STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

git feneri tut ozaman

ilk macin özeti bu :

1315862670-1315860024-1.jpg

bu macin özetinide bulursam görüntülü sana özel mesaj olarak gönderecegim.

Bence hiç yorma kendini hacı.İnanki okadar emeğine değmez.

Volkandan iyi olduğunu

Volkan'dan iyi oldugunu ispatlamadi daha.

Volkan gayet iyi bi kaleci.

Muslera'da öyle, ama önemli olan bunu ispatlayabilmek.

Daha erken böyle seyler demek icin.

Elano Alex'den 3 gömlek üstün demek gibi bir sey oluyor bu malesef.

Hayatı boyunca çalıştırdığı tüm takımları küme düşürmüş Aykut Kocaman Fenerbahçenin fatih terimi olacakmış :D Yahu yapmayın beyler kurban olayım yapmayın yahu :D

havhav basta olmak üzere fb yandaslari is basinda demek.biz ve trabzonun disinda tüm kulüpler fb nin yaninda.tüpcü dahil

Bir Ziegler'e bak birde bizim sol beklere bak.Adam son dakikalarda 70metre depar atıp asist yapıyor.Ben Hakan Balta'nın 2 yıldır böyle asist yaptığını görmedim.

Adamlar şu savunma ile antepi yendiler. Ordu karşısında bu kadar rahat oynamamışlardı. Antep,Kayseri rezilleri oynuyor.

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 2.Yarı

ya birak allahini seversen ya.. bombos geliyorlar kanattan sen gördünmü kazimin pesinde adam olmadigini ? barosun bombos oldugu bir pozisyon gördünmü hic ?? alex herzaman bosta emre güngör sagolsun yanindaki adami görmezden geliyor. 2 kez bosta kalan topa dokunup gol yapiyor. yemisim öyle oyuncuyu. Belediye macinda görmediniz sanki Melo'ya bile 2 adam saldiriyordu burada Alexiydi semihiydi rahat rahat pas atiyorlar araya girmek isteyen bile yok. Skordan memmundu iki tarafta. fener 2-1 yaptiginda antepli oyuncularda icinden bir oh cekti diyebilirim. birbirmizi üzmeye gerek yok beyler bu saibeciler yüzünden. düsecekler zaten sezon sonu. Caldiklari sampiyonluklari geri versinler !!
tamam her şey senin dediğin gibi olsun o zaman ibbyi yenmemiz için onlardamı bize yatcak keşke her takım bize karşı böyle oynasa keşke her maçı böyle kazansak gelsinler bizdemi yatsınlar bölemi kazanalım istiyosun btün olumsuzklara rağmen bu kadar harcanan paraya böle bi skor olmaması lazımdı

Arkadaşlar görende fener barcelonayı yendi sanacak ? Antebi geçen hafta antalyada yendi sebep çok basit orta sahaları çok çok yumuşak pres 0 .İlerde başları çok ağrır.Herşey pas yapmak değil eğer real yada barcelona değilseniz.Fenerbahçede alex faktörü var tamam ama inanın ki hiçbirşey oynamadılar ve oynamıyorlar.Biz biraz kendimize gelelim ligde fırtına gibi eseriz.Ama biraz oyun oynayalım .Fenerde ne yaparsa yapsın

Volkan'dan iyi oldugunu ispatlamadi daha.

Volkan gayet iyi bi kaleci.

Muslera'da öyle, ama önemli olan bunu ispatlayabilmek.

Daha erken böyle seyler demek icin.

Elano Alex'den 3 gömlek üstün demek gibi bir sey oluyor bu malesef.

Şimdi bu lige Cech gelse ve Volkandan kötü performans sergilese bu onu daha kötü kaleci yapar mı? Yapmaz.Muslera Dk10 da da Copa Americadada kalitesini dünyaya ispatladı.Tartışmaya bile girmem

Alex'i küçümseyen gerizekalıdır. Hiç bir bahane bulmayın. Adam mükemmel, inanılmaz zeki bi futbolcu. Oyunu 10 saniye öncesinden oynuyor kafasında. Uğur Boral'a attığı pasa gidin bakın bi, bizde kim atabilir o pası ? Hagi'den sonra gelmiş en iyi futbolcudur bu lige ÇOK NET

Gaziantepspor 1-1 Fenerbahçe - Alex De Souza - YouTube

0:42'ye dikkat et. Emre Güngör beyefendinin emegi gözden kacmaz abi.

Bir Ziegler'e bak birde bizim sol beklere bak.Adam son dakikalarda 70metre depar atıp asist yapıyor.Ben Hakan Balta'nın 2 yıldır böyle asist yaptığını görmedim.

Pozisyona dikkat edersen Antep topu kaptiriyor 6 adam önde duruyor ,arkaya hamle yapan yok. yari sahadan atilan dandik bir pasla depara kalkti adam ortayi acti bombos kafayi vurdu herif. penalti pozisyonuda ayni böyleydi kazmanin biri bi pas atti direk karsi karsiya pozisyon yakaladi neredeyse.

Hayatı boyunca çalıştırdığı tüm takımları küme düşürmüş Aykut Kocaman Fenerbahçenin fatih terimi olacakmış :D Yahu yapmayın beyler kurban olayım yapmayın yahu :D

Adam oyuncularin durumunu falan cok iyi biliyor, mac icinde yaptigi cogu hamleler dogru.

Gol attiktan sonra cogu teknik direktör gider bi savunma oyuncusu sokar.

Aykut gitti Bienvenu'yu soktu ve Antep hic cikamaz oldu, kontradan da attirdi takima golü.

Ben cesaretini begeniyorum.

Şimdi bu lige Cech gelse ve Volkandan kötü performans sergilese bu onu daha kötü kaleci yapar mı? Yapmaz.Muslera Dk10 da da Copa Americadada kalitesini dünyaya ispatladı.Tartışmaya bile girmem

Isterse dünya kupasinda tek basina kupayi kazandirsin takimina, hic gol yemesin.

Lig'de kötü olduktan sonra, bi is yapamadiktan sonra bize ne faydasi var?

Kötü kaleci demiyorum, cok iyi bi kaleci.

Ama Elano-Alex olayina dönmez insallah.

NEYMIS SAVUNMALARI NASIL YENMISLERMIS

hayal aleminde yasayan arkadaslar var

ziegler-bilica-yobo-bekir >>>>>> (urfali)sabri servet gokhan balta

nedir sasilacak cok merak ediyorum

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 2.Yarı

tamam her şey senin dediğin gibi olsun o zaman ibbyi yenmemiz için onlardamı bize yatcak keşke her takım bize karşı böyle oynasa keşke her maçı böyle kazansak gelsinler bizdemi yatsınlar bölemi kazanalım istiyosun btün olumsuzklara rağmen bu kadar harcanan paraya böle bi skor olmaması lazımdı

Bize karsi nasil oynuyorlar fenere karsi nasil oynuyorlar. Bunu anlatmaya calisiyorum 2 sezondur.

git feneri tut ozaman

ilk macin özeti bu :

1315862670-1315860024-1.jpg

bu macin özetinide bulursam görüntülü sana özel mesaj olarak gönderecegim.

böyle seviyesiz konuşacaksan hiç konuşma kimi tutacağıma sen karar veremzsin hadi yoluna

Geri
Üst Alt