STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Elmander uyum sağladı çok güçlü ve teknik .

Staddan yeni geldim bugün her zamanki gibi kazım ve hakan balta çok etkisizdi..Özellikle hakan balta ileri çıkmadı ve rierayı destekleyemedi.Riera fizik olarak hazır değil, ama vücudunu iyi kullanıyor ve teknigi, şutu iyi bunu belli etti.Eboue orta sahada oynayamaz, bu bariz şekilde belli oldu.Fatih Hoca neden tek forvet oynatıyor anlamış değilim, sercan ve elmander girince ilerde daha etkili olduk..İnşallah bu yanlışdan döner, çünkü bu takım tek forvetle zor gol atar.

Bu arada son sözüm nopost çocugu Mustafa Zarpa , tribünün önüne gelerek sus işareti yaparak bi -ok yiyemezsin, zaten golüde bala attın sen vurmadın ----buncocugu, bu taraftar maç öncesi seni ıslıklamadı bu ne hırs?? bizde su hırsının yarısıyla oynamadın ya yazıklar olsun sana!!

elmander reis ya sırtı dönük kıçı dönük her türlü oynuyor tekniği paslarıda bence iyi bayıldım bu adam her top ayağına geldınde heycanlanıyorum şutlar müthiş

Tam Ömer Üründül'ün beğeneceği oyuncu tarzı. :asd:

Milan Baros devre arasında yolcu bana göre.

koyu olanlar yanlış

diğerleri doğru

Sercan ne zaman basit oynar işte o zaman iyi oynar.kendisini zorlamasına ve atamayacağı çalımları denemesine gerek yok ..ayağı dengeli değil Bursa'da da böyleydi. Sercandan top tutmasını yada her atağı gole çevirmesini beklemem.Benim en büyük beklentim takıma alışıp bizi 442 ye döndürmesi. umarım da yapar.

Sabri konusunda ısrarcıyım.Yerine Engini hatta Yektayı uygun görüyorum.

Selçuk'tan da beklentim çok fazla mazur görün.

Düzelecektir her şey Ekim ayına kadar iyi futbol beklemiyorum ben pek. Zamanla takım rayına oturur. Normal başlaması gerekenden 5 hafta geç başladı lig buda olumsuz etkiliyordur. Her sezon ilk 4-5 hafta takımlar pek iyi oynamıyor zaten . Karabük ve Eskişehir maçlarını kayıpsız geçersek iyi bir seri ve hava yakalarız

Elmander şuan güçlü , formda gözüküyor formayıda kaptı inşallah yanında da Sercan ile başlanılır.Baros yedek kalsın biraz.

Barosun biraz yedek kalıp gündemden düşmesi lazım. Hırslı oyuncu bence daha çok çalışıp daha iyi olacaktır ileri ki haftalar için.

3 gün sonra maçımız var o maçta nasıl oynayacağız merak ediyorum umarım çok yorulmamıştır futbolcular bu maçta Karabük maçına diri çıkarız

Penaltı ve kırmızı kart kararına saçma demiştim ama Markus Merk kesinlikle doğru karar dedi.Utandım.

Devre arası iyi bir ofansif ortasaha bulmak zor olur

o yüzden ısrarla Lassana isminin üzerinde duralım derim

bence defansif oyunun yanısıra ofansif oyunu da oynayabilen bir isim

hem Lassana, Melo'lu bir ortasahanın bize çağ atlatacağına inanıyorum...

Devre arası için ofansif orta saha ve forvet taramaları şimdiden başladı.. Scout ekibi FT'ye bu konuda bilgi veriyor...

Devre arası yabancı ofansif bir orta saha ve Milan Baros'un yerine iyi bir forvet gelebilir diye düşünüyorum.

5 dk sonra özet Trt Spor da

Simdi bu galibiyeti 4-4-2 ye baglamayin lütfen...

4-1-4-1 oynarkende fena oynamiyorduk.. Eboue Bencil olmasa, Baros Pozisyonu degerlendirse zaaten Mac kopacakti.. Top hep Galatasaraydaydi Samsun Oynamadi sanki..

Gökhan Zan´in o muazzam Pasi olmasa o Golde olmayacakti.. Ki oldu ama anlamadigim Galatasaray daha 55. Dakikada yedigi o Golde neden birden Panik oldu..? Cok yanlis olan bu..

Galatasaray´in yanlislari..

Erken yedigi Gole ragmen Panik olmasi ve gereksiz bir sekilde Oyun disiplininden Kopmasi..

Samsunspor´lu oyuncularin cok rahat Pas alisversi yapmasi.. Orta saha Pres hic yapmadi..

Gökhan Zan ve Servet gibi Oyuncularin hala Kadroda yer almasi...

hiç katılmıyorum

442ye geçene kadar hiç üretken olamayan takımımız, 442ye geçtikten sonra çok rahat üretmeye başladı

hem de çok kısa bir süre 442 oynamamıza rağmen

ofansif anlamda çok sıkıntı çekiyoruz maçın skoru yanıltmasın bence. geçen sene başında bile misimoviç-elano-kewel-arda-pino gibi ofansif adamlar vardı bu sene onların bile gerisinde ofans hattımız var biz burdan sürekli bağırdık baros olmaz artık ondan kaliteli forvet alın elmander yüzümüzü güldürdü bugün ama tek o olmaz yine de yönetim o kadar yıldız forvetlerle ilgilendi ama şu an ortada alınan bir yabancı forvet yok ayrıca şu kazım ısrarını anlamıyorum aydın yılmaza o kadar şans verilse daha fazlasını yapardı. riera da ilk maçında çalıştı ama son hamlelerde başarısızdı. bence artık terim anlamalı bu takım 4 4 2 oynar

eboue de sağ açık oynasın on numara değil

Güzel bir yorum. Ama bir noktada katılmıyorum. İçerde 4-4-2 oynamalıyız. Sonra yine döneriz diğer dizilişlere. Golleri erken bulup maçı koparmamız lazım. Deplasmanda 4-1-4-1 gayet iyi olur.

yani yine deplasmanda kanser olmaya devam mı edelim ;)

Sanırım bu maçtan sonra 2-3 maç izlemeyi düşünmüyorum takım henüz oturmadı. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki bu performansıyla Riera bu takımın oyuncusu değil. Baros bu takımın forveti değil.

Sercan ve Elmander gerçekten bu takımın forvetleri bana göre. Sola da Engin bence daha etkili olur zira Riera saç baş yoldurdu..

Geri
Üst Alt