Ergün Duran
Cezalı
- 12 Temmuz 2010
- 8.999
- 1
- 1.173
Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu
bu size son mesajımdır uzatmanın hiç bir anlamı ve değeri yok...
Ben sarp'ın yaptığı hareketi ne savundum ne eleştirdim...
Siz ve sizin gibilerin bir futbolcunun bizden gittiği halde hala ona bel altı vurmasını yakıştıramıyorum... sizin yaşınız 40 burdaki gençleri durdurmanız gerekirken siz provakatörlük yapıyorsunuz..
Bunu siz kendinize yakıştırıyorsanız fazla birşeyler söylemeye gerek yok...
Galatasaraylı gençlerimize doğru yolu göstermemiz gerek onlara gereksiz saplantılar yüklemek yerine birazcık olaylara pozitif bakmaya yöneltmemiz gerekir...
HALA BİRŞEYLERİ ÇOK BİLDİĞİMİ ZANNETMİYORUM ÇÜNKÜ BİLMİYORUM...
Yaşım 40 olunca belki bilirim....
Klavye başından atıp tutmak çok kolay gelir insanlara....
Bu sarp hakkındaki genel görüşlerinizi birde onun karşısında tekrar etmeyi deneyin.... deneyebilecek misiniz ?
Bir insanın bu kadar suçu neydi ? kötü futbolcu olabilir yeteneksiz olabilir... bunun cezasını takımdan gönderilerek çekti... hala sarp sarp demenin ne mantığı olabilir veya ne gibi bir beklentiniz var ?
Ben her dediğimin arkasındayım kiminle nerde olursa olsun....
Bakın Ergün bey, hala herşeyi çok bildiğinizi zannediyorsunuz.Yazık, Sarp a nasıl bel altı yapmışım anlatsana yaptığı hareket yanlış neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.Hakem normal olsa sarı kart vermesi lazımdı zaten.Birde demagojinin ne anlama geldiğini öğren 15 yaşındaki arkadaşlardan.Onu bari yerinde kullan
bu size son mesajımdır uzatmanın hiç bir anlamı ve değeri yok...
Ben sarp'ın yaptığı hareketi ne savundum ne eleştirdim...
Siz ve sizin gibilerin bir futbolcunun bizden gittiği halde hala ona bel altı vurmasını yakıştıramıyorum... sizin yaşınız 40 burdaki gençleri durdurmanız gerekirken siz provakatörlük yapıyorsunuz..
Bunu siz kendinize yakıştırıyorsanız fazla birşeyler söylemeye gerek yok...
Galatasaraylı gençlerimize doğru yolu göstermemiz gerek onlara gereksiz saplantılar yüklemek yerine birazcık olaylara pozitif bakmaya yöneltmemiz gerekir...
HALA BİRŞEYLERİ ÇOK BİLDİĞİMİ ZANNETMİYORUM ÇÜNKÜ BİLMİYORUM...
Yaşım 40 olunca belki bilirim....
Klavye başından atıp tutmak çok kolay gelir insanlara....
Bu sarp hakkındaki genel görüşlerinizi birde onun karşısında tekrar etmeyi deneyin.... deneyebilecek misiniz ?
Bir insanın bu kadar suçu neydi ? kötü futbolcu olabilir yeteneksiz olabilir... bunun cezasını takımdan gönderilerek çekti... hala sarp sarp demenin ne mantığı olabilir veya ne gibi bir beklentiniz var ?
Ben her dediğimin arkasındayım kiminle nerde olursa olsun....