STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

fener medyası : Fenerbahce'den tokat gibi cevap , hemen abartmaya başlarlar , şampiyonluk hak edilmişti falan

:lol:

Bunu çok bilmiş insanlara anlatamıyorsun anlatmaya çalısınca komplocu oluyorsun geçen senede aynı olaylar oldu şu maçta şu yattı dedik ne kopmlucusun lafını yedik.İlla gözüne gözüne sokucaksn bazılarının ki öyle anlayacak.

Osman doğru diyorsun ama biz kendi takımımıza bakalım.Geçen seneden sonra belediye maçı kopyası gibi geldi bana.

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 2.Yarı

İyi falan değildi. Antep kanatlarda savunma bile yapmadı. Bekir bile sağdan atıp soldan geçti. Antep'in defansı leşti bugün. Bize de böyle oynayan bi takım olsa kanatlardan Riera, Eboue/Kazım, Sabri, Balta bile yardırır. İBB maçını herkes izledi, adamlar çok iyi savunma yaptılar. Antep'li oyuncularda 5-0 öndelermişcesine rehavet vardı.
Ziegler hariç benzer şeyler söylemişiz.

Alıntı Adem ANDİÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben para korkusu yaşayan bu Anadolu takımlarının Fener'e karşı bilerek yenildiğini düşünüyorum. Futboldan uzaklaşan Fenerlileri lige çekmek için bunu yapıyorlar, amaç tabi ki yine decoder satmak. Alın başınıza çalın liginizi daha ne diyeyim?
Yaklaşık olarak Aynı fikirdeyim. iyi konsantre olamıyorlar ve kazanmak istemiyorlar gibi bir havaları var anadoılu takımlarının.

Napalım bunlar gelir geçer aldırma cimbomum aldırma diye tezahürat mı yapalım Sana koymuyor galiba malubıyetler
yoo sandığından daha fazla üzülüyorum.Sadece eskisi gibi kazanma alışkanlığı kazanmamız , takım olmamız sandığımızdan daha uzun zaman alacak.Bir transfer döneminde takımına 11 oyuncu almış 17 oyuncu göndermiş bir takımdan bahsediyoruz.Lige yeni çıkmış Anadolu takımı gibi.

İpe sapa gelmez yorumlar yapmayın. Daha çok vaktimiz var.Ve gelecek senede devre arası da dolu dolu bir transfer dönemi geçireceğiz gibi görünüyor eksiklere bakarsak.Onun haricinde gelecek için çok umutluyum.Takımımı her türlü destekliyorum.Gelip forumda yerli yersiz millete sataşmıyor, Fener kazandı diye takımımı suçlamıyor, 2 maçtada karşısında leş gibi takımlar olan feneri kutlamıyorum.

Ayrıca Bienvenu bildiğin leş.Yakında 2. Guiza olur. Bir adam bu kadar mı boş olur

2 galibiyet sonrası yaratılan havaya bak.Fenerliler laf sokmaya bile başlamış.Yüzsüzlüğün bu kadarı!

yoo sandığından daha fazla üzülüyorum.Sadece eskisi gibi kazanma alışkanlığı kazanmamız , takım olmamız sandığımızdan daha uzun zaman alacak.Bir transfer döneminde takımına 11 oyuncu almış 17 oyuncu göndermiş bir takımdan bahsediyoruz.Lige yeni çıkmış Anadolu takımı gibi.

İpe sapa gelmez yorumlar yapmayın. Daha çok vaktimiz var.Ve gelecek senede devre arası da dolu dolu bir transfer dönemi geçireceğiz gibi görünüyor eksiklere bakarsak.Onun haricinde gelecek için çok umutluyum.Takımımı her türlü destekliyorum.Gelip forumda yerli yersiz millete sataşmıyor, Fener kazandı diye takımımı suçlamıyor, 2 maçtada karşısında leş gibi takımlar olan feneri kutlamıyorum.

Ayrıca Bienvenu bildiğin leş.Yakında 2. Guiza olur. Bir adam bu kadar mı boş olur

Abi bir post bu kadarmı güzel olur.Keşke bazılarıda senin düşüncene yakın olabilse.Yakın diyorum bak aynı olsun demiyorum.

lan yazıklar olsun antep adamların 5-6 oyuncusu yok reziller.

bence diegoyu kacirmamaliydik :(

Osman doğru diyorsun ama biz kendi takımımıza bakalım.Geçen seneden sonra belediye maçı kopyası gibi geldi bana.

aynen. $ike mike, yapsinlar... bizim takim takim olduktan sonra istedigi kadar ahlaksiz islere girsinler. Ama gel gör ki takim da su an Lesh oglu Lesh :S

Ya bunlar masal be kardeşim.Bize ne fenerden biz kendi takımımıza bakalım diyoruz.Sen tutumuşun transfer diyorsun.

Bunu çok bilmiş insanlara anlatamıyorsun anlatmaya çalısınca komplocu oluyorsun geçen senede aynı olaylar oldu şu maçta şu yattı dedik ne kopmlucusun lafını yedik.İlla gözüne gözüne sokucaksn bazılarının ki öyle anlayacak.

Şu saatten sonra Fener'in maçlarına şüpheyle yaklaşmayana ben şüpheyle yaklaşacağım.

diego ve pjanic gitti.martin marvin alinabilir

Hacı zamanla herşey oturur oturmaz bunu bilemem ama eşit mücadele eşit yarış yok.Ya yeminle antep savunması aut a giden topa müdahale ediyor penaltı yaptırıyor 3. gol resmen ilerde rakibe top verip top süren oyuncuya hiç dokunmadan orta yaptırılıyor kafayı vuran adamı kimse tutmuyor.Resmen senaryo izledik.Bu şartlar altında küme bile düşeriz hacı iş sadece bizde bitmiyor.

2008 Dede takım baştan aşağı değişmişti ilk devre de 1 malubiyet aldık ve şampiyon olduk Trabzon da yeni takım kurdu gitti İnter'i yendi Fenerin o kadar eksiği var kazanıyor Bejeke kazanıyor

Malup olabiliriz ama bu adamlar pozisyona giremiyorken nedememi bekliyorsun 3 sene bırak şampiyonluğu şampiyonlar ligine gidemiyoruz bu dandik ligte

Gaziantepspor da lige her sene kötü başlayan bir takım genelde sonradan toparlanıyorlar. Geçen sene de öyle olmuştu ilk 5 hafta galibiyetleri yoktu 3 beraberlik 2 yenilgi almışlardı küme düşen Kasımpaşa ve Konya yı bile kendi sahasında yenememişlerdi kötü başlamamıza rağmen bizede yenilmişlerdi.

Ya bunlar masal be kardeşim.Bize ne fenerden biz kendi takımımıza bakalım diyoruz.Sen tutumuşun transfer diyorsun.
Tamam bende kendi takımıma bakıyorum ve takım olmamız uzun bir zaman alacak diyorum.Eksiklerimizi görüp devam edeceğiz yolumuza.Başka birşey yok.Ayrıca şu anda bu takımda Arda kalmış olsaydı o çok leş dediğimiz Solbek'e bir yabancı transfer edebilirdik.Ardanın zamansız gidişi, zaten yapılması gereken transferleri yapamayışımız gibi bir sürü sorunumuz var.Ama zamana yayılsada başarı eninde sonunda gelecek.Çünkü gelecek parlak.Bunu görmüyor musunuz?

beyler bi tahmin yarışması vardı ne oldu?

Geri
Üst Alt