STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

kadro belli değil daha

Kendi fikrime göre bir analiz yapıyım dedim,Bakalım nasıl olucak;):)

KALECİ

Muslera,Aykut,Ufuk

Kalemiz bence cok saglam,Bu 3 lü uzun yıllar bizi tasır...

SOL BEK

Hakan,Caglar

Bence bu mevkiye kesinlikle bir transfer yapmalıyız.Caglar bu performansıyla anadoluda ancak oynar.Sol beke bir yabancı transferi yapıp Hakanı da yedege cekmeliyiz...

SAG BEK

Eboue,Sabri

Bana göre en saglam bölgemiz:animation:

STOPER

Servet,Urfalujı,Gökhan,Semih

Bu bölgeye transfer yapmaız gerek,Bu dörtlü ligi kaldırır ama Avrupayı kaldıramaz.Onun icin bir Türk stoper almaliyız.Aklıma gelenler Serdar Aziz,Serdar Tascı v.b.

SOL ACIK

Riera,Engin,E. Colak

Sol taraf yeterli bence:yenieek:

SAG ACIK

Kazım,Aydın

Buraya bir Türk transferi yapmalıyız,cünkü Eboue ve Sabri nin yeri Ofans degil bek olmalıdır.Yoksa maclarda cok zorlanırız...Aklıma gelenler Hamit,Yigit v.b.

ORTA SAHA GÖBEK

Selcuk,Melo,Ceyhun,Yekta,Ayhan

Göbekte cok iyi,Transfere gerek yok bence:animation:

SANTRAFOR

Baros:(,Elmander,Sercan

Bu bölgeye ya 1 ya da Baros un form durumuna göre 2 transfer yapmalıyız.(Kafamda cift santrafor düsünüyorum)Yani Baros un gidecegini varsayarsak(İnsallah kendini gösterirde kalır)Bir Türk santrafor garanti almalıyız,Birde yabancı forvet almalıyız.Türk Santraforlar aklıma gelenler Nekati,Batuhan,Cenk,Mevlüt v.b.Yabancı santrafor aklıma gelenler; DROGBA:D v.b.

Renkdaslar nacizade görüslerimi sizlerle paylastım,Begenmeyen,karsıt görüslü renkdaslarım da elbette olabilir,Onlara saygı duyuyorum:tiphat:

Yalnız Analizim suanki durum icin,İleride oyuncularımız hakkında görüslerim degisebilir:)Son olarak birde oynatmadıgımız gencleri satmak yerine kiraya versek daha iyi olur:b5::)

Emre hoşgeldin nerlerdesin ya :)

kusura bakma ama öyleydi yakışmadı Göztepe taraftarına o kadar kişiden çok az ses çıkıyordu :)

renktaş stad berbat. ses zar zor çıkıo. ama haklısın. geçen yıl buca - gs maçınada gitmiştim. ordada çok ses çıkaramamıştık.ve de izmirliler çok fazla futbolu sevmiyor maalesef :(

heyecan ve stres bir arada...

emre bu fotodaki vatandaş kim :)

musleranın sevgilisinin fotosu nerde

kazanacağız . bir arkadaşım var gittiğimiz hiç bir maçı kazanamadık ne stadda ne kahvede . hatta milli maçta kazak maçında maç bitti diye çıktık arda gol attı öyle kazandık . yine beraber izleyeceğiz eğer bu seferde olmazsa.........

renktaş stad berbat. ses zar zor çıkıo. ama haklısın. geçen yıl buca - gs maçınada gitmiştim. ordada çok ses çıkaramamıştık.ve de izmirliler çok fazla futbolu sevmiyor maalesef :(

biliyorum İzmir'de okuyorum az çok öğrendim İzmirlileri ama şöyle birşey var Altay-Galatasaray maçı vardı Türkiye kupasında Atatürk Stadında baya bir ses çıkarmıştık o maçta en azında tvde çok rahatsız ediyordu kulakları...

kazanacağız . bir arkadaşım var gittiğimiz hiç bir maçı kazanamadık ne stadda ne kahvede . hatta milli maçta kazak maçında maç bitti diye çıktık arda gol attı öyle kazandık . yine beraber izleyeceğiz eğer bu seferde olmazsa.........

girmeyin o stada sakınnnnn !!!!!!!!!! :)))))))))))))))))

Bence Mustafa Sarp hattrick yapacak bügün.

Geri
Üst Alt