STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

S.Aleyküm maçtaydım ,öncelikler tebrikler Aslanlara.Maça gelince Riera,Melo ve Elmanderi çok beğendim.Balta ve Sabri hala aynı maalesef :o

Aleyküm selam, Balta kötü müydü? Ben 1 yıldır ilk defa fena oynamadığını düşünmüştüm, ama sahada daha net anlaşılabilir oturduğunuz konuma göre.

artık baros kulübeye elmander sahaya olmalı

S.Aleyküm maçtaydım ,öncelikler tebrikler Aslanlara.Maça gelince Riera,Melo ve Elmanderi çok beğendim.Balta ve Sabri hala aynı maalesef :o
Aleykum Selam abi hoşgeldin,bende maçtaydım Sabri hala aynı ama Balta bence son 3 sezondaki en iyi maçını oynadı bence ama yeterli değil tabiki

Böle takım mı olur pozisyona giremiyoruz Evimizde samsun'a bile ecel terleri döküyorsak kapatıp gidelim dükkanı..

Aleyküm selam, Balta kötü müydü? Ben 1 yıldır ilk defa fena oynamadığını düşünmüştüm, ama sahada daha net anlaşılabilir oturduğunuz konuma göre.

Aleykum Selam abi hoşgeldin,bende maçtaydım Sabri hala aynı ama Balta bence son 3 sezondaki en iyi maçını oynadı bence ama yeterli değil tabiki

Adam o kadar kötüki, birkaç bindirme yapınca size iyi gözüktü ama onun kanadı bayağı aksadı gördüğüm kadarıyla, hatta bir pozisyonda Riera kademesine girmese ,şu an asardınız Baltayı :)

sabri iyi oynadı

1. defansta yine sorun çıkarmadı

2. barosa verdiği gol pası var, ayrıca penaltı pozisyonunda da çok güzel bir pası var

Adam o kadar kötüki, birkaç bindirme yapınca size iyi gözüktü ama onun kanadı bayağı aksadı gördüğüm kadarıyla, hatta bir pozisyonda Riera kademesine girmese ,şu an asardınız Baltayı :)

riera kademeye girer, adamın oyun karakterinde var bu

zaten sol açık oyuncusu sol bekin kademesine girmeli

baltayı en çok eleştiren kişi benim bu forumda, buna rağmen bugün oldukça iyiydi

keşke hep böyle oynasa

sabri iyi oynadı

1. defansta yine sorun çıkarmadı

2. barosa verdiği gol pası var, ayrıca penaltı pozisyonunda da çok güzel bir pası var

Görüşüne saygılıyım ama bana göre Sabri iyi falan oynamadı.Hep aynı Sabri işte çizgiye kadar iyi gidiyor sonra kaleciye yada auta orta:)

bu terimin kazim aski nedir anlamadik barosda öyle adamlar cikti oyun kültürü geldi

ve goller düstü.

Baltayı savunmak gibi olmasında orda rieranın boşalttığı alana pozisyon gereği gitti gibi geldi bana rierada sonra onun kademesıne gırdı gıbı geldı ama pozisyon bana uzaktı,balta her maç en az bu kadar oynasın bana yeter :D

maçta taş çatlasın 6-7 gol pozisyonumuz var ve bunların 2 tanesinde sabri var

6 maç sabredeceğiz...

2'si gitti kaldı 4.....

Yeni oluşan bir takımız 3 içerde 3 deplasman oynamamız gerek oturmak için...

Bi Aslantepe çilesi daha bitti. Stadın çok fazla eksiği var bunların üzerine gidilmesi lazım, bu taraftar bu kadar eziyeti haketmiyor. Maça gelirsek takımı da tribünü de maçın hiçbir anı beğenmedim. Skor güzel, bazı oyuncuların (Elmander, Ujfa, Melo vs.) oyunu olumluydu o kadar. Tabii takımdan en az 5-6 hafta iyi futbol beklemiyorum, biraz ümit vermesi yeterli. Yeni oyuncuları da şimdiden çok eleştirmemek lazım illa ki artacaktır performansları. Ama önemli olan takım olarak birşeyler ortaya koyabilmemiz, bunun için de biraz sabretmemiz gerekicek anlaşılan.

---takımı hiç beğenmedim.bal yapmayan arı gibiyiz...kendimi nasıl avuturum onu düşünüyorum...şansımızda hiç yok malesef... kazım ve baroş cidden berbatlar...eboue hayal kırıklığı yarattı bende bu maçta...melo-elmander-ujfa-sabri-biraz da selçuk ve riera iyiydi.hakan balta kendi kötüsünün iyisiydi..çift forvet mi oynarız,4-5-1 mi oynarız ama hocanın sistemi değiştirmesi şart...gecen sene aykut da fb yi bu sistemle oynatıyordu aziz müdahele etti eski sisteme döndüler ve başarılı oldular...

iyi top oynamiyoruz buda bir 10 no olmamasindan kaynaklaniyor.

ah simdi arda gitemyecekti ver diego gelecekti tam yerinde olurdu kadro.

Kazım,baroş ve sabri yedeğe çekilmeli elmander sercan çift forvet oynamalı orta sahada selçuk melo yekta solda riera olmalı eboue

sabri'nin yerine geçmeli daha yaratıcı topa hükmeden daha tehlikeli paslar yapan bir takım oluruz bence....

riera kademeye girer, adamın oyun karakterinde var bu

zaten sol açık oyuncusu sol bekin kademesine girmeli

baltayı en çok eleştiren kişi benim bu forumda, buna rağmen bugün oldukça iyiydi

keşke hep böyle oynasa

Bence Balta çok hata yaptı hatta bütün stad küfür etti devamlı, belki tvden iyi oynuyor gözüküyordur :)

her maça gitmek istiyorum ama malesef sırf maç sonu çilesini çekmemek için maç seçiyorum..araba ile gitmeme rağman maç sonu tam bir ızdırap

Arkadaslar. Macin gollerini izledim. Sercanin muazzam pasini izledim. Ama Maci izleyemedim.

Nasildi?

1. Taraftar nasildi?

2. Sercan o müthis pasi haric nasildi? Sercandan en cok ümitli olanlardan biriyim cünkü.

3. Elmander gol haric nasildi? Sercanla birlikte kesinlikle oynamasi gerekli diye düsünüyordum, mac icinde görüntü öylemiydi?

4. Baros yine ölümüydü? Riera nasildi?

5. Selcuk-Melo nasildi?

6. Defans ve Muslera nasildi?

7. Mustafa Sarp nasildi? O susun isaretini bizim tribünemi, Samsun tribününemi yapti.

8. Samsunlu oldugum icin merak ediyorum. Samsunspor nasildi? Iyi oynadilarmi, üst siralari zorlayabilirmiyiz bu sene? :)

Geri
Üst Alt