STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Elmander fazlasıyla rol yaptı. İleriye koşan kalecinin önünde durup, darbeyi alınca da vurulmuş gibi kıvranmak hoş değil, Galatasaray'da böyle hareketler görmekten bıktım ben.

Bir de adam İngiltere'den gelmiş, kendini atan topçulara pirim verilmeyen tek ligden gelmiş... Ülkenin suyu mu bozuyor, nedir?

Pilot kameradan normal hızında o poziyonu bir izle bakalım o darbeyi sen alsan sonucu ne olurdu? Bi de ne kadar fazla oldu ki böyle şeyler bıktın? Biz nerdeydik?

Kötü oynadık. Lamı cimi yok. Üretkenlik sıkıntımız var. Fatih hoca inadına son verip Elmander ve Sercan'ı maçın başında oyuna sürsen bir kere ya. Daha kötü oynamayız kesinlikle.

ne cezasi bu meloya ? bu macta ne yaptiki ?

Haftaya 4-4-2 sisteminde ileri uçta da Sercan ve Elmander ikilisi ile başlayacağımıza bahse girerim.

Hakan ünsal Baros,Elmander,Sercan istediğin tarzda santraforlar mı filan dedi fatih hocaya..

Oda işte hepsinin farklı özellikleri var bakalım ocağa kadar beraberiz dedi

Sağol renkdaş,

Bence Fatih Hoca pivot istiyor.

Elmander fazlasıyla rol yaptı. İleriye koşan kalecinin önünde durup, darbeyi alınca da vurulmuş gibi kıvranmak hoş değil, Galatasaray'da böyle hareketler görmekten bıktım ben.

Bir de adam İngiltere'den gelmiş, kendini atan topçulara pirim verilmeyen tek ligden gelmiş... Ülkenin suyu mu bozuyor, nedir?

Faulu göstermek rol yapmak mı veya adamı küçültür mü. Mesela basketbolda bu abartma işini en iyi yapan Navarro'dur o da Avrupa'nın en iyi 3 oyuncusundan biri.

Attıkları golden sonra tribünden kol hareketi yapanlara kol böreği , parmağıyla sus işareti yapana da vezir parmağı Elmander'den

Son 20 dakika gercekten özledigimiz Galatasaray´i izledik. Ama oyuncu degisiklikleri sayesinde oldu bu. Gec de olsa dogru kadroyu bulup zamaninda oyuna sürdü Fatih Terim. Hic kimse konusmuyor ama Engin Baytar´in oynadigi süre icerisinde ne kadar faydali ve etkili oldugunu görmeniz gerekirdi. Sercan´a verdigi pas gol olsaydi Engin Engin diye inletirdiniz ortaligi. 3500 tane Sabri eder Engin ya.

Melo acik ara sahanin en iyisiydi. Elmander 30 dakika icinde ezdi gecti resmen Samsun defansini.

Ebouenin IBB maçındaki isteksizliği ve bu maçtaki mücadelesini düşününce ali sami yen takımımı olcaz yine diye korkmuyor değilim..Karabük maçı herşeyi belirler bence

Pilot kameradan normal hızında o poziyonu bir izle bakalım o darbeyi sen alsan sonucu ne olurdu? Bi de ne kadar fazla oldu ki böyle şeyler bıktın? Biz nerdeydik?

Ben alsam baya sarsılırdım, fakat Elmander'e baya iri bana göre.

Adam yere düşüp yüzünü tutuyor, kıvranıyor. Yüzüne birşey değdiği yok Elmander'in. Profosyonellik dedikleri şeyi yapıyor biliyorum, ama ben sevmiyorum bunu. Amatör olsun, penaltı alamayalım, tercihimdir benim.

Bu işlerden bıktım, şu isimler yüzünden bıktım: Ümit Karan, Ayhan, Baros. Bu topçular girdikleri ikili mücadelelerin çoğunda kendini yere atıp, daha yere düşerken hakeme bakıp, faul isteyen oyuncular. Sevmiyorum böyle adamları, takımımda istemiyorum.

Kimse Rieradan bir Arda beklemesin. Riera hiçbir zaman takıma direk etki eden oyuncu olmadı hep yardımcı oldu Arda hucum lideriydi

Tempo aşırı düşüktü. Yani kanatlarda Tuncay gibi Keita gibi hareketli oyuncular bu sonucu çok önceden değiştirirdi..

Kim ne derse desin rol yapmak ve kendini yere atmakta futbolun bi parçası.Futbolun bi parçası ki cezası sarı kart olarak belirlenmiş.

Beyler sakin arkadaş sanırım la liga izlemekten takımları karıştırır oldu. Hacı tamam bizde kendimizi barça zannetmek isteriz ama kusura bakma ama değiliz bizde rol yapan kaç adam gördün say da görelim.

Geri
Üst Alt