Yunus Emre Namlı
Parçalı Üye
- 14 Mart 2010
- 4.817
- 1
- 1.148
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu
Elmander uyum sağladı çok güçlü ve teknik .
Elmander uyum sağladı çok güçlü ve teknik .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-4-2 oynayacaksak bi pivot santrafor bi tane de sağ kanat lazım.Orta sahada Selçuk-Melo ikilisi gayet iyi
elmander reis ya sırtı dönük kıçı dönük her türlü oynuyor tekniği paslarıda bence iyi bayıldım bu adam her top ayağına geldınde heycanlanıyorum şutlar müthiş

koyu olanlar yanlış
diğerleri doğru
Riera ve Selçuk iyi oynadı niye beğenmediniz.Elmander'i de beğenmiyordunuz :b5: Elmander Sercan ikilisi forvette daha iyi.
Devre arası iyi bir ofansif ortasaha bulmak zor olur
o yüzden ısrarla Lassana isminin üzerinde duralım derim
bence defansif oyunun yanısıra ofansif oyunu da oynayabilen bir isim
hem Lassana, Melo'lu bir ortasahanın bize çağ atlatacağına inanıyorum...
Simdi bu galibiyeti 4-4-2 ye baglamayin lütfen...
4-1-4-1 oynarkende fena oynamiyorduk.. Eboue Bencil olmasa, Baros Pozisyonu degerlendirse zaaten Mac kopacakti.. Top hep Galatasaraydaydi Samsun Oynamadi sanki..
Gökhan Zan´in o muazzam Pasi olmasa o Golde olmayacakti.. Ki oldu ama anlamadigim Galatasaray daha 55. Dakikada yedigi o Golde neden birden Panik oldu..? Cok yanlis olan bu..
Galatasaray´in yanlislari..
Erken yedigi Gole ragmen Panik olmasi ve gereksiz bir sekilde Oyun disiplininden Kopmasi..
Samsunspor´lu oyuncularin cok rahat Pas alisversi yapmasi.. Orta saha Pres hic yapmadi..
Gökhan Zan ve Servet gibi Oyuncularin hala Kadroda yer almasi...
Devre arası için ofansif orta saha ve forvet taramaları şimdiden başladı.. Scout ekibi FT'ye bu konuda bilgi veriyor...
Güzel bir yorum. Ama bir noktada katılmıyorum. İçerde 4-4-2 oynamalıyız. Sonra yine döneriz diğer dizilişlere. Golleri erken bulup maçı koparmamız lazım. Deplasmanda 4-1-4-1 gayet iyi olur.