STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Bi dakka ya ben o yazıyı görmedim Carroll varlık gösteremedi mi bize karşı:D:D:D La adam her topu aldı havadan indirdi arkadaşlarına. Hatta göğsüyle falan alıyodu kafayla bile değil. Bi köşe atışında Servet- Gökhan'ın üstünden doğru dürüst zıplamadan bile vurdu hatta baya laf etmiştik. Zaten yerden çok etkili bi adam değil.

Selam renktaşlar. fb yine kazanmış. bu hafta mutlaka kazanmalıyız!

F.Bahçe ne zaman Servet´ten kurtuldu,o zaman defans olarak toparladı.

Aziz sazi eline aldiginda Volkan'da Defans'ta adam oldu desek daha dogru olur. Bu anti Servet olayi batirdi artik.

Bi dakka ya ben o yazıyı görmedim Carroll varlık gösteremedi mi bize karşı:D:D:D La adam her topu aldı havadan indirdi arkadaşlarına. Hatta göğsüyle falan alıyodu kafayla bile değil. Bi köşe atışında Servet- Gökhan'ın üstünden doğru dürüst zıplamadan bile vurdu hatta baya laf etmiştik. Zaten yerden çok etkili bi adam değil.

bence liverpool takımındaki maçın adamı caroll idi. baya iş yaptı sağlı sollu yardırdı. ama atamadılar o ayrı

Muslera-Volkan = 1-0

Eboue-Gökhan = 2-0

Ujfalusi-Yobo = 3-1

Servet-Serdar = 4-1

Hakan-Ziegler = 4-2

Melo - Baroni = 5-2

Selcuk - Emre = 6-3

Kazim - Topuz = 7-3

Riera - Dia = 8-3

Sercan - Alex = 8-4

Baros - Bienvenu = 9-4

doktor bu ne ?

Muslera-Volkan = 1-0

Eboue-Gökhan = 2-0

Ujfalusi-Yobo = 3-1

Servet-Serdar = 4-1

Hakan-Ziegler = 4-2

Melo - Baroni = 5-2

Selcuk - Emre = 6-3

Kazim - Topuz = 7-3

Riera - Dia = 8-3

Sercan - Alex = 8-4

Baros - Bienvenu = 9-4

Emre'nin Selçuk'tan iyi olduğuna katılmıyorum.Selçuk'un mevkisine göre söylüyorum bunu.

Muslera-Volkan = 1-0

Eboue-Gökhan = 2-0

Ujfalusi-Yobo = 3-1

Servet-Serdar = 4-1

Hakan-Ziegler = 4-2

Melo - Baroni = 5-2

Selcuk - Emre = 6-3

Kazim - Topuz = 7-3

Riera - Dia = 8-3

Sercan - Alex = 8-4

Baros - Bienvenu = 9-4

aman servet serdardan iyi deme, linç edilebilirsin

Servet Luganoyla birlikte oynamadı mı?

"Ya o kadar boş ve ezbere konuşuyorsun ki"

bence de sen fazlaca boş konuşuyorsun

"offf kafayı yiyeceğim"

ben liverpool maçında carroll'ı servet tuttu demedim, onu diyen başkası

sana göre hava hakimiyeti olmayabilir, bu umurumda değil

zira pek çok futbol otoritesine göre durum öyle değil

en sonda attığın iftiralar da artık baymaya başladı
Sana göresi bana göresi mi var bunun. Messi bana göre hızlı X'e göre yavaş. Böyle bir şey bi var lan te allam :asd:

Merhaba beyler, ben geldim. Şike yapmış takım olmaması gereken ligte yine galip gelmiş. Tebrik etmek gerektiğini düşünen arkadaşlarım için tebrik ederim, düşünmeyen arkadaşlarım için tebrik etmiyorum. Alex iki gol atmış bir penaltı kaçırmış. Alex'i beğenmiyorum. Ya da beğeniyorum. Bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum. Servet ligin en kötü stoperi, Serdar Kesimal en iyi stoperi. Ya da bazen tam tersini düşünüyorum. Hatta konuları derinleştirelim bunların başkanı haksız yere mi haklı yere mi Metris Cezaevinde onu konuşalım. Tartışalım. Ya da en iyisi biz hiç tartışmayalım gelin buradan devam edelim.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...-galatasaray-samsunspor-18-eylul-20_00-a.html

Muslera-Volkan = 1-0

Eboue-Gökhan = 2-0

Ujfalusi-Yobo = 3-1

Servet-Serdar = 4-1

Hakan-Ziegler = 4-2

Melo - Baroni = 5-2

Selcuk - Emre = 6-3

Kazim - Topuz = 7-3

Riera - Dia = 8-3

Sercan - Alex = 8-4

Baros - Bienvenu = 9-4
Bu kadroyla bile en kötü ihtimal bence 9-6 öndeyiz ama yinede onlar epeydir bir arada oynadıkları için takım olmuşlar biz yeni olduğumuz için sıkıntı var biraz daha sabır lazım.

Servet bence kafa toplarında gayet hakimiyetli. Havadan topları karşılar. Hücuma çıktğında da attığı bir sürü kafa golü vardır. 2008'de yere göğe sığdıramazdık.

Selamün Aleyküm beyler

Ezik'ler nasil oynadi ?

Sike varmiydi ? :D

Merhaba beyler, ben geldim. Şike yapmış takım olmaması gereken ligte yine galip gelmiş. Tebrik etmek gerektiğini düşünen arkadaşlarım için tebrik ederim, düşünmeyen arkadaşlarım için tebrik etmiyorum. Alex iki gol atmış bir penaltı kaçırmış. Alex'i beğenmiyorum. Ya da beğeniyorum. Bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum. Servet ligin en kötü stoperi, Serdar Kesimal en iyi stoperi. Ya da bazen tam tersini düşünüyorum. Hatta konuları derinleştirelim bunların başkanı haksız yere mi haklı yere mi Metris Cezaevinde onu konuşalım. Tartışalım. Ya da en iyisi biz hiç tartışmayalım gelin buradan devam edelim.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...-galatasaray-samsunspor-18-eylul-20_00-a.html

adam serdara iyi diyor yoksa benmi yanlis görüyorum ?!?!?

Servet bence kafa toplarında gayet hakimiyetli. Havadan topları karşılar. Hücuma çıktğında da attığı bir sürü kafa golü vardır. 2008'de yere göğe sığdıramazdık.

İşte bu yıl,bize çok şey kaybettirdi.1 sene kazandık ama yıllardır kaybediyoruz o sene yüzünden.

Geri
Üst Alt