STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

bilet durumu nedir bilmiyorum ama 40 bini bulamazsak yazıklar olsun...

İmkansız o maça özgü bir gazdı hepsi bu yani göz boyama bu sene takımdan bişey beklemeyin..

Tüm dünyanın saygı duydugu bir Teknik Direktörün var.

Dünyanın en iyi gösterilen kalecilerinden birine sahipsin.

Eboue, Melo, Ujfa gibi kaliteli yabancıların var

Selçuk gibi türkiyenin en kaliteli yerli oyuncusuna sahipsin.

Rakiplerin berbat bir durumda

Ve bu sene takımdan birşey beklemeyelim öyle mi?

Allah askına yorum yazarken biraz tutarlı olun.

Eboue çok dengeli bir adam sağ çizgide gider gelir o yüzden oraya yazdım..

Sabri sağ bek kötü oynamıyor o kadar..

eboue sag bek, kazim sag acik daha iyi olur. eboue'nin cikislari iyi. kazim da zaten ofansif oyuncu. sabri-eboue ikilisinden daha basarili olurlar gibi. sol taraf da da balta-riera oynar artik. melo-selcuk orta ikili de olur. sercan-elmander birbirlerini iyi tamamlarlar. bence en ideal kadro bu olur!

Tüm dünyanın saygı duydugu bir Teknik Direktörün var.

Dünyanın en iyi gösterilen kalecilerinden birine sahipsin.

Eboue, Melo, Ujfa gibi kaliteli yabancıların var

Selçuk gibi türkiyenin en kaliteli yerli oyuncusuna sahipsin.

Rakiplerin berbat bir durumda

Ve bu sene takımdan birşey beklemeyelim öyle mi?

Allah askına yorum yazarken biraz tutarlı olun.

Alışmaya bak hacı

Lucescu ya Çoban

Feldkamp a Bunak

Terim e Gazcı

Rijkaard a Barçadaki kadroyu benim görümcemin küçük oğluda şampiyon yapardı la

diyen ,bu mantıkta yaşayan leş insanların toplandığı bir ortamdasın.Alışmaya bak cahile nekadar laf anlatmaya çalışırsan çalış hep sen kaybedersin yorma o güzel canını :)

Alışmaya bak hacı

Lucescu ya Çoban

Feldkamp a Bunak

Terim e Gazcı

Rijkaard a Barçadaki kadroyu benim görümcemin küçük oğluda şampiyon yapardı la

diyen ,bu mantıkta yaşayan leş insanların toplandığı bir ortamdasın.Alışmaya bak cahile nekadar laf anlatmaya çalışırsan çalış hep sen kaybedersin yorma o güzel canını :)

Önce fikirlere saygı duyun leş insan gibi abuk subuk kelimeler kullanmayın ben Fatih Terim'i beğenmiyorum sevmiyorum beğenmek ve sevmek zorunda da değilim tamam..

Önce fikirlere saygı duyun leş insan gibi abuk subuk kelimeler kullanmayın ben Fatih Terim'i beğenmiyorum sevmiyorum beğenmek ve sevmek zorunda da değilim tamam..

sevmiyorsan beğenmiyorsan yeri burasıda değil başlık

STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

gördüğün gibi ft ye kin nefret kusma başlığı değil burası

he illa sövücem saydırıcam karışamazsanız diyorsan seni antuda düelloya davet ediyorum

ayık ol bak buraları görüyosun yani herkes galatasaraydan el elden üstündür akıllı olsun herkes ayağını denk alsın onbir fatih terimli galatasaray on bin fenrerliyi yok eder yani bu böledir bak ona göre ayrıca futbolun holiganlığınıda en baba yapan galatasaray taraftarıdır

Ya bismillah lig daha yeni başladı, fikir beyan etmekle bu lig bitmiştir deyip insanların içini karartmak farklı şeyler.. Zaten ligden şikeci pislikler yüzünden tad almıyoruz bariz sizler böyle yapmayın. Bırakın artık şu yargısız infazları.. 1996 sezonunda fatih hoca ilk maçında fenerden hem de sami yen'de 4 yediğinde de sizin gibiler yerden yere vurmuşlardı. Sonra ne oldu?

sevmiyorsan beğenmiyorsan yeri burasıda değil başlık

STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

gördüğün gibi ft ye kin nefret kusma başlığı değil burası

he illa sövücem saydırıcam karışamazsanız diyorsan seni antuda düelloya davet ediyorum

ayık ol bak buraları görüyosun yani herkes galatasaraydan el elden üstündür akıllı olsun herkes ayağını denk alsın onbir fatih terimli galatasaray on bin fenrerliyi yok eder yani bu böledir bak ona göre ayrıca futbolun holiganlığınıda en baba yapan galatasaray taraftarıdır

Yok canım Fatih Terim Fatih terim antuya sen git buyur yol senin..

Servet-Çağlar oynayamayacak gibi. O yüzden :

Muslera

Sabri-Ujfa-Zan-H.Balta

Selçuk-Melo-Eboue

Kazım-------------Sercan

Baros​

Servet-Çağlar oynayamayacak gibi. O yüzden :

Muslera

Sabri-Ujfa-Zan-H.Balta

Selçuk-Melo-Eboue

Kazım-------------Sercan

Baros​

Bu arada Engin'de sakatlanmış belki Engin oynayabilir diye düşünmüştüm ama sakat.....

Güney 217 bloktan bilet aldım.Ordan arkadaşlar varsa görüşürüz

Hep beraber gideceğimiz organizede kimse net birşey söylemediği için, başımın çaresine baktım.Bacanak, kızım ve yeğenimle gidiyorum :)

Bu arada artık stadda ninni sölemekten vazgeç Galatasaray taraftarı az canlı olun valla ekran başında uyukluyoruz bazen..

İlerde hızlı oyuncuları var. Ağır savunmamıza bakınca insanın aklına kötü şeyler gelmiyor değil.

sabri gene yeşil giymiş eboue ortalarda gözükmüyor yalnz

hoca eboueyi kesmez gibi geliyor bakalım

Gazcı gibi abuk subuk kelimeleri duymadığım gün bende leş insan benzetmesini yapmycam söz.Saygısız fikirlere saygı isteniyorsa o yorumdaki fikirlerde bana ait.Biraz saygı.

Gazcı gibi abuk subuk kelimeleri duymadığım gün bende leş insan benzetmesini yapmycam söz.Fikirlere saygı isteniyorsa o yorumdaki fikirlerde bana ait.Biraz saygı.

Gazcı falan demedim EGOCUNUN teki dedim türkçe konuşuyorum ingilizce değil bir hagı 2 terim ikiside aynı gitsinler egolarını başka yerde

tatmin etsinler..

Sabriden vazgeçen hoca büyük hocadır benim gözümde , kaldımı ya böyle birşey pas veremeyen bir adamı orta sahada koşsun diye oraya montelemek , varmı basşka bir yerlerde örnekleri sabri gibi beceriksizlerin orta sahada top dağıtmaya çalışmasını bekleyen zihniyet. Fatih terim büyük hoca

Geri
Üst Alt