STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Beyler nassınız :)

fb-taraftar%C4%B1-ile-timsah-y%C3%BCr%C3%BCy%C3%BC%C5%9F%C3%BC-%C3%B6%C4%9Freniyorum_77594.jpg

Pazar günü hem iyi oyun hem galibiyet hem de bol gol istiyorum artık 10 maçlık galibiyet serileri gelsin yoksa çok büyük protestolar olacak

Kardeş stada maçı izlemeye zonguldakdan geliyorum.Yok artik olmazsa bende isyan edecem.

Nolmus buraya yahu.Oyle yorumlar var ki sanki biz yenildik.

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 2.Yarı

Aydınlar a mı inanacağız? Adam şu ana kadar söylediği bir tane lafının arkasında durmadı,şimdi tek tek yazsam roman olur.İddianame açıklandıktan sonra,binlerce sayfa basına sızmamış belge ortaya çıkınca bırak mali yi,aziz yıldırım federasyon başkanı olsa o baskının altından kalkamaz.Uefa bile sırf medyada çıkan haberlerden dolayı feneri almadı,iddianame açıklandıktan ne yapar? Sıkıyorsa düşürmesin bakalım.

Kararı erken alsalar Fenerbahçe'li taraftarların tepkisinden korkar MAA. Nihat Özdemir yine istifa eder, bu sefer kalpten gider MAA.

HAhahaha isyan etceklermiş la mağlubiyete :D Ay çok gülüyorum ya :D

Sen izleyicide olma bi zahmet.Yazık yahu böyle taraftarlıkmı olur?

Senin gibi mi olayım Yenilince şovcu Fatih hoca bişeyden anlamıyor adamları yanlış yerde oynatıyormu diyeyim senin gibi olmaktansa olmayım.

Keitayi almayan yönetim acaba şu an pişmanmıdır?

antep'i iyi mamalamışlar gibi

Defans baskisi olmadan bir kafa golu atti, iyi denilmez, ama kotu'de degildi. Ziegler mukemmel diyordu bi an spiker, sok oldum, adam aldigi cogu topu kaybetti,
Ziegler iyydi. Hakan baltanın 1 senede yapamadığı kadar 1 maçta hücum bindirmesi yaptı daha ne yapsın adam. Şurası kesinki biz kanatsız top oynuyoruz. Fenerde Ziegler ve Uğur kanatları iyi kullandı. Bienvenu için boş alanda etkili olan birine benziyor diyebilirim. Niangtan iyi değil. Daha kuvvetsiz bir kere ama penaltı yaptırdı ve gol attırdı, ilk maç için iyidi bence. Fener çok yavaş oynuyor ama antep hiç pres bile yapmadı. Orta sahada rezil oynadılar. Popov ve Cenk çok kötü oynadı. Türkiyede her takım fenere karşı böyle oynarsa fener hepsini yener. Geçen sene Kadıköyde bile bundan çok daha sert oynadı antep fenere. Demekki şike yapan fenere karşı anadolu takımları iyi konsantre olamıyorlar, birazda bunda basının fener için yaptığı acitasyon etkili oldu.

Kardeşim nerde bizi kupada ve ligde yenen antep, reziller.Ama bizim maç olsa nasıl oynarlardı, kurgulanmış rezilLİG.

Ah ulan para olacak devre arasında basıp parayı Nene'yi alacaksın. Ondan sonra izle takımı.

Senin gibi mi olayım Yenilince şovcu Fatih hoca bişeyden anlamıyor adamları yanlış yerde oynatıyormu diyeyim senin gibi olmaktansa olmayım.

Adam anlamıyor demedik orda.Şov yapmak içim eboue sol acikda ısrar etti.Adam maç boyunca döküldü demi?İzlemedinmi maçı?

Yalnız ben felaket yanıldım.Arkadaşa leş bir futbol oynadıklarını ve gelecek hafta kazanamayacaklarını söylemiştim. Adamlar yine kazandı.

Kalbimiz şaka dolu valla

antepin tarlalar yeşilenmiştir artık

HAhahaha isyan etceklermiş la mağlubiyete :D Ay çok gülüyorum ya :D

Abi bırak onları ya yenemezsek çok büyük protestolar olacakmış.2.haftada olduğumuzu unutuyormuyuz acaba şimdi böyle konuşan adamların yenince sevinmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum yenilincede üzülmeye.

Bir Galatasaray'lı gibi yorum yap o zaman. Antep'i biz bile yeneriz yazma.

Sen önce düzgün konuş bakalım.Nasıl yorum yapacağımı öğretme.Fenerbahçenin şu rezil kadrosunun oynadıgı oyundan daha kötü oynuyor takımın.Fenerbahçe taraftarının takımına duydugu güven Galatasaray taraftarında yok.Sen buakşam 1-0 geriye düşsen bu maçı 3-1 çevirebilir miydin? Hadi çevirmeyi bırak.İnanmazdın bile maçın döneceğine.Evet antep çok kötü bi takım.İbb çok daha takım gibi gözüküyor.Ama ilk oynadıgımız maçtaki performansa göre düşündüğümüzde şu antep i biz bile yeneriz.

Medya fener şişirme günleri başlamıştır. Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt