STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

karabükteyim ama arenada olmayı çok isterdim tv başından desteğimi yapıcam

haydi cimbomum güldür yüzümüzü

GSTV stadyumun içinden yayın yapıyor ilgilenlere duyurulur...

Acikcasi ben Samsunspor macina garanti gözüyle bakmak istiyorum. Kazanirsak fazla abartmamak lazim, kaybedersek fazla hayal kurmamak lazim. Öyle bir mac. Ne zaman deplasmanda 2-3 mac arka arkaya kazandik, o zaman Galatasaray iyi yolda diyebiliriz. Samsunspor´a evinde puan kaybeden takim, hedeften bahsetmeyecek.

Samsunspor,a puan kaybedersek geçen yıldan ne farkımız var diye konu açabiliriz.

Selamün Aleyküm:tiphat:

Bu maçların çerez olması gerek aslında.Biz taraftarların şüphe etmememiz gerek bu tür maçlar için, ama malum geçen seneki travma ve İbb maçı henüz taraftarın takım hakkındaki güvenini tam oturtamadı..iyi oyun, takım karakteri ve farklı galibiyet gelsin bu akşam..

Bu takımın bu kalitesiz,iğrenç ligde başarısız olmasını asla kabul edemem. Ne demek istediğimi MİY-Bursa maçını izleyen anlayacaktır. Bu ligin çok üstünde bir kadromuz var.

Alışma,zaman gibi bahanelerin olduğu bir lig değil bu lig. Oyuncularımızın kazanma azmi,hırsı ile çıktığı her maçı kazanmamız lazım. Bütün herşey mentalite ile alakalı. Tabii Amerika'yı yeniden keşfetmeden herkes yerli yerinde oynadığı sürece. Son olarak şunu söyleyim: Bu lig, avrupa'nın herhangi bir liginin 2.liginden kötü bir lig. Antep ve Bursa'nın bu sene elemelerde aldığı sonuçlar ve şuan oynanan futbol bunun kanıtıdır. Bunun rakibi küçümsemekle alakası yok. BİZ iyi oynadığımız sürece, bu takımlar bizim asla rakibimiz olamazlar. Yani rakipler değil, Önemli olan bizim oynadığımız futbol.

Simdi takımımız hakkında uzun bir analiz yapıcam,10-15 dakika sürer heralde:)

bugün ben, iyi futboldan çok 3 puanın önemli olduğunu düşünüyorum, yeni bir takımın yavaş yavaş kazanmayı alışkanlık haline getirmesi açısından çok önemli bu maç...

kaleyi uzaktan görme vede degerlendirme günü

@ArdaUcer Arda Selim Üçer

Ve Nuri Alço Nevizade'de 3lü çektirir...

Geri
Üst Alt