STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Tamam bende kendi takımıma bakıyorum ve takım olmamız uzun bir zaman alacak diyorum.Eksiklerimizi görüp devam edeceğiz yolumuza.Başka birşey yok.Ayrıca şu anda bu takımda Arda kalmış olsaydı o çok leş dediğimiz Solbek'e bir yabancı transfer edebilirdik.Ardanın zamansız gidişi, zaten yapılması gereken transferleri yapamayışımız gibi bir sürü sorunumuz var.Ama zamana yayılsada başarı eninde sonunda gelecek.Çünkü gelecek parlak.Bunu görmüyor musunuz?

OOO bu sene gitti o zaman gene.Her sene transfer transfer yeter alsınlar adam gibi adam yapmasınlar.

Ben artık seri galibiyetler istiyorum başka takımlar puan kaybetsin diye televizyonun karşısında bekliyoruz resmen eksiğin varsa var her takımın eksiği var hatta bizden kötü durumdalar iyi oyun istiyorum artık sahada ayak basmadık yer bırakmayan futbolcular istiyorum

Bu fenerin yığınla eksiği var olayı da palavra.Kim var eksik? Emreyle Gökhan.2 eksik be.

Serdar serdar diyorsunuz da Bilica forma yüzü göstermesin ben o zaman görecem sizi :asd:

beyler artık bırakın fener yine yeşillendirdi onu yaptı bunu yaptı adamlar kazanıyo biz kendi takımımıza bakalım bırakın onları elbet düşüşe geçecekler ve şuanda hırslılar bu olaylardan dolayı yoksa kalite olarak çok gerideler bu ligi bu kadrolarıyla zor bitirirler

OOO bu sene gitti o zaman gene.Her sene transfer transfer yeter alsınlar adam gibi adam yapmasınlar.

Zaten senelerdir leş gibi kadromuz var.Zorla düzeliyor yeni yeni.Buna tahammül göstermek niye bu kadar zor? Bir 10 numara alınıp geri kalan dertler unutulsamıydı?

Diego dediğiniz adam eşşek yüküyle para kaldırıyor maaşından.Gelseydi 1 dk susmazdınız maaşını konuşmaktan.Bi de Wolfsburgdaki gibi oynasaydı yakardınız adamı

Haftaya Manisa ile oynuyorlar büyük ihtimal alırlar ama böyle gitmez bu

bizim taraftarin bes para etmez, paragöz anadolu takimlarina kizmaya hakki yok.

Önce kendi Takimimiz önce bi galip gelsin, sonra digerlerine bakin. Biz yenildikten sonra isterse antep fener'e 1556456 gol atsin, ne fayda eder?

Ciddi ciddi fener-antep maçını yorumlayan arkadaşlar var.Şike yaptığı kesin olan ve mutlaka düşecek bir takımın formalite geregi yaptığı bir maçı konuşmak bile yersiz.Platini elinde şemsiye iddianameyi bekliyor.Yunan takimları gibi bunları amatör lige bile düşürebilirler.UEFA adamın aklını alır.Bunlar hala kafalarıni kuma gömmeye devam etsinler.

benim üzüldüğüm şu, şimdi şikebahçe medyası şikebahçenin hakkıyla şampiyon olduğunu yazacak

transfer konusundada şunu söyliyeyim riera eboue melo elmader şuan onlar için konuşmak çok erken ama bir gerçek varki her sene avrupanın artıklarını malesef bize yıldız olarak sunuyorlar inşallah ben yanılırımda güzel oynarlar eski günlere geri döneriz

Bu Fenerbahçe temizlenmeden hiçbir galibiyetine inanmıyorum.

Tamam bende kendi takımıma bakıyorum ve takım olmamız uzun bir zaman alacak diyorum.Eksiklerimizi görüp devam edeceğiz yolumuza.Başka birşey yok.Ayrıca şu anda bu takımda Arda kalmış olsaydı o çok leş dediğimiz Solbek'e bir yabancı transfer edebilirdik.Ardanın zamansız gidişi, zaten yapılması gereken transferleri yapamayışımız gibi bir sürü sorunumuz var.Ama zamana yayılsada başarı eninde sonunda gelecek.Çünkü gelecek parlak.Bunu görmüyor musunuz?

cok zorluyorum kendimi ama maalesef göremiyorum, IBB macinda bir gram bile umut, isik görmedim...

oyunculara sonuna kadar güveniyorum ama Teknik ekibe özellikle de IBB macindan sonra güvenmiyorum :S

ronaldinho :D

transfer konusundada şunu söyliyeyim riera eboue melo elmader şuan onlar için konuşmak çok erken ama bir gerçek varki her sene avrupanın artıklarını malesef bize yıldız olarak sunuyorlar inşallah ben yanılırımda güzel oynarlar eski günlere geri döneriz

Niye avrupanın artığı? Muslera bir artık mı? 10 gol 6 asistle oynamış Elmander nasıl bir artıktır? Kariyeri boyunca yükselmiş ,Brezilya milli takımı formasını giymiş Felipe Melo nasıl bir artık ya? Eboue kaç sene oynadı Arsenal sağbekinde?

Yine başladık saçma sapan yorumlara

Emre Güngör ve tayfasi önderliginde fener bu macida galip kapatti... alex gibi bir firsatciyi bombos birakiyor görmüyor resmen ulan insan bakar oraya. bienvenumudur nedir onada bi top verdiler azdaha gol oluyordu. antep gol atmamak icin direndi resmen. bi oynayan Olcan vardi onuda oyundan cikartti. Nihat Özdemir'de gerekeni yapiyor gibi.. Kirli galibiyetlere devam. Ulan adamlarin pozisyonu bile yok arkadas alex denen adami yine efsane ettiler kale önünde bombos topa dokundu iki kez ikiside gol oldu. yoksa sahada alex diye bir elemen yoktu. 3.golde ise hicbir antepli geri gelmiyor bienvenüe bombos kafa atiyor.

cok zorluyorum kendimi ama maalesef göremiyorum, IBB macinda bir gram bile umut, isik görmedim...

oyunculara sonuna kadar güveniyorum ama Teknik ekibe özellikle de IBB macindan sonra güvenmiyorum :S

al benden de o kadar.

adamlar antep gibi takıma deplasmanda 3 atıyorsa düşer düşmez bilmem ama helal olsun hala bizden iyi kadroları var

Bu kadar abartılacak ne var bende onu göremiyorum.Sırf Melo ile Barosun verkaçları bile yeterliydi takım için

Karşınızda İBB var diyorum kimse adı yüzünden iplemiyor takımı ya :D

Niye avrupanın artığı? Muslera bir artık mı? 10 gol 6 asistle oynamış Elmander nasıl bir artıktır? Kariyeri boyunca yükselmiş ,Brezilya milli takımı formasını giymiş Felipe Melo nasıl bir artık ya? Eboue kaç sene oynadı Arsenal sağbekinde?

Yine başladık saçma sapan yorumlara
nokta. :yenieek:

Geri
Üst Alt