STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

dön geri bir daha oku yazdığımı ben ne oyununu beğenmiyorum dedim ne koşmadığını söyledim ben senin yazdığın yoruma sadece cevap verdim 10 saniye önce düşünmek diyorsun hep klişe laflar yorumculardan duyduğunuz sözleri benimsemişsiniz ben alexin arrığı paslara bir kelime etmedim etmem de tekniği emin ol benim de hoşuma gidiyor; adamda frikik var, ara pası var, şut var, gol var, evet var bunlar fakat alex futbol tanrısı falan ilan etmek gerekmez benim söylemek istediğime gelirsek yukarda bir arkadaş söylemiş alexi neden bir kişi bile markaj yaptırmayı düşünmez ben ne zaman baksam 10 metrekare çevresi boş bu onun zekasının değil türkiyede oynanan futbolda ki ayrımcılığı gösterir! Lincoln geldi bize adam 2 maç süper oynamaya başladı çifti geçtim artık adama 3 kişi birden daldılar. Sen hiç alex'i oynatmamaya çalışan veya sert giren bir oyuncu gördün mü ben oynatmamaya çalışanı gördüm mehmet topal adama bir yapışıyordu sahada alex'in olduğunu farketmiyorduk bile.

olay budur.

Herkese göre farklıdır bana göre Serdar daha iyi stoper.Bir kere Servet'ten daha çabuk ve hızlı üstelik teknik kapasitesi fena değil birde soğukkanlı hemen baskı yedimi heyecanlanıp topu saçma sapan yerlere atmıyor.

Servet'e gelince Atl.Madrid rövanş maçında Forlan'a attırdığı golden itbaren benim için bitmiştir.Dünya'da ki hiçbir stoper forvet oyuncusunu ceza sahası içinde yüzünü kaleye döndürtmez.Hele bu Forlan gibi Dünya'da topa en iyi vuran adamlardan biriyse.

dön geri bir daha oku yazdığımı ben ne oyununu beğenmiyorum dedim ne koşmadığını söyledim ben senin yazdığın yoruma sadece cevap verdim 10 saniye önce düşünmek diyorsun hep klişe laflar yorumculardan duyduğunuz sözleri benimsemişsiniz ben alexin arrığı paslara bir kelime etmedim etmem de tekniği emin ol benim de hoşuma gidiyor; adamda frikik var, ara pası var, şut var, gol var, evet var bunlar fakat alex futbol tanrısı falan ilan etmek gerekmez benim söylemek istediğime gelirsek yukarda bir arkadaş söylemiş alexi neden bir kişi bile markaj yaptırmayı düşünmez ben ne zaman baksam 10 metrekare çevresi boş bu onun zekasının değil türkiyede oynanan futbolda ki ayrımcılığı gösterir! Lincoln geldi bize adam 2 maç süper oynamaya başladı çifti geçtim artık adama 3 kişi birden daldılar. Sen hiç alex'i oynatmamaya çalışan veya sert giren bir oyuncu gördün mü ben oynatmamaya çalışanı gördüm mehmet topal adama bir yapışıyordu sahada alex'in olduğunu farketmiyorduk bile.
Abi adama markaj yapmıyorlar diyorsun da sürekli geziniyor Alex unutturuyor kendini hep en iyi yaptığı şeylerden biri budur belki de. Maçta yok Alex kötü bugün dersin çıkar aradan verir ara pasını atar uzaktan golünü bi anda maçın yıldızı olur. Mehmet Topal konusunda ise katılıyorum çok güzel kitlemişti Alex'i

Yobo-Bilica Urfa-Servet bence iki takımın stoperleride aynı seviyede

Mehmet Topuz'un en önemli özelliği istikrarlı formu. Adam geçen sezon hep 11'deydi çok da yararlıydı.

İşte bu yıl,bize çok şey kaybettirdi.1 sene kazandık ama yıllardır kaybediyoruz o sene yüzünden.

Servet yani tek suclu , bu adamın yanına kim oynuyor diyen kimse yok koskoca 4 lü defans hattı Servet'ten olusuyor hee..

Tüm yükü Servet'e yüklemek garip..

zaman destek zamanı bırakın bu işleri.

Serdar Kesimal geçen sezon ligin ilk yarısında zirveye oynayan Kayserispor'un ligin ikinci yarısında Avrupa Kupaları'na bile katılamamasının sebebidir. Fenerbahçe'nin yediği en büyük kazıktır. Hiddink'in en büyük hatasıdır. Ben böyle düşünüyorum.

Cepheden gelen tehlikesiz topları ancak uzaklaştırıyor. Ama ortalar, duran toplar, kornerler yani pozisyon bilgisi ve çabukluk getiren toplarda 10 üzerinde 0 bile değil. Kendi bile bunu kabul etti.

cepheden gelen toplarinda yuzde 75 inde rakibin uzerine binip faul yaptigini unutmayalim

Topuz çıktı sağ kanata hareket geldi..Son sene iyiydi ama Topuz..

Topuz Kayseride iyiydi .. Fenerde iyi oynuyor diyenler Kayseride oynadıgı futbolu cabuk unutmuslar.

Para uğruna sattı kariyerini..Her fenere gelen türk futbolcular gibi.

Pazar günü bizim maçtan sonra galip gelirsek

bu yazılanları tekrar okuyacağım gülerek

yeter ki yenelim

:)

Hava hakimiyetini bilmediğini düşünüyorum. Defansta çok çok çok nadir top alıyor servet kafayla. Tabi senin hava hakimiyeti anlayışın muhtemelen kornerde ilere çıkıp dağlara taşlara vurduğu kafa toplarıdır.

"Hava hakimiyetini bilmediğini düşünüyorum"

ben de aynı şeyi senin için düşünüyorum, ne tesadüf

O 2008'in allah belasını versin

%100 katılıyorum ne 2008'di maşallah arkadaş aradan 3 yıl geçmiş o defans hattı yüzünden dünya kupası kaçmış ve bir avrupa kupası daha kaçmakta üstüne 2008 den beri biz düşüşteyiz hala 2008'de ki h.balta servet deniliyor. Bizim en büyük yanlışımız serveti marsilya'ya kakalayamayışımız üçe beşe bakmayıp bir an evvel satmalıydık.

Abi adama markaj yapmıyorlar diyorsun da sürekli geziniyor Alex unutturuyor kendini hep en iyi yaptığı şeylerden biri budur belki de. Maçta yok Alex kötü bugün dersin çıkar aradan verir ara pasını atar uzaktan golünü bi anda maçın yıldızı olur. Mehmet Topal konusunda ise katılıyorum çok güzel kitlemişti Alex'i

Jardel'in değişik bir versiyonu.Alex bizde olsa 1 yıla kalmaz gönderirlerdi Jardel'i gönderdikleri gibi.

en son hangi yan topa servet kafa vurmus desem cevap veremezsiniz

ama ben size kornerde ileri cikip topu kafasinin tepesiyle tribune attigi 250000 pozisyon sayarim

Milli takıma torpille mi gidiyor

ilk 11 e??

yıllardır zaten milli oyuncular bizde diye avunuruz! neymiş servet-balta-zan-kazım-sabri milli oyuncu imiş kazım isterse oynasın milli takımda volkan şen de topuz da daha iyi sağ kanat bu benim için öyle. milli takım bir kriter değil türkiyede

Topuz takım oyuncusu Kazım hücum oyuncusu bence karşılaştırmak yanlış olur.

Geri
Üst Alt