STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

ben şu kapağı bırakıp gideyim

siz arkamdan sallamaya devam edin

Bir tek Mustafa Sarp harikalar yaratıcaktı ama taraftar bu herifin psikolojisini bozdu da o yüzden oynamadı dememişsin.

Onu da de tam olsun. :)

Ne varmış taraftara yapılan demişsin bir de, sen gayet memnundun demek ki Mustafa Sarp'tan vallahi komik. :)

zzzcd.png

Bu forum ne hale gelmiş yahu?İnanamadım okuduklarıma.

İnşallah alışkanlık haline gelmemiştir bu beğenmemezlik tripleri.

Sinirim bozuldu sabah sabah.

Komik çocukmuş bu vesselam, liseli gibi capsler kapak taktım havalarına bürünmeler falan. :asd:

Bu forum ne hale gelmiş yahu?İnanamadım okuduklarıma.

İnşallah alışkanlık haline gelmemiştir bu beğenmemezlik tripleri.

Sinirim bozuldu sabah sabah.
BİZİM İNSANIMIZ KİMSEYİ begenmez. bizden gittikten sonra kral olur ya da bize gelmeden önce:)

Bugün durum 1-1 olduğunda burası ana baba günü oldu bir sürü Hıncal Uluç türedi anında nekadar çok başarısız olmamızı ve eleştirmek için akbaba gibi tepemizde dönen varmış yahu.Yeminle 2 ve 3. golü attık diye üzülenler gördüm zaten çil yavrusu gibi dağıldılar hemen.

Mustafa Sarpın yerinde taş olsa çatlardı be.. Adamı acımasızca çok eleştirdik, gerçi suç onda değildi, onu 1 maçta beğenip takıma kazandıran zihniyetteydi. Mustafa Sarp bizdeyken o kadar eleştiriye rağmen ağzını açmamıştır, bu hareketin bence hoşgörülmesi lazım

Bugünki galibiyet benim adıma pek bir geleceğe yönelik ışık verdi diyemem , çünkü goller dışında aklıma herhangi bir tehlikeli atağımız gelmiyor açıkcası. Takım halen test aşamasında gibi geldi bana ayrıca gol yedikten sonra bi 4-5 dakika oyundan düşmemiz de ürkütmedi değil..

1 asist organizasyonuyla takımın aylardır üzerinde durduğu sistemi değiştirme arzusunu da anlamış değilim. Sercanla Elmander bir pozisyonda anlaştı diye koskoca sistemle oynanmaz. Bu takımın birinci forveti bu ülkede gol krallığı yaşamış olan Barostur. Bursada 3-5 gol atan Sercan ve ortalama 10 golle oynayan Elmander değil.. 1 maçta adam yerin dibine sokulmuş ki kötü oyununa rağmen gösterdiği çabasına susun bari..

hatasina ragmen gokhan zan cok iyi oynadi

bu takimda servetin isi yok top gevelemek ve takimin geriye cekilmesine yol acmak disinda ise yaramiyor

zanin performansi imparatiruda tatmin etmis

1 asist organizasyonuyla takımın aylardır üzerinde durduğu sistemi değiştirme arzusunu da anlamış değilim. Sercanla Elmander bir pozisyonda anlaştı diye koskoca sistemle oynanmaz. Bu takımın birinci forveti bu ülkede gol krallığı yaşamış olan Barostur. Bursada 3-5 gol atan Sercan ve ortalama 10 golle oynayan Elmander değil.. 1 maçta adam yerin dibine sokulmuş ki kötü oyununa rağmen gösterdiği çabasına susun bari..

Bize gelmeden önce Baros'un gol ortalaması kaçtı acaba ? :)

Baros bize gelmeden önce 177 maçta 45 gol atmış yani 0.25 ortalamaya sahip

bizde ise 85 maç 56 gol ... oranını 0.66'ya çıkarmış

Elmander bize gelmeden önce 211 maçta 76 gol atmış 0.36 oranla oynamış Elmander'de.

Baros bize gelmeden önce 177 maçta 45 gol atmış yani 0.25 ortalamaya sahip

bizde ise 85 maç 56 gol ... oranını 0.66'ya çıkarmış

Elmander bize gelmeden önce 211 maçta 76 gol atmış 0.36 oranla oynamış Elmander'de.

Elmander İsveçte Brondbyde oynarken, Baros Avrupa Şampiyonasında gol kralı olmuş, Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmıştı..

Elmander İsveçte Brondbyde oynarken, Baros Avrupa Şampiyonasında gol kralı olmuş, Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmıştı..

Elmander sadece 8 maç oynamış Brondby ile bence Elmander'i gözünde çok küçük görüyorsun , Baros artık fayda veremiyor takıma 4-4-2 ye geçilmeli ve Baros biraz kızağa çekilmeli bana kalırsa..

barosun lyonda golü yoktu. baros kötü oynamadı berbat ötesi oynadı. neyin cabasını yapmış. durmadan yere düşme cabasımı. şakamı bu. baroş leş gibi top onuyor. istekli oynuyor diye övücekmiyiz adamı birde. baros iyi topcu lafımız yok. ama şu anki hali ayakta duramayan sarhoşlara benziyor. kendini düzeltirse gene girer 11 e ama şu haliyle degil. barosu övp elmanderle sercana sallamanda başka bir komiklik.

belki yazılmıstır okuyamadım geçmişi, baros'u eleştiriyoruz iyi güzel ama kaç tane pas geliyor ki adama ceza sahası içinde, kanattan yapılan net bir orta var mı?

belki yazılmıstır okuyamadım geçmişi, baros'u eleştiriyoruz iyi güzel ama kaç tane pas geliyor ki adama ceza sahası içinde, kanattan yapılan net bir orta var mı?

o konuda haklisin, ön taraf cok yetersiz ama baros da baya kötü, yani cok gücsüz, cogu zaman kendini yere birakiyor, artik eski hizinda da degil...ah o eski baros'u kimseye degismem :(

Serdar Burak alias Prof. Dr. Mehmet Helvaci da konuyu okuyormus, selam helvaci kardes :)

Elmander nasil atti golü?

Sercan nasil begendirdi kendini?

Geciniz bunlari.

elmander yada sercan barostan beklediğin gibi orta sahadan alıp maradonavari bir gol atmadı.. çift forvet oynadılar ve yardımlastılar sercanın asistine laf söylenemez o konuda haklısın. ama baros-sercan ikilisini de görüp öyle konusmalıyız. Bence bu tartışmaların temel sebebi Kazım'ım dökülmesiydi. Ara transferde Yiğit Gökoğlan ve Serdar Aziz transferleri çok faydalı olur diyorum.

229697_Galatasaray_SK.jpg

maceraya gerek yogh

Geri
Üst Alt