STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

arda gitmek istedi ve gönderildi, bu kadar basit

burası galatasaray, gitmek isteyene kal denmez

5 sene falan da değil, 1 sene bile olmadı bu yönetim geleli

iyiki de gitti. Bir süre ararız geçer. Son 1.5 senedir kafası burda değildi zaten.

O kadar eminsiniz ki Podolski-Drogba vesaire yıldızlar gelince 50.000 kişinin istisnasız her maç dolacağına. İddia ediyorum isterse Messi transfer edilsin o stadın dolmadığı çok maç olur. Stadın dolması için (özellikle o pahalı biletlerin satılması için) birincisi çıkıştaki trafik ve metro karmaşasının çözülmesi lazım. İkincisi hiç otopark ve ulaşım sorunu olmamalı, arabasıyla gelen biletli seyirci rahatlıkla otoparka arabasını koymalı. Üçüncüsü herkesin adam gibi biletindeki, kombinesindeki belirli koltuğa oturması sağlanmalı. Üçüncüsü stad içi konforu eksiksiz sağlanmalı, tuvalet temizliği, yeme-içme gibi temel ihtiyaçların kolaylıkla halledilmesinin sağlanması yanında soğuk havalarda tribün ısıtmaları da olmalı. İnsanlar bir taraflarının donacağını bilirlerse 200-300 lira verip atıyorum Mersin İdmanyurdu maçına gelmezler.
statdan rahat ayrılmak için her maç 82-83 te çıkıyoruz,inşallah bu sorunlar devre arasına kadar çözülür

Bu haftayı iyi atlattık. Ama hücumda çok durgunuz yahu. Belki 4-4-2'ye dönülünce daha iyi olabilir ama tıkanma anlarında kabız bir futbol oynuyoruz. Rakip ısırsa yamulacaz. :D

Ya maçlara çok hızlı başlayıp hemen gol bulmamız lazım. Çünkü mutlaka bir kaza oluyor. :D

Ya da devreye kadar idare edip hamle yapılmalı.

arda gitmek istedi ve gönderildi, bu kadar basit

burası galatasaray, gitmek isteyene kal denmez

5 sene falan da değil, 1 sene bile olmadı bu yönetim geleli

Şunu hala anlayamayan taraftarlar var yemin ederim hayret ediyorum.

Şu takım 2000 yılına eşdeğer ya da daha iyi oynamadıkça stadyum full çekmez. Sahadışı etmenler de eklenince 50000 kişinin her maç gitmesini beklmek hayalperestlik olur.

Duyduğuma göre maç için 12000 bilet satılmış 23000 kombine 35000 ediyor ama stada gelmeyenlerin çoğu vip kombine sahipleri diye düşünüyorum kamera açısının tam karşısında kalan kısım

iyiki de gitti. Bir süre ararız geçer. Son 1.5 senedir kafası burda değildi zaten.

valla ben severim ardayı ama hiç aramıyorum

arda 442 dışındaki düşük tempolu sistemlerin oyuncusu

ben de hiç sevmiyorum bu tür futbolu

Duyduğuma göre maç için 12000 bilet satılmış 23000 kombine 45000 ediyor ama stada gelmeyenlerin çoğu vip kombine sahipleri diye düşünüyorum kamera açısının tam karşısında kalan kısım

12000+23000=45000 mi ediyor?

Drogba'yı ben de isterdim ancak o adama senede 7 milyon € falan vermelisin ki ikna edesin. Bu da bizim gibi bir takımı aşar. Her şeyden önce dengeleri bozar. Podolski hiç de öyle seyirci kitlesi kazandıracak birisi değil. Gelseydi elbette yararlı olabilirdi ama onun gelmesiyle kimsenin "vay Podolskiyi aldık, adam dünya yıldızı. 4-5 formasını alalım. Kombine de alınır bu adam için." diyeceğini sanmıyorum.

Ok isimlerin yerine başkalarını koyabiliriz, Drogba yerine Kaka, Podolski yerine Arshavin olsun :P

Ama sonuç değişmez. Taraftarı harekete geçirecek, en az bir dünya yıldızı takıma kazandırılsa idi, maliyeti sıfır ya da sıfıra yakın olacaktı. Şampiyonluk şansımız ciddi oranda artacaktı, ama hiçbirşey kaybetmemiş olacaktık.

2003 yılından beri bekliyoruz yaw, bu takımın gerçek potansiyelini bulmasını.

Duyduğuma göre maç için 12000 bilet satılmış 23000 kombine 45000 ediyor ama stada gelmeyenlerin çoğu vip kombine sahipleri diye düşünüyorum kamera açısının tam karşısında kalan kısım

Aynen öyle olmuş Ahmet renkdaş;)

ebrukoksal1 ebrukoksal1

@

@ozankirmizi ozellikle vip kombine sahiplerinden gelmeyen cok oldu.

Şunu hala anlayamayan taraftarlar var yemin ederim hayret ediyorum.

Arda'ya dense idi, anlayacağı dilden, otur oturduğun yerde, bu sene unut gitmeyi, iki hafta surat asar, sonra devam ederdi hayatına. Esas bunu anlayamayan taraftara ben hayret ediyorum.

Ok isimlerin yerine başkalarını koyabiliriz, Drogba yerine Kaka, Podolski yerine Arshavin olsun :P

Ama sonuç değişmez. Taraftarı harekete geçirecek, en az bir dünya yıldızı takıma kazandırılsa idi, maliyeti sıfır ya da sıfıra yakın olacaktı. Şampiyonluk şansımız ciddi oranda artacaktı, ama hiçbirşey kaybetmemiş olacaktık.

2003 yılından beri bekliyoruz yaw, bu takımın gerçek potansiyelini bulmasını.
takım 4-5 maç üst üste kazansın ondan sonra statda 49-50bine oynar

Hala Arda Arda diyenler var garip....

Arda Arda Diyenler gitsin A.madrid'in maçlarını takip edebilirler...

Bak ne güzel falcao'yu falanda aldılar diego'da orda oturup rahat rahat şov izlerler...

Biz UEFA kupasını kolay kazanmadık... 10 Senedir çok cefa çektik...

Tam şaha kalkarken sahte kaptan takımını bırakmış gitmiş... Umrumda değil nere kime giderse gitsin...

Rierra gözümde bin Arda eder... parçalıyı giydiği müddetçe..

takım 4-5 maç üst üste kazansın ondan sonra statda 49-50bine oynar

İnşallah. Beni endişelendiren 4-5 maç üst üste kazanabilecekmiyiz sorusu. Bu oyunla mümkün değil, önce Fatih Terim efendinin herkesin cevaplarını bildiği soruların cevaplarını bulması lazım!

Daha sezon başlamadan sorsalardı, Sabri orta sahada oynar mı? %99 hayır derdi, FT'in bunu anlaması için 7 maç gerekti...

İnşallah. Beni endişelendiren 4-5 maç üst üste kazanabilecekmiyiz sorusu. Bu oyunla mümkün değil, önce Fatih Terim efendinin herkesin cevaplarını bildiği soruların cevaplarını bulması lazım!

Daha sezon başlamadan sorsalardı, Sabri orta sahada oynar mı? %99 hayır derdi, FT'in bunu anlaması için 7 maç gerekti...

Doğru söylüyorsun hamit renktaş...

Arda'ya dense idi, anlayacağı dilden, otur oturduğun yerde, bu sene unut gitmeyi, iki hafta surat asar, sonra devam ederdi hayatına. Esas bunu anlayamayan taraftara ben hayret ediyorum.

Bu insan robot değil.Kalmak istemediği yerde nasıl tutarsın??

Bu insan robot değil.Kalmak istemediği yerde nasıl tutarsın??

Yaptığı anlaşmaya binaen tutarım. İmza atarken, milyon euroları cebe indirirken iyi... Anlaşma kulübü nasıl bağlıyorsa, oyuncuyu da bağlar. Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini her fırsatta dile getiren Arda'nın en azından bu kadarını yapmasını beklerim.

S.Aleyküm maçtaydım ,öncelikler tebrikler Aslanlara.Maça gelince Riera,Melo ve Elmanderi çok beğendim.Balta ve Sabri hala aynı maalesef :o

Geri
Üst Alt