STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

Bugün kazanacağız aksini düşünen bizden değildir!

Maca tek santrafor cıkacaz gibilerinden birseyler duydum,insallah yanlıstır:(

Tek forvet çıkılırsa Terim'e çok kızarım çok!

Sarı-Kırmızılılar’ın taraftarlarıyla olan hasreti bu akşam bitiyor. Cim Bom, en son 28 Temmuz’da 3-0 kazanılan Liverpool maçında taraftarının önüne çıkmıştı. Ligin ilk haftasında İstanbul B.B. karşısında alınan 2-0’lık yenilginin ardından, Samsunspor mücadelesinin önemi daha da arttı. Herkes, Fatih Terim’in bu maça nasıl bir kadroyla çıkacağını merakla bekliyordu. Dün akşam yapılan son idmanın ardından, tecrübeli çalıştırıcı ilk 11 konusunda son kararını verdi. Terim, oynamak istemesine rağmen Servet’i riske etmeyerek, savunmanın göbeğinde Gökhan Zan’la Tomas Ujfalusi’yi görevlendirecek. Sağ bekte ise Emmanuel Eboue görev yapacak. İmparator, formsuz olmasına rağmen forvette büyük ihtimalle yine Milan Baros’a forma verecek. Yeni transfer Albert Riera ise Samsunspor karşısında ilk defa Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Fatih Terim’in sağ kanatta Sercan Yıldırım’a görev verebileceği konuşuluyordu. Ancak Terim, tercihini yine Kazım’dan yana kullandı.

Burada da böyle yazıyorlar kadroyu:D2 santraforla cıkıcaz diye...

[video]https://www.sporx.com/futbol/superlig/fatihin-aslanlari-arenaya-cikiyorSXHBQ248672SXQ[/video]

Mustafa Sarp dan cok cekiniyorum,Kesinlikle markaj uygulamamız lazım:D:D

güne GALATASARAY'ımın maçının olduğunu hatırlayarak başlamak sevgilinle uyanmaktan 20 kat daha iyi duygular oluşturuyor herşeyin önüne geçmiş bu sevgi :heart:

saat 22:00 da tüm karabulutlar dağılmış olacak üzerimizden kimsenin şüphesi olmasın benim favori onbirim

--------------Muslera----------------

Sabri--------Ujfa-------ceyhun---Çağlar

Eboue-----Melo----Selçuk-----Riera

-----Sercan-----Elmander-----------

Gene tek santraforla çıkacağız sanırım.

Biletimizi aldık, heyecanla maç saatini bekliyoruz...10 saat kaldı.

saat 22:00 da tüm karabulutlar dağılmış olacak üzerimizden kimsenin şüphesi olmasın benim favori onbirim

--------------Muslera----------------

Sabri--------Ujfa-------ceyhun---Çağlar

Eboue-----Melo----Selçuk-----Riera

-----Sercan-----Elmander-----------

Herşeye rağmen Baros'la başlasak daha iyi olur Elmander golcülüğüyle ön plana çıkan bir isim değil keza Sercan da öyle..Riera'nın soldan geliştirdiği ataklarda Baros çok etkili olur diye düşünüyorum bu maçtaki forvetim kesinlikle Baros-Sercandır

elmander baros ve sercandan salt biri oynarsa valla kafayi yerim

Herşeye rağmen Baros'la başlasak daha iyi olur Elmander golcülüğüyle ön plana çıkan bir isim değil keza Sercan da öyle..Riera'nın soldan geliştirdiği ataklarda Baros çok etkili olur diye düşünüyorum bu maçtaki forvetim kesinlikle Baros-Sercandır

Sercan ve elmander ikisi birbirini çok iyi tamamlıyor biri hareketli forvet diğeri pivot özelliği fazla olan müthiş 2li olma ihtimalleri yüksek

Geri
Üst Alt