STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

Eboue sağ açık oynamaz bence çünkü bu adam sağ bek.Sağ açık için illa bir isim bulunacaksa engin veya sercan denense daha mantıklı .Hem sabride bu vesileyle kesilmiş olur.Sol açığa Rieranın alternatifi yok ne yazık ki.İlerde de elmander baros oynar .

arsenalde ve fildişi sahilinde defalarca sağ açık oynadı

benim düşüncem de aynı

eboueyi TSLde sağ bek oynatırsak yazık olur

eboue sağ bekte %85 ile oynuyorsa, sağ açıkta da %84 ile oynar (yani pek farkı yok bu 2 mevkinin eboue için)
bek oynarsa niye yazık oluyormuş. bana kalırsa arkadan bekten hücuma cıkarsa daha etkili olur. tabi o da senin düşüncen. birde sabrinin bazen sahada uyuması yüzünden pozisyon yiyebiliyoruz. macın sonuna dogru sabri bekteyken hemen yanından kaydırdılar topu tehlikeli atak oldu. sabri eboue varken alternatif olmalı. zorunlu olursa senin dedigin olabilir.

Mustafa Sarp golü attıktan sonra o sus hareketiyle yeteneksiz olduğu kadar karaktersiz olduğunu da belli etmiş oldu.

Ama ne oldu Cimbomum 2 tane daha yerleştirdi Mustafa Sarp karaktersizliğiyle kaldı..

Şimdi bir oyuncu N.Ş.A'da o hareketi yapabilir. Ama bu M.Sarp. Bizim gibi bir camia onun gibi bir yeteniksize yıllardır katlanmış ve yollar henüz ayrılmışken bunu yapması o şartları değiştirir. Yapmaması doğru olanıdır. Yapması da ayıptır. Ayıp etmiştir. Tabii bu ayıbı kendi küçük dünyasında hayal ederek yapmıştır.

Mac kötüye gidior'du. Yeni Oyuncular girdi oyuna, ve kamera Elmandere cevirilidi.

Onun azindan ve ellerinden, anlasildi.

"four-four-two"

hand_4finger.gif

... ve kazandik.

dipnot: hersey sistem degildir ama..

4-4-2 bizim için en yararlı taktik artık şu oyuncularla. Baros ta bu formsuzluktayken ileri uç Sercan-Elmander olmalı.

Yalnız şu saçma sapan goller yeme alışkanlığı mıdır şanssızlığı mıdır herneyse devam ediyor.

İlla her maç 2 veya 3 atamayız.

4-4-2 bizim için en yararlı taktik artık şu oyuncularla. Baros ta bu formsuzluktayken ileri uç Sercan-Elmander olmalı.

Yalnız şu saçma sapan goller yeme alışkanlığı mıdır şanssızlığı mıdır herneyse devam ediyor.

İlla her maç 2 veya 3 atamayız.

Ben Elmander - Baroş ikilisi de iş yapar derim. Kısacası, elimizde bir Hagi olmadığı sürece ofansif orta saha açısından, her daim 2 li forvet oynamalıyız. Yeri gelir Baroş - Sercan'da olur.

bek oynarsa niye yazık oluyormuş. bana kalırsa arkadan bekten hücuma cıkarsa daha etkili olur. tabi o da senin düşüncen. birde sabrinin bazen sahada uyuması yüzünden pozisyon yiyebiliyoruz. macın sonuna dogru sabri bekteyken hemen yanından kaydırdılar topu tehlikeli atak oldu. sabri eboue varken alternatif olmalı. zorunlu olursa senin dedigin olabilir.

ofansif gücü bu kadar yüksek olan bir oyuncuyu, hem de TSL gibi zayıf bir ligde sağ beke hapsetmek bence gereksiz

sağ açık oynatılmalı, önü açılmalı

neyse ki arsenalde defalarca sağ açık mevkiinde izledik, izlememiş olsak kandıracaksınız valla :SS:

Ben Elmander - Baroş ikilisi de iş yapar derim. Kısacası, elimizde bir Hagi olmadığı sürece ofansif orta saha açısından, her daim 2 li forvet oynamalıyız. Yeri gelir Baroş - Sercan'da olur.

Çift forvet konusunda hemfikirim yalnız ben hoca olsam Baros şu durumdayken Elmander'le Sercan'ın hakkını yemem o yüzden ilk 11 tercihim onlar olurdu.

Şimdi bir oyuncu N.Ş.A'da o hareketi yapabilir. Ama bu M.Sarp. Bizim gibi bir camia onun gibi bir yeteniksize yıllardır katlanmış ve yollar henüz ayrılmışken bunu yapması o şartları değiştirir. Yapmaması doğru olanıdır. Yapması da ayıptır. Ayıp etmiştir. Tabii bu ayıbı kendi küçük dünyasında hayal ederek yapmıştır.

camia sarpa senelerce katlandı yorumu yanlış

sürekli dalga geçildi, hakaretler edildi, ıslıklandı, başarısızlığın sorumlusu olarak gösterildi

bu nedenle yaptığı hareket normal bir tepkidir benim gözümde

arsenalde ve fildişi sahilinde defalarca sağ açık oynadı

Arsen wenger peygamber değil yalnış yapmış bence ki bir sürü hata yaptığını bu seneki sonuçlardan görüyoruz .Sağ açık keitadır eboue sağ açık değil .Hücumcu bir sağ bek ve hep öyle kalsa hem kendi için hemde bizim için iyi olur.Makina nizamında işleyen bir sistemin olur denersin anlarım ama zaten gol pozisyonu kısırlığı çekiyoruz.Sağ ve sol kanat oyuncuları yardırması lazım ki pozisyon üretebilelim ve bence bu yardırma eylemini kesinlikle eboue yapamaz bence.

Arsen wenger peygamber değil yalnış yapmış bence ki bir sürü hata yaptığını bu seneki sonuçlardan görüyoruz .Sağ açık keitadır eboue sağ açık değil .Hücumcu bir sağ bek ve hep öyle kalsa hem kendi için hemde bizim için iyi olur.Makina nizamında işleyen bir sistemin olur denersin anlarım ama zaten gol pozisyonu kısırlığı çekiyoruz.Sağ ve sol kanat oyuncuları yardırması lazım ki pozisyon üretebilelim ve bence bu yardırma eylemini kesinlikle eboue yapamaz bence.

sadece wenger değil, fildişi sahilindeki teknik adamlar da defalarca sağ açık oynattılar eboueyi

ayrıca eboueyi eboue yapan da wengerdir

sağdan yardırma işinin ustasıdır eboue, bunu yapamaz diyen bir insan kesinlikle eboueyi tanımıyordur

[video=youtube;HnlgHGQeAn0]https://www.youtube.com/watch?v=HnlgHGQeAn0[/video]

camia sarpa senelerce katlandı yorumu yanlış

sürekli dalga geçildi, hakaretler edildi, ıslıklandı, başarısızlığın sorumlusu olarak gösterildi

bu nedenle yaptığı hareket normal bir tepkidir benim gözümde

Doğrudur. Ben katlandım. seni bilemem. Yanlış demek hata oluyor. Her türlü de kızarım. Hakaret değil. Eleştiririm, sevmem. Sarp 2.lig topçusudur. Haa senin için normal benim için değildir. Gayette katlandık kendisine.

Doğrudur. Ben katlandım. seni bilemem. Yanlış demek hata oluyor. Her türlü de kızarım. Hakaret değil. Eleştiririm, sevmem. Sarp 2.lig topçusudur. Haa senin için normal benim için değildir. Gayette katlandık kendisine.

sana göre normal olmayabilir

ben adama yapılanları düşündüğümde, onun verdiği bu tepkiyi son derece doğal buluyorum

Bence Eboue kağıt üstünde en büyük transferimizdir. Fakat tutturdular bir joker diye, aldı basını gidiyor. Defansın her yerinde oynadığı doğrudur ama sol acık, orta sahanın ortası, forvet arkası falan gecelim o işleri. Orta sahada en iyi sağ acık oynar fakat geldiğinden beri Fatih hoca onu sadece Real macında sağ acık oynattı(ki performansıda ortada). Onun haricinde sol kanat, forvet arkası derken sahada resmen harcadı adamı. Bence teknik ekipten birinin veya klübe yakın birilerinin hocayı acil uyarması gerekiyor. Aksi taktirde hocanın, oyuncuyu tanıdığına dair şüphelerim oluşmaya baslayacak.

ben adama yapılanları düşündüğümde, onun verdiği bu tepkiyi son derece doğal buluyorum

Yahu Mustafa Sarp'a ne yapılmış Allah aşkına. Milyon dolarlar kazanıp ta Mustafa Sarp ne verebilmiş bu takıma asıl onu düşünün biraz.

Siz sanıyor musunuz ki Mustafa Sarp çok üzülüyordu internet geyiklerine, her gün dualar ediyordu bence aksine bu halimle Galatasaray gibi takımdan ekmek yiyorum diye.

Bırakın o yüzden Mustafa Sarp'a yapılanlarmış falanı filanı. Asıl Galatasaray taraftarına yapılanlar var Mustafa Sarp gibiler sayesinde..

Teraziyi doğru tartalım.

Onun bize yaptıkları paha biçilmez dostum. Hayatının parasını kazandı bizde. Geçin bu işleri. Sayemizde Milli Forma gördü birde ezilip büzülen biz mi olalım. Az bile ettik. Gitsin takılsın 2.lig de.

Yahu Mustafa Sarp'a ne yapılmış Allah aşkına. Milyon dolarlar kazanıp ta Mustafa Sarp ne verebilmiş bu takıma asıl onu düşünün biraz.

Siz sanıyor musunuz ki Mustafa Sarp çok üzülüyordu internet geyiklerine, her gün dualar ediyordu bence aksine bu halimle Galatasaray gibi takımdan ekmek yiyorum diye.

Bırakın o yüzden Mustafa Sarp'a yapılanlarmış falanı filanı. Asıl Galatasaray taraftarına yapılanlar var Mustafa Sarp gibiler sayesinde..

Teraziyi doğru tartalım.

Kesinlikle...

sarp'i rakip olarak bile maclarimizda görmeye tahamülüm yok, gerisini siz düsünün...

Geri
Üst Alt