STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Galatasaray'da 2-0'dan 4-2 galibiyeti elde etmenin perde arkası aydınlandı...

İlk yarıda sahada gezinen futbolcular, soyunma odasında resmen Fatih Terim'in hışmına uğramış...

Soyunma odasına en son ve kapıyı tekmeleyerek giren Fatih Terim'in ''Bu rezalete göz mü yumacağız yoksa, ligde tutunmaya çalışan takıma haddini bildirecekmiyiz'' diyerek futbolcuların dikkatini çektiği öğrenildi...

'Hepinizin canını yakarım!'

''Benim futbolcularım her gün daha iyiye gider, geriye bakmaz, kötüye gitmez. Utanın kendinizden. Milyonlarca taraftar arkanızda, isterseniz rüzgarı ters çevirin. Ters çevirin de görün bakalım benim öteki yüzümü. Ya mutlu ve huzurlu devam ederiz, yada hepinizin canını yakarım...'' diye devam eden Fatih terim daha sonra Sabri'ye dönerek ikinci yarı yoksun. Hazır değilsin. Ne kafa olarak ne de fizik olarak. Demek ki bu formanın değeri hala bilinmemekte. Bu kulübün menfaatleri için babamı bile tanımam, herkes iki kişilik oynayacak''.. şeklinde serzenişte bulundu...

'Bu ayıbı temizleyin!'

Soyunma odasının dışından da duyulan bu sert konuşma sonrası, ''Ben odadan çıkıyorum, oturun konuşun, bu ayıbı temizleyin'' diyen Terim, hışımla dışarı çıktı ve takımı sahaya çıkış tünelinde bekledi.

Kaynak: Fotospor

Alın size videosu

Sporx TV - Fatih Terim soyunma odasında | Samsunspor - G.Saray devre arası canlandırması! video - Komik, Fatih Terim, Soyunma odası

Mactan once Sabri'nin oynamasi mantikli gozukse de mac icinde gorduk ki cok buyuk bir hataydi bu. Ayrica Felipe Melo'da geldigi gunden bu yana en kotu performansini sergiledi.

Sercan'in ve Baros'un da boyle mac kazandiran goller atmasi cok degerliydi onlar adina. Umarim Sercan biraz daha gelisim gosterebilir de onemli bir isim olur bizim icin.

Emre Colak git gide takimin hucum aksiyonlarinin en onemli isimlerinden biri olmaya basladi. Birazcik oyun ve saha gorusunu fiziksel gelisimiyle beraber ilerletebilirse 10 numara mevkinde de cok rahatlikla oynayabilecek bir potansiyeli oldugunu gosterdi.

Takim artik kesin olarak bir kazanma aliskanligi kazandi. Son birkac yildir kaybetmeyi aliskanlik haline getirmis bir takim icin muthis bir gelisme bu.Artik hangi mac olursa olsun; duduk calmadan bu takimdan umidimi kesmeyecegim.

Tesekkurler Fatih TERIM. Tesekkurler GALATASARAY.

Selcuk Inan tam BOX2BOX

scaled.php

Bir maçı özelliklede senin adına kötü giden bir deplasman maçını 2-0'dan 4-2'ye getirmesi kolay değildir he yürek ister..

Skordbord'a yazıldığı kadarda kolay olmuyor bir galibiyet..

Azim,kararlılık,yürek,ruh ve en önemlisi İmparator işte Galatasaray'ın şifreleri..

Bu maci Fatih Terim kazandi. Kimse degil. Hatayi da o yapti, dogruyu da o yapti. Zamaninda yapti. Ve kazandik

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-0 Galatasaray | İlk Yarı

100 küsür sayfalara gözattım. Resmen utandım. Skora endeksli baya kişiler varmış.. Maç 2-4 sona erdi. Şimdi ne konuşuyoruz. Kapak ve büyük ders olsun.

Engine edilmedik laflar kalmamış..Robot değilya İllaki kötü oynadığı maçlarda olacak. Bir maçla oyuncuyu ne hale sokuyoruz.

Helal olsun Aslanlar, HELAL !!!

Selcuk Inan tam BOX2BOX

Her zaman transfer edilmesini istemişimdir.Bu kadar gelişim göstereceğini hiç düşünmemiştim.

Kesinlikle avrupa standartlarında üst düzey bir oyuncu olmuştur kendisi.Türkiyede yetişen bir futbolcu olarak bunu yapması çok büyük bir başarıdır.

Golleri yediğimizde bir anlık sinirle yorum yapmıştım.Yönetimsel anlamda yazdıklarımın arkasındayım.

Yönetimin özellikle transfer konusunda gerekli hırsı göstermediğini düşünüyorum.Bu takım ve taraftar ofansif anlamda kesinlikle daha kaliteli oyuncuları hakediyor.Bu sene başında yapılmalıydı ama yapılmadı.Devre arası geldi hala yapılmamısını aklım almıyor.

Bu sadece futbolda değil basketboldada böyle.

Macı Fatih Terim'in hamleleri ve Emre Colak aldı.

Mac başlayınca ben çıkıyorum forum'dan çünkü saçma sapan yorumlar oluyor futbolcularla ilgili.

Drogbadan onemlı demıstım Selcuk ıcın..benı yanıltmadıgın ıcın tesekkur ederım kardesım, Turkıyenın en ıyı orta sahasısın sen..

Sabri, sakat oldugun donemlerde bol bol ebouenın vıdeolarını ızleseydın şayet o hataları yapma ıhtımalın olmazdı.Adamdan hıcbır sey kapmamışsın maalesef:)

Yarısı ciddi yarısı şaka bir mesajla bu geceyi kendi adıma kapatıyorum;

( Amacım bir Galatasaray futbolcusunu rencide etmek değil, sadece nükte... Lütfen yanlış anlaşılmasın !!! )

Süper Ligi Fenersiz,

Galatasarayı Sabri'siz görmek dileğiyle...

Herkese hayırlı geceler...

Maçı kahvede izlemiştim.

2-0 yenikken bazı kişiler herkese sallamış okudum şimdi.

Böyle taraftar profiline deyim yerindeyse tav oluyorum.

Yarın 1 maç kaybetsek başlayacaklar ona buna saymaya.

Maça gelirsek, ilk yarıda 2-0 yenikken bile kazanacağımızı çok kuvvetli şekilde hissediyordum.

Fatih Terim farkını ortaya koydu.

Ayrıca Sabri'yi de yerden yere çarpmanın manası yok.

İki gol de bireysel hatalardan geldi.

Sabri sakatlıktan yeni çıktı o yüzden bu kötü oyununu anormal görmüyorum.

Cevap: STSL 11/12 H:19 | Samsunspor 2-0 Galatasaray | İlk Yarı

100 küsür sayfalara gözattım. Resmen utandım. Skora endeksli baya kişiler varmış.. Maç 2-4 sona erdi. Şimdi ne konuşuyoruz. Kapak ve büyük ders olsun.

Engine edilmedik laflar kalmamış..Robot değilya İllaki kötü oynadığı maçlarda olacak. Bir maçla oyuncuyu ne hale sokuyoruz.

Burası forum.Yüzlerce insan yorum yapıyor.Herkezin mantıklı,doğru bir şekilde yazmasını bekleyemezsin.Heleki 2. golü yedikten sonra insanların o sinirle saçmalamaları gayet normal:)

Tabiki üç,beş çok anlamsız hatta hakarete varan yazılar,yorumlar olabiliyor. onlarında yüzlerce kişinin yorum yaptığı forumda kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum.

Ama Engin konusunda kesinlikle katılmıyorum.İyi oynar kötü oynar bu tartışılır.Ama sahada garip garip hareketler yapması insanın canını sıkıyor.Yahu ilk 15 dakikada o kadar çok kendisini yere attı ki,oyundan bile atılabilirdi.Enginin bu takıma yarardan çok zarar vereceğini düşündüğüm için transferini kesinlikle hatalı buluyorum.

:)

pfmg2r9b.jpg

Maçı kahvede izlemiştim.

2-0 yenikken bazı kişiler herkese sallamış okudum şimdi.

Böyle taraftar profiline deyim yerindeyse tav oluyorum.

Yarın 1 maç kaybetsek başlayacaklar ona buna saymaya.

Maça gelirsek, ilk yarıda 2-0 yenikken bile kazanacağımızı çok kuvvetli şekilde hissediyordum.

Fatih Terim farkını ortaya koydu.

Ders oldu. Yenik durumda ikende dikkatli yorumlar yaparlar. 1 saattir eski mesajları okuyorum... Güzel yorumlar ve esprilerde olmuş.

Şahin Şerif'ide tebrik ederim. Fena ayar vermiş. skoruda bilmiş.

BUGÜN DOĞUM GÜNÜM ve aklıma ilk gelenleri yazmak istedim..

Kimilerine göre ;

"Muslera’nın elleri küçük,

Ujfalusi yaşlı,

Melo bidon,

Selçuk pahalı,

Elmander’in gol vuruşu yok,

Engin hırçın,

Baros güçsüz,

Kazım gamsız,

Semih tecrübesizdi."

Ama bu takım söke söke "ZİRVE"de..

sercan gol atıyor melo'ya koşuyor...

semih ujfa abisine sarılıyor...

muslera ile baros kucaklaşıyorlar.

fatih terim ile selçuk yıllardır görüşmeyen baba oğul gibi sarılıyorlar...

sabri'nin hatasında semih; " abi olur, sıkma canını " deyip teselli ediyor.

yedek kaleci ufuk, kıskanmıyor muslera'yı her maç sonrası mutlu mutlu yazılar yazıyor.

abdürrahim albayrak takımın neşesi...

hasan ve ümit davala hırs küpü.

efendi adam, taş gibi adam başkanımız zaten hallediyor işleri...

çılgın atan bir sağ bekimiz var eboue...

sol bekte hakan, iyi oynuyor...

engin'i, kazım'ı psikopatlıktan çıktı, topçu oldular...

elmander dursa baros atıyor, baros dursa elmander atıyor.

gol olunca tüm takım koşuyor golü atana... herkes hırs küpü, herkes inançlı.

artık takımın devre arasında takımı disiplininden dizgine getiren bir hocası var.

herkes mutlu, herkes...

şikeci değiliz, bizde yalan dolan yok. bizde adilik yok. bizde şeref var, onur var

bizde mutluluk var... biz Galatasaray'ız, Galatasaraylı'yız..

Geri
Üst Alt