STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Yahu Mustafa Sarp'a ne yapılmış Allah aşkına. Milyon dolarlar kazanıp ta Mustafa Sarp ne verebilmiş bu takıma asıl onu düşünün biraz.

Siz sanıyor musunuz ki Mustafa Sarp çok üzülüyordu internet geyiklerine, her gün dualar ediyordu bence aksine bu halimle Galatasaray gibi takımdan ekmek yiyorum diye.

Bırakın o yüzden Mustafa Sarp'a yapılanlarmış falanı filanı. Asıl Galatasaray taraftarına yapılanlar var Mustafa Sarp gibiler sayesinde..

Teraziyi doğru tartalım.

"Yahu Mustafa Sarp'a ne yapılmış Allah aşkına"

sürekli dalga geçildi, hakaretler edildi, ıslıklandı, başarısızlığın tek sorumlusu olarak gösterildi

daha ne yapılsın

"Milyon dolarlar kazanıp ta Mustafa Sarp ne verebilmiş bu takıma asıl onu düşünün biraz."

en az kazanan oyunculardan biriydi

"Siz sanıyor musunuz ki Mustafa Sarp çok üzülüyordu internet geyiklerine, her gün dualar ediyordu bence aksine bu halimle Galatasaray gibi takımdan ekmek yiyorum diye."

sen çok yakın arkadaşısın herhalde

"Asıl Galatasaray taraftarına yapılanlar var Mustafa Sarp gibiler sayesinde.."

ne varmış taraftara yapılan

teraziniz tamamen şaşmış beyler

asıl suç, kötü oynayan oyuncuyu inatla sahaya süren teknik adamlardadır

Onun bize yaptıkları paha biçilmez dostum. Hayatının parasını kazandı bizde. Geçin bu işleri. Sayemizde Milli Forma gördü birde ezilip büzülen biz mi olalım. Az bile ettik. Gitsin takılsın 2.lig de.

performansı kötüydü, bunu ben de eleştirdim

ancak eleştiriyle linç etme arasındaki çizgi fazlasıyla aşıldı, bu benim fikrim

ayrıca asıl suç, kötü oynayan oyuncuyu inatla sahaya süren teknik adamlardadır

gerçek galatasaray taraftarı, o formayı giyen oyuncuya (formaya hürmeten) hakaret etmez

sürekli dalga geçildi, hakaretler edildi, ıslıklandı, başarısızlığın tek sorumlusu olarak gösterildi

daha ne yapılsın

"Milyon dolarlar kazanıp ta Mustafa Sarp ne verebilmiş bu takıma asıl onu düşünün biraz."

"Siz sanıyor musunuz ki Mustafa Sarp çok üzülüyordu internet geyiklerine, her gün dualar ediyordu bence aksine bu halimle Galatasaray gibi takımdan ekmek yiyorum diye."

Hacı tamam güzel hoş ama o hareketi yapmamalıydı.Efendice sevinse santrasına gitse oyundan çıkarken alkışlanırdı bile.Adama zaten kırgınlığı var taraftarın o son derece gereksiz ve cahilce olan hareket yüzünden neden bunu nefrete çevirdi anlamış değilim.O hareket yüzünden tepki gösterenler son derece haklı.

daha ne yapılsın

Bir tek Mustafa Sarp harikalar yaratıcaktı ama taraftar bu herifin psikolojisini bozdu da o yüzden oynamadı dememişsin.

Onu da de tam olsun. :)

Ne varmış taraftara yapılan demişsin bir de, sen gayet memnundun demek ki Mustafa Sarp'tan vallahi komik. :)

Hacı tamam güzel hoş ama o hareketi yapmamalıydı.Efendice sevinse santrasına gitse oyundan çıkarken alkışlanırdı bile.Adama zaten kırgınlığı var taraftarın o son derece gereksiz ve cahilce olan hareket yüzünden neden bunu nefrete çevirdi anlamış değilim.O hareket yüzünden tepki gösterenler son derece haklı.

"Hacı tamam güzel hoş ama o hareketi yapmamalıydı.

Adama zaten kırgınlığı var taraftarın o son derece gereksiz ve cahilce olan hareket yüzünden neden bunu nefrete çevirdi anlamış değilim.O hareket yüzünden tepki gösterenler son derece haklı."

duyan da adam ters bir hareket yaptı sanacak

son derece masum bir hareket yaptı adam, hem de bizim tribüne doğru yapmadı

"Efendice sevinse santrasına gitse oyundan çıkarken alkışlanırdı bile."

dünya tersine dönse sarpı alkışlamazlar

ayrıca tarafarın kırgınlığı var diyorsun, bence bu komik

o kadar küfür, hakaret yiyen; sürekli ıslıklanan oyuncunun kırgınlığı yok da bunları yapan taraftar mı kırgın :D

Bir tek Mustafa Sarp harikalar yaratıcaktı ama taraftar bu herifin psikolojisini bozdu da o yüzden oynamadı dememişsin.

Onu da de tam olsun. :)

Ne varmış taraftara yapılan demişsin bir de, sen gayet memnundun demek ki Mustafa Sarp'tan vallahi komik. :)

sen konuşmaya devam et

zzzcd.png

Adama zaten kırgınlığı var taraftarın o son derece gereksiz ve cahilce olan hareket yüzünden neden bunu nefrete çevirdi anlamış değilim.O hareket yüzünden tepki gösterenler son derece haklı."

o kadar küfür, hakaret yiyen; sürekli ıslıklanan oyuncunun kırgınlığı yok da bunları yapan taraftar mı kırgın :D

Mustafa senmisin :)

Sus işaretini Samsunspor taraftarına yaptığını düşünüyorsun yani. Hem de SON DERECE masum bir hareketmiş bak sen.

Allah aşkına nesi oluyorsun Mustafa Sarp'ın söyle de biz de bilelim. :)

Hareket masum diyorsun,tribüne yapılmadı diyorsun bence bu daha komik.

Gereksiz bir hareketti tepki gösterenler haklı.Golünü atmışsın daha 15 gün evvelki takımına show yapacağına git topunu al oynamaya devam et.Saçmalık.

Bazen taraftarımız objektif olacağım illa diye eşşeğin kulağına su kaçırıyor.

Sus işaretini Samsunspor taraftarına yaptığını düşünüyorsun yani. Hem de SON DERECE masum bir hareketmiş bak sen.

Allah aşkına nesi oluyorsun Mustafa Sarp'ın söyle de biz de bilelim. :)

ne yaparsam yapayım bu kafaya ulaşmam mümkün değil

geyik yapmak için de gelmiyorum buraya

hadi size hayırlı geceler

ne yaparsam yapayım bu kafaya ulaşmam mümkün değil

geyik yapmak için de gelmiyorum buraya

hadi size hayırlı geceler

Siyah ve beyazdan öte birde gri var Mustafa kusursuz değil hakaretler doğru değil cephe almanın lüzumu yok birbirimize çok futbolcu gördüm transfer olup taraftarı olduğu takıma gol atan kafalarını öne eğip yürüdüler tribüne sus yapan bir Mustafa'yı gördüm savunulcak yanıda yok bu hareketin Galatasaray formasını ancak GS store da görür bu saatten sonra.

O zaman ne varmış taraftara yapılan demezsin performansını eleştiriyorsan. Kendinle çelişmişsin.

Hadi güle güle Barış çok saçmaladın zaten bu saatte daha fazla çekilmezsin cidden.

ne kadar saçmalasam da senin kadar saçmalayamayacağımı öğrenmiş oldum bu mesajın sayesinde

ulan hala bu mustafa sarp davasımı devam ediyor:)) mustafa sarp sus hareketiyle yanlış yaptı bukadar basit uzatmaya gerek yok. bende tribünden küfrettim rahatladım. zaten herkes sövüyordu. kızlar bile sövüyordu adama.

kendini galatasaray taraftarı zanneden bazı kesimler bunu (küfür, hakaret) daha önce hasan şaş, ayhan akman gibi klübe çok hizmetler etmiş oyunculara da yaptılar

ancak bu kesimler gerçek galatasaray taraftarı değildirler

sadece başarının taraftarıdırlar

ve aziz yıldırım gibi başkanlarla yönetilmeyi hak etmektedirler

sarp veya barış özbek çok da önemli değil, ama bu kesimler ne mal olduklarını hasan şaş ve ayhan akman gibi oyunculara küfür ve hakaretler ederek ortaya koymuşlardır

ulan hala bu mustafa sarp davasımı devam ediyor:)) mustafa sarp sus hareketiyle yanlış yaptı bukadar basit uzatmaya gerek yok. bende tribünden küfrettim rahatladım. zaten herkes sövüyordu. kızlar bile sövüyordu adama.

şu anda başka takımın formasıı giyiyor

o nedenle sövülmesi beni alakadar etmez

ama galatasaray formasını giyerken de sövenler vardı

kendini galatasaray taraftarı zanneden bazı kesimler bunu (küfür, hakaret) daha önce hasan şaş, ayhan akman gibi klübe çok hizmetler etmiş oyunculara da yaptılar

ancak bu kesimler gerçek galatasaray taraftarı değildirler

sadece başarının taraftarıdırlar

ve aziz yıldırım gibi başkanlarla yönetilmeyi hak etmektedirler

sarp veya barış özbek çok da önemli değil, ama bu kesimler ne mal olduklarını hasan şaş ve ayhan akman gibi oyunculara küfür ve hakaretler ederek ortaya koymuşlardır
ben sarpa küfrettim şimdi GS TARAFTARI DEGİLMİYİM:)

EDİT: TAMAM CEVABINI VERMİŞSİN.

Geri
Üst Alt