STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

111 üye 144 konuk

şikeciler gelmiş.hadi metrise hadi

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 2.Yarı

Laflarina dikkat et!!!

Bu yazimla beni fbli yapiyorsan sana diyecek sozum yok. Bende uzuluyorum malesef son senelerdeki halimize, ama ne yazikki oyle. Bu sene bizden pek birsey beklemiyorum ve bunu da bir mac sonra demiyorum. Ne yazikki hangi sistemde oynadigimiz belli degil, cok daginik oynuyoruz ve gol pozisyonuna giremiyoruz. Dua edelimki sakatlarimiz olmasin, yoksa zar zor yeneriz biz.

En azından 16.oluyoruz demenin nasıl bir mantık olduğunu bana açıklasana.

Samsun u yenersek herşeyi unuturum

İBB maçını kastediyorum

Fener den bize ne!!!!

Cidden boşverin şikecilerin maçlarını nasıl olsa düşecekler :asd: Platini ne dedi iddianame açıklanınca herkes görecek fenerin neden Ş.Ligi'ne alınmadığını diye.

Rentakşlar yeter, Bir FB galibiyetinden dolayı birbirimizi kırmaya değmez.

Bu sezon sonu karar?

Karar sezon sonunda açıklanacakmış TFF tarafından.

Aydınlar a mı inanacağız? Adam şu ana kadar söylediği bir tane lafının arkasında durmadı,şimdi tek tek yazsam roman olur.İddianame açıklandıktan sonra,binlerce sayfa basına sızmamış belge ortaya çıkınca bırak mali yi,aziz yıldırım federasyon başkanı olsa o baskının altından kalkamaz.Uefa bile sırf medyada çıkan haberlerden dolayı feneri almadı,iddianame açıklandıktan ne yapar? Sıkıyorsa düşürmesin bakalım.

Samsun u yenersek herşeyi unuturum

İBB maçını kastediyorum

Fener den bize ne!!!!

kazım sağ açık oynarsa vay halimize. tüm yük sol açık riera'ya kalıyor. Sağ açıkta eboue kazımı 10'a katlar bence. şu takımın sorunları bi çözülmüyoki arkadaş.

bizim yenildiğimiz İBB bu Antepi paçavra eder sahada son yılların en sistemli en istikrarlı takımına yenildik geçen hafta ama yinede morali bozuluyor insanın bu şikeciler kazanınca

bize aslan kesilen ibbyi göreceğiz şikeciler karşısında

Wagner'i oyundan alarak hoca olmadığını beyan etti Tolunay Kafkas.

Fenerlilerde leş gibi futbol oynadıklarının farkındalardır heralde. Berbat bir futbol.

Geçen hafta Ordu da defans olarak leşti.Bu günde Antep.Nasıl olacak bilmiyorum.Yalnız unutmamanız gereken birşey.Biz İBB ye yenildik.Geçen sezonun kupa finalisti. Kadrosunu güçlendirmiş bir İBB . Antep bitik. Ordu daha yeni kuruldu.Bu takımlara karşı kazanmak çok zor olmaz

Pazar günü hem iyi oyun hem galibiyet hem de bol gol istiyorum artık 10 maçlık galibiyet serileri gelsin yoksa çok büyük protestolar olacak

kazım sağ açık oynarsa vay halimize. tüm yük sol açık riera'ya kalıyor. Sağ açıkta eboue kazımı 10'a katlar bence. şu takımın sorunları bi çözülmüyoki arkadaş.

kazım istikrarsız

ne yapacağı belli olmaz, çok iyi de oynayabilir

Antepin tarlalara bakmak lazım , yeşillenme var gibi

Geri
Üst Alt