STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Mustafa Sarp sus isaretini GS taraftarinami yapti? Eger yaptiysa GS taraftarinin tepkisi ne oldu ?

bence de kesinlikle şöyle oynamalıyız:

profilepic15185_16.gif

Kesinlikle.

Bu adam oynadikca daha iyi olacak niye oynatilmasin ?

Mümkünse kaybetmeye henüz tahammül yokken idmanlarda alışsın paşam..

Pasları amatör futbolcu gibiydi, ortaları evlere şenlik, hızlı dediler eğer bu hızlıysa dedem rahmetli olmasa o oynardı sol açıkta ilk haftadan linç ediyorsun diyeceksiniz ama bence istediğimiz oyuncu Riera değil.

Bu arada Hakan Balta aynı balta falan değildi.

Sürekli bindirme yaptı, Sürekli Riera'yı destekledi.

Ortaları etkili oldumu hayır.. Ama ilerleyen maçlarda olacaktırda.

balta defansif olarak çok iyidi bu maçta iyi kademeler yaptı ortaları düzelse güzel olacak dediğin gibi

sabri ve balta görevlerini yaptılar

hatta baltayı uzun zamandır bu kadar iyi görmemiştim

sabri de sağ bekte kesinlikle faydalı olduğunu gösterdi

ujfalusi çok iyiydi

stoperde oynaması gerektiğini gösterdi

servet/zan/ceyhun 3lüsünden 2si aynı anda stoper oynamamalı

ft yine eboue'ye yazık etti

sağ açık veya sağ bek oynatmasığı sürece gerçek eboue'yi izleyemeyeceğiz

ft yine inan'a yazık etti

ofansif ortasaha oynamaya devam ederse yazık olur demiştik

melo yine süperdi

riera oldukça iyiydi

baros yine berbattı

kazım yine berbattı

elmander-sercan ikilisi ile 442 oynamalıyız diyorduk, bu iki oyuncu da bizim yüzümüzü kara çıkarmadı

engin 442 dışındaki düşük tempo sistemlerinde faydalı olur

Baros kismina katilmiyorum. Gayet istekliydi ancak istedigi toplari alamadi ve yanliz kaldi ilerde hatta bir pozisyonda tek basina aldi gitti topu kimse yardim etmeyince.

Gerçekten bu akşam hiç görmedik Kazım'ı. Topların genelde Riera'ya atılması belki bunda etkendir ama Riera ve Kazım kanatlardan gelmemizi çok iyi engelledi !

Bana biraz da sistem gereği böyle oynadık gibi geliyor. Bekler özellikle ileri çıkmaları tembihlenmiş gibiydi, kanatlar da içeri kayarak ve beraberlerinde rakibi sürükleyerek beklere yer açmaya çalışır gibiydiler.

Hakan Balta bencede iyiydi.Bu adam manisadan ilk geldiğinde çok iyiydi zaten.kalite olarak kötü bir oyuncu değil ayakları iyi pas atıyor ama biraz yavaş ve çalım yeteneği yok ancak Çağlardan iyi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim .Bende ilerde daha iyi olacağını ümit ediyorum.

iyi maçtı ya. haftaya kimle yapıcaz?

balta kesinlike çok iyiydi

önceleri baltayı ne kadar eleştirdiğimi herkes bilir

ulannn gökhan zannn bugun kalp krizinden ölseydim bilki sorumlusu sen olcaktın !!!!

gökmenle ziya malını dinleyen varmı

hakan baltayı ilk defa iyi gördüm bugün gecen hafta çağlar çıldırtmıştı resmen ujfalusi iyidi baros kazım derhal kulübüye cekilmeli ebouede sag beke gecsın sagda engin oynasın bu maçı almamız güzel oldu ama asıl çarşamba günkü maç çok öneml deplasman fobimizi atmamız lazım yenersek müthiş bir havaya gireriz olası bir puan kaybında ise eski tas eski hamam devam eder

Mümkünse kaybetmeye henüz tahammül yokken idmanlarda alışsın paşam..

Pasları amatör futbolcu gibiydi, ortaları evlere şenlik, hızlı dediler eğer bu hızlıysa dedem rahmetli olmasa o oynardı sol açıkta ilk haftadan linç ediyorsun diyeceksiniz ama bence istediğimiz oyuncu Riera değil.

riera oldukça iyi oynadı

riera bu takımda sol açık oynayacak tek adam

Hakan Balta'nın gecirdiği evrim umarım kısa sürmez.

Belkide bu forma altındaki en iyi performansıydı.

Bana biraz da sistem gereği böyle oynadık gibi geliyor. Bekler özellikle ileri çıkmaları tembihlenmiş gibiydi, kanatlar da içeri kayarak ve beraberlerinde rakibi sürükleyerek beklere yer açmaya çalışır gibiydiler.

Bana kalırsa bu atraksyon tesadüfen gerçekleşti. Samsunspor ilk yarı ve 2. yarının bazı bölümleri inanılmaz kötüydü yoksa İ.B.B gibi dişli bir rakip olsa inanın yenilirdik yine..

%100 penaltıydı kırmızı da doğruydu. Adama gelişinden vuracağı belli. Bu tip hareketlere kırmızı penaltı vermezsen kaleciler kafasına göre forvetleri pataklar. Olur mu böyle bişey topsuz alanda 5 dk önce gol atan adama dirsekle karışık çarpıyor adam..

Elmander fazlasıyla rol yaptı. İleriye koşan kalecinin önünde durup, darbeyi alınca da vurulmuş gibi kıvranmak hoş değil, Galatasaray'da böyle hareketler görmekten bıktım ben.

Bir de adam İngiltere'den gelmiş, kendini atan topçulara pirim verilmeyen tek ligden gelmiş... Ülkenin suyu mu bozuyor, nedir?

sol kanat bugun iyi çalıştı balta riera'ya iyi destek verdi ... bu takım tek forvet oynayamaz çok yalnız kalır baros'un kaldıgı gibi... ilerde daha iyi olucaz ama bugun sahanın yıldınız melo'ydu ve 10 numaranın hakkını verdi....

Baros kismina katilmiyorum. Gayet istekliydi ancak istedigi toplari alamadi ve yanliz kaldi ilerde hatta bir pozisyonda tek basina aldi gitti topu kimse yardim etmeyince.

her maç aynı geyik: "baros yalnız kaldı"

zaten illa gol atmasını beklemiyorum, sadece biraz hareketli olsun ve her pozisyonda çimlere yapışmasın

selçuk maç boyunca barosun gözünün içine baktı topsuz koşu yap da pas atayım diye...

Geri
Üst Alt