hırs küpü.

Efendi adam, taş gibi adam başkanımız zaten hallediyor işleri...

Çılgın atan bir sağ bekimiz var eboue...

Sol bekte hakan, iyi oynuyor...

Engin'i, kazım'ı psikopatlıktan çıktı, topçu oldular...

Elmander dursa baros atıyor, baros dursa elmander atıyor.

Gol olunca tüm takım koşuyor golü atana... herkes hırs küpü, herkes inançlı.

Artık takımın devre arasında takımı disiplininden dizgine getiren bir hocası var.

Herkes mutlu, herkes...

Şikeci değiliz, bizde yalan dolan yok. bizde adilik yok. bizde şeref var, onur var

Bizde mutluluk var... biz Galatasaray'ız, Galatasaraylı'yız."

rerererarara.net

Arkadaşlar doğru sonuca doğruları yaparak ulaşırsınız...

Yanlışları yaparak sadece doğruların bulunması durmuş saatin günde 2 kez doğru saati göstermesine benzer...

Vladimir Petkoviç: 'Türkiye'nin en iyi takımına karşı oynadık.'

Adam haklı beyler.

Galatasaray'da 2-0'dan 4-2 galibiyeti elde etmenin perde arkası aydınlandı...

İlk yarıda sahada gezinen futbolcular, soyunma odasında resmen Fatih Terim'in hışmına uğramış...

Soyunma odasına en son ve kapıyı tekmeleyerek giren Fatih Terim'in ''Bu rezalete göz mü yumacağız yoksa, ligde tutunmaya çalışan takıma haddini bildirecekmiyiz'' diyerek futbolcuların dikkatini çektiği öğrenildi...

'Hepinizin canını yakarım!'

''Benim futbolcularım her gün daha iyiye gider, geriye bakmaz, kötüye gitmez. Utanın kendinizden. Milyonlarca taraftar arkanızda, isterseniz rüzgarı ters çevirin. Ters çevirin de görün bakalım benim öteki yüzümü. Ya mutlu ve huzurlu devam ederiz, yada hepinizin canını yakarım...'' diye devam eden Fatih terim daha sonra Sabri'ye dönerek ikinci yarı yoksun. Hazır değilsin. Ne kafa olarak ne de fizik olarak. Demek ki bu formanın değeri hala bilinmemekte. Bu kulübün menfaatleri için babamı bile tanımam, herkes iki kişilik oynayacak''.. şeklinde serzenişte bulundu...

'Bu ayıbı temizleyin!'

Soyunma odasının dışından da duyulan bu sert konuşma sonrası, ''Ben odadan çıkıyorum, oturun konuşun, bu ayıbı temizleyin'' diyen Terim, hışımla dışarı çıktı ve takımı sahaya çıkış tünelinde bekledi.

Kaynak: Fotospor

Fotospor döktürmüş yine, güzel uydurmuşlar.:)

söyleyeceğim tek birşey var. bu elbette mazeret olarak görülmemeli. tam tersi bu durum bizi daha da hırçın ve gün geçtikçe daha karşı konulamaz bir takım görünümüne sokuyor.

bu sene bir çok maç izledim büyük takımların. her hafta takipteyim neredeyse. Her takım bize karşı motivasyon olarak çok üst düzey ve çok ciddi şekilde oynuyor. Skor ne olursa olsun en ufak ciddiyetsizlik yapmıyorlar. Oyun içersinde her türlü profesyonelliğe başvuruyorlar.

Dediğim gibi bunlar mazeret değil elbette. Görünmeyen birşeyde değil.

Sadece belirtmek istedim.

Bu kadar zor bir mac olacagini tahmin etmemistim, gol yemeden aliriz diyordum ama Eboue'nin yoklugunda Sabri sagolsun icine etti. Melo'da gununde degildi, yedigimiz gollerde payi var Sabriyle birlikte.

Sabri hazir olsa bile guven vermiyor, birde hazir olmayinca pimi cekilmis bir el bombadir. Fatih hoca burda bir risk aldi ama sonrasinda hatasini duzeltti ki hatasini da kabul etmesi cok guzeldi.

Devre arasi atom bombasi dustu herhalde soyunma odasinda, Fatih hoca futholcularini bi dovmedigi kaldi gorunuse gore. Takim zor olani basardi ve 2-0'dan maci 2-4 ile cevirdi. Helal olsun, geriye dusup kazanmak bir baska oldu, bize daha da guven verdi. Bundan sonra geriye dustugumuz maclar olursa takim bu maci hatirlayip o maclarda da sonuna kadar zorlayacaktir.

Yonetime de sesleniyorum buradan, ne yapip edip transferleri tamamlayin. Bu takimda bugun sag kanat da bir Keita'si olsaydi bu kadar zorlanmazdik. O yuzden ne yapip edip su hucum oyuncularini alin. Birde savunma'ya da bi care bulmak lazim, bu is Sabriyle olmaz ama Servetle de olmaz. Su asamada en mantiklisi ve dogrusu bence Ceyhun'u stopere hazirlamak olacak boylece Ujfa sag bek'e gecer.

Fotomaç a bu konuşmaları kim haber vermiş acaba

hangi köstebek??

"Sercan gol atıyor melo'ya koşuyor...

Semih ujfa abisine sarılıyor...

Muslera ile baros kucaklaşıyorlar.

Fatih terim ile selçuk yıllardır görüşmeyen baba oğul gibi sarılıyorlar...

Sabri'nin hatasında semih; " abi olur, sıkma canını " deyip teselli ediyor.

Yedek kaleci ufuk, kıskanmıyor muslera'yı her maç sonrası mutlu mutlu yazılar yazıyor.

Abdürrahim albayrak takımın neşesi...

Hasan ve ümit davala hırs küpü.

Efendi adam, taş gibi adam başkanımız zaten hallediyor işleri...

Çılgın atan bir sağ bekimiz var eboue...

Sol bekte hakan, iyi oynuyor...

Engin'i, kazım'ı psikopatlıktan çıktı, topçu oldular...

Elmander dursa baros atıyor, baros dursa elmander atıyor.

Gol olunca tüm takım koşuyor golü atana... herkes hırs küpü, herkes inançlı.

Artık takımın devre arasında takımı disiplininden dizgine getiren bir hocası var.

Herkes mutlu, herkes...

Şikeci değiliz, bizde yalan dolan yok. bizde adilik yok. bizde şeref var, onur var

Bizde mutluluk var... biz Galatasaray'ız, Galatasaraylı'yız."

rerererarara.net

oha baya güzel yazmışlar süper

Ben bugün Rierayi cok begendim,ilk haftalarda oynamadigi veya cikarildigi maclarda morali cok bozuluyordu,maclarda sadece kendini göstermeye ugrasiyordu,son haftalarda takimla iyice bütünlestigini görmek mümkün,Selcuga attirdigi gol bunun resmi zaten,Selcuk zaten tartismasiz Avrupanin en iyi ortasaha oyuncularindan biri.

İlk yarıda sahada gezinen futbolcular, soyunma odasında resmen Fatih Terim'in hışmına uğramış...

Soyunma odasına en son ve kapıyı tekmeleyerek giren Fatih Terim'in ''Bu rezalete göz mü yumacağız yoksa, ligde tutunmaya çalışan takıma haddini bildirecekmiyiz'' diyerek futbolcuların dikkatini çektiği öğrenildi...

''Benim futbolcularım her gün daha iyiye gider, geriye bakmaz, kötüye gitmez. Utanın kendinizden. Milyonlarca taraftar arkanızda, isterseniz rüzgarı ters çevirin. Ters çevirin de görün bakalım benim öteki yüzümü. Ya mutlu ve huzurlu devam ederiz, yada hepinizin canını yakarım...'' diye devam eden Fatih terim daha sonra Sabri'ye dönerek ikinci yarı yoksun. Hazır değilsin. Ne kafa olarak ne de fizik olarak. Demek ki bu formanın değeri hala bilinmemekte. Bu kulübün menfaatleri için babamı bile tanımam, herkes iki kişilik oynayacak''.. şeklinde serzenişte bulundu...

'Bu ayıbı temizleyin!'

Soyunma odasının dışından da duyulan bu sert konuşma sonrası, ''Ben odadan çıkıyorum, oturun konuşun, bu ayıbı temizleyin'' diyen Terim, hışımla dışarı çıktı ve takımı sahaya çıkış tünelinde bekledi.

Okurken beni bile hırslandım yahu. :)

resmi siteden alinti yazi, bugünde dedim hep diyecegim Sabri kadar luzümsüz oyuncu bize lazim degil.

ur9zcb9b.jpg

1nd9m.jpg

Selcukun golunden sonra Hasan Sas

O ne hirs o ne hirs en son Kendisi gol atdiginda gormustuk ;)

'Bu ayıbı temizleyin!'

Imparator diyorum baska birsey demiyorum. Fatih hocanin bende kredisi yeminle 20 senedir Sir Alex Ferguson gibi Galatasaray'da senelerde basarili veya basarisiz bir sekilde kalsa herzaman desteklerim. fatih Hoca oldukca champiyonlar ligi finalibile oynariz kisa zamanda

Geri
Üst Alt