Barış Gürler
Cezalı
- 30 Ocak 2011
- 3.276
- 0
- 996
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu
"Yahu Mustafa Sarp'a ne yapılmış Allah aşkına"
sürekli dalga geçildi, hakaretler edildi, ıslıklandı, başarısızlığın tek sorumlusu olarak gösterildi
daha ne yapılsın
"Milyon dolarlar kazanıp ta Mustafa Sarp ne verebilmiş bu takıma asıl onu düşünün biraz."
en az kazanan oyunculardan biriydi
"Siz sanıyor musunuz ki Mustafa Sarp çok üzülüyordu internet geyiklerine, her gün dualar ediyordu bence aksine bu halimle Galatasaray gibi takımdan ekmek yiyorum diye."
sen çok yakın arkadaşısın herhalde
"Asıl Galatasaray taraftarına yapılanlar var Mustafa Sarp gibiler sayesinde.."
ne varmış taraftara yapılan
teraziniz tamamen şaşmış beyler
asıl suç, kötü oynayan oyuncuyu inatla sahaya süren teknik adamlardadır
Yahu Mustafa Sarp'a ne yapılmış Allah aşkına. Milyon dolarlar kazanıp ta Mustafa Sarp ne verebilmiş bu takıma asıl onu düşünün biraz.
Siz sanıyor musunuz ki Mustafa Sarp çok üzülüyordu internet geyiklerine, her gün dualar ediyordu bence aksine bu halimle Galatasaray gibi takımdan ekmek yiyorum diye.
Bırakın o yüzden Mustafa Sarp'a yapılanlarmış falanı filanı. Asıl Galatasaray taraftarına yapılanlar var Mustafa Sarp gibiler sayesinde..
Teraziyi doğru tartalım.
"Yahu Mustafa Sarp'a ne yapılmış Allah aşkına"
sürekli dalga geçildi, hakaretler edildi, ıslıklandı, başarısızlığın tek sorumlusu olarak gösterildi
daha ne yapılsın
"Milyon dolarlar kazanıp ta Mustafa Sarp ne verebilmiş bu takıma asıl onu düşünün biraz."
en az kazanan oyunculardan biriydi
"Siz sanıyor musunuz ki Mustafa Sarp çok üzülüyordu internet geyiklerine, her gün dualar ediyordu bence aksine bu halimle Galatasaray gibi takımdan ekmek yiyorum diye."
sen çok yakın arkadaşısın herhalde
"Asıl Galatasaray taraftarına yapılanlar var Mustafa Sarp gibiler sayesinde.."
ne varmış taraftara yapılan
teraziniz tamamen şaşmış beyler
asıl suç, kötü oynayan oyuncuyu inatla sahaya süren teknik adamlardadır