STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Bence şimdi burada kimsenin beğenmediği Baros devre arasında satılmazsa çok büyük ihtimalle sezon sonunda takımın en çok gol atan oyuncusu olur.

Faulu göstermek rol yapmak mı veya adamı küçültür mü. Mesela basketbolda bu abartma işini en iyi yapan Navarro'dur o da Avrupa'nın en iyi 3 oyuncusundan biri.

Hocam ben Navarro'yu hiç sevmem. Messi'yle Ronaldo'yu da sevmem, rüzgar esince kendilerini buraktıkları için.

Bülent Korkmaz'ı severim.

Benim futbol görüşümle ilgili bir mesele bu. Gerçekten acıdan kıvranacak durumda değilse, futbolcunun acıdan kıvranmasını hoş görmüyorum.

Ben alsam baya sarsılırdım, fakat Elmander'e baya iri bana göre.

Adam yere düşüp yüzünü tutuyor, kıvranıyor. Yüzüne birşey değdiği yok Elmander'in. Profosyonellik dedikleri şeyi yapıyor biliyorum, ama ben sevmiyorum bunu. Amatör olsun, penaltı alamayalım, tercihimdir benim.

Bu işlerden bıktım, şu isimler yüzünden bıktım: Ümit Karan, Ayhan, Baros. Bu topçular girdikleri ikili mücadelelerin çoğunda kendini yere atıp, daha yere düşerken hakeme bakıp, faul isteyen oyuncular. Sevmiyorum böyle adamları, takımımda istemiyorum.

yüzünü değil kafasını tutuyor fark edersen yere düşünce kafasının sağ tarafını çarpıyor.

Son 20 dakika gercekten özledigimiz Galatasaray´i izledik. Ama oyuncu degisiklikleri sayesinde oldu bu. Gec de olsa dogru kadroyu bulup zamaninda oyuna sürdü Fatih Terim. Hic kimse konusmuyor ama Engin Baytar´in oynadigi süre icerisinde ne kadar faydali ve etkili oldugunu görmeniz gerekirdi. Sercan´a verdigi pas gol olsaydi Engin Engin diye inletirdiniz ortaligi. 3500 tane Sabri eder Engin ya.

Melo acik ara sahanin en iyisiydi. Elmander 30 dakika icinde ezdi gecti resmen Samsun defansini.

Aynen katılıyorum Engin bu takıma çok faydalı olacak. Ayrıca moç moç konuşan yorumcular vardır Sercan büyük takım forveti olamaz diye bence 4x4'lük oynadı yaşı göz önünde tutulunca. Tecrübe kazandıkça bu takımın As forveti olur..

İlk yarı

------baros---kazım-----

riera--------------eboue

------melo-----selçuk---

şeklinde oynamalıydık..Karabük maçında bir de bu şekilde deniyelim derim kazım kanatta eziliyor..

İlk yarı

------baros---kazım-----

riera--------------eboue

------melo-----selçuk---

şeklinde oynamalıydık..Karabük maçında bir de bu şekilde deniyelim derim kazım kanatta eziliyor..

Maç Notları:

- Bu Fatih Terim bizim yeni Mustafa Sarpımız olur... İlk yarıdaki 11, İBB maçında rezil olan ilk yarı 11'i ile aynı. İkinci yarı, 20 dakikada 3 değişiklik yapılıp başlamamız gereken 11'e yakın bir 11'e dönülüyor. Avans verir gibi rakibe... Bu nasıl bir rezalettir?

- Sercan hem bu maçta hem de İBB maçında takımın en iyilerindendi. Baros-Sercan ikilisini de denemek lazım, ama Sercan - Elmander ikilisi iş yapıyor, net.

- Sabri'yi orta sahada oynatma hastalığından kurtulan FT, Eboue'yi "yaratıcı oyuncu" zannetmeye devam ediyor ne yazıkki.

- Gökhan Zan, Servet'den daha iyi bir stoper. (Golde hatası var, ama sonuç değişmez.)

- Hakan Balta 1 yıldır en iyi futbolunu oynadı.

- Biz 4-4-2 oynarız bu kadro ile.

- Arda'nın gidişi Baros ve Kazım'ın performanslarını inanılmaz düşürdü. Atletico Madrid'de her maç asist yapmaya başladı adam, ama arkasında hayal kırıklığı bıraktı. Hem ayıp, hem yazık.

Muslera

Eboue Ujfalusi Gökhan Balta

Engin Melo Selçuk Riera

Sercan Baros(Elmander)

Ben alsam baya sarsılırdım, fakat Elmander'e baya iri bana göre.

Adam yere düşüp yüzünü tutuyor, kıvranıyor. Yüzüne birşey değdiği yok Elmander'in. Profosyonellik dedikleri şeyi yapıyor biliyorum, ama ben sevmiyorum bunu. Amatör olsun, penaltı alamayalım, tercihimdir benim.

Bu işlerden bıktım, şu isimler yüzünden bıktım: Ümit Karan, Ayhan, Baros. Bu topçular girdikleri ikili mücadelelerin çoğunda kendini yere atıp, daha yere düşerken hakeme bakıp, faul isteyen oyuncular. Sevmiyorum böyle adamları, takımımda istemiyorum.

baros için haklısın ama elmander böyle bir oyuncu değil

yüzüne darbe almış gibi rol yaptığı için eleştiriyorsan ok :yenieek:

merak etme, elmanderden fazla rol görmeyeceksin

Bence şimdi burada kimsenin beğenmediği Baros devre arasında satılmazsa çok büyük ihtimalle sezon sonunda takımın en çok gol atan oyuncusu olur.

Burada Elmandere de gereksiz adam keşke alınmasaydı diyenler vardı.Gelsinler bu yana bakayım :sopa:

Kimse Rieradan bir Arda beklemesin. Riera hiçbir zaman takıma direk etki eden oyuncu olmadı hep yardımcı oldu Arda hucum lideriydi

riera 442 oyuncusudur, arda ise 442 dışındaki düşük tempolu sistemlerin oyuncusudur

ikisi de değerli oyunculardır

Maç Notları:

- Bu Fatih Terim bizim yeni Mustafa Sarpımız olur... İlk yarıdaki 11, İBB maçında rezil olan ilk yarı 11'i ile aynı. İkinci yarı, 20 dakikada 3 değişiklik yapılıp başlamamız gereken 11'e yakın bir 11'e dönülüyor. Avans verir gibi rakibe... Bu nasıl bir rezalettir?

- Sercan hem bu maçta hem de İBB maçında takımın en iyilerindendi. Baros-Sercan ikilisini de denemek lazım, ama Sercan - Elmander ikilisi iş yapıyor, net.

- Sabri'yi orta sahada oynatma hastalığından kurtulan FT, Eboue'yi "yaratıcı oyuncu" zannetmeye devam ediyor ne yazıkki.

- Gökhan Zan, Servet'den daha iyi bir stoper. (Golde hatası var, ama sonuç değişmez.)

- Hakan Balta 1 yıldır en iyi futbolunu oynadı.

- Biz 4-4-2 oynarız bu kadro ile.

- Arda'nın gidişi Baros ve Kazım'ın performanslarını inanılmaz düşürdü. Atletico Madrid'de her maç asist yapmaya başladı adam, ama arkasında hayal kırıklığı bıraktı. Hem ayıp, hem yazık.

Muslera

Eboue Ujfalusi Gökhan Balta

Engin Melo Selçuk Riera

Sercan Baros(Elmander)

ligdeki 2. maç ve hoca birşeyleri deniyor 0dan takım yaratıyor şu FT 'e yaptığınız tanımlamalara bakın. yazık o kadar emeğe o kadar uğraşa

Sonunda oyuncu degistirmesini bilen bir Teknik Direktörümüz var.

ligdeki 2. maç ve hoca birşeyleri deniyor 0dan takım yaratıyor şu FT 'e yaptığınız tanımlamalara bakın. yazık o kadar emeğe o kadar uğraşa

kusura bakmayın ama 2 haftadır yaptığı hatalarla eleştirilmeyi hak etti ft

ama eleştirinin dozajına dikkat etmek lazım tabi

İlk yarı

------baros---kazım-----

riera--------------eboue

------melo-----selçuk---

karabük 11i bu olsun kazımla baros ders alamamışlarsa çıkarılır bence..elmander sercan girer..rotasyon önemli çünkü

kimse rotasyon falan demesin, elmander ve sercan topu topu kaç dakika oynadı

Önceden sabıkalı olmasa, dediğin doğru. Ama milli takımda Tümer ve Nihat'ı adamlar yüremiyorken sürekli ilk 11'de oynatıp bizi çıldırtan Fatih Terim, Sabri ile aynı hastalığına devam etmesi, bence eleştirilmeyi hakediyor. FT'in GAlatasaray sevgisinden ve verdiği emekten bir saniye bile şüphe etmem. Ama aynı şeyi Mustafa Sarp için de söyleyebiliriz, adam elinden gelenin en iyisini yaptı.

Esas mesele, elinden gelenin en iyisini yapmak yeterli mi?

Fatih Terim'in takıntılı davranışlarının devam ettiğini görmek, beni endişelendiriyor. 5 hazırlık, 2 de berbat lig maçı bekledik eleştirmek için, sezon sonunu mu bekleyelim?

Son olarak, takım çok yeni katılıyorum, ama olmaz olmaz ile uğraşmanın, gereksiz mucizeler peşinde koşmanın manası yok.

Önemli olan 3 puandı.İyi oynayarak kazandığımız maçlarda olacak.Umarım galibiyet serisi yaparız uzun bir süre.

Geri
Üst Alt