STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Servet bu ligin en kötü stoperlerindendir net. Fizik olarak kendi ebatlarına biraz yakın bi adam varsa kesinlikle ezilir. Liverpool maçında Carroll'dan 1 tane top alamadı. Hani bırak almayı çıkamadı bile toplara adam göğsüyle alıyordu artık. Yerden zaten çok zayıf, her türlü geçiliyor. Geniş alanda oynayamaz ağır, geriden oyun kurma becerisi zaten 0. Yani bu kadar vasıfsız bi adama nası kötü değil diyorsunuz aklım almıyo.

servet çok kazma bir sağ bir sol hemen çalım yiyor oyun zekası berbat iyi diyenlere hayret ediyorum servete

hani bunlar deplasmanlarda şikeci diye karşılanacak baskı konulacaktı valla herşey güllük gülistanlık bunlar şampiyon olur sonra tff şampiyonumu düşürelim diyip düşürmez... hayda nereye geldi valla konular sanki hiçbişey yokmuş gibi lig oynuyoruz..........

lan yeter antudan beter olduk rakibin maçı biteli 2 saatten fazla olmuş biz hala konuşuyoruz üstüne 110 sayfa olmuş bizim maç topağının 2 katı nerdeyse kitleyin şu konuyu artık

carroll bize karşı hiçbir varlık gösteremedi

servet hava toplarında çok etkili ve fiziksel güç olarak türkiyenin en iyi oyuncusu

sadece ağır ve topu oyuna sokma özelliği yok

Hava toplarında çok etkisiz o boyuna rağmen

carroll bize karşı hiçbir varlık gösteremedi

servet hava toplarında çok etkili ve fiziksel güç olarak türkiyenin en iyi oyuncusu

sadece ağır ve topu oyuna sokma özelliği yok
Ya o kadar boş ve ezbere konuşuyorsun ki offf kafayı yiyeceğim. Liverpool maçında Carroll'u Gökhan tutmuştu Servet değil. Servet'in gücünden başka hiç bir özelliği yok hava topu falan da dahil. Hava toplarını aldığını çok nadir gördüm. Ayrıca Ne pozisyon almasını bilir ne adama nerde gireceğini bilir. Bildiği tek şey var, sevmediği adamları takımdan göndermek için elinden geleni yapmak ve canı istediğinde oynamamak.

hani bunlar deplasmanlarda şikeci diye karşılanacak baskı konulacaktı valla herşey güllük gülistanlık bunlar şampiyon olur sonra tff şampiyonumu düşürelim diyip düşürmez... hayda nereye geldi valla konular sanki hiçbişey yokmuş gibi lig oynuyoruz..........

renktas dogru diyor. adamlar güle oynaya geliyor öylede gidiyor. gecen seneden daha beterler bu sene...

Alex in en büyük özelliği

feneri delice sevmesi para pul önemli değil onun için

biz de böyle yabancı yok maalesefn

4 milyonu bende alsam yabancı bi takımdan, göstermelikte olsa derim kendimi 15 yaşında hissediyorum gücüm yettiğince bu takımda oynucam falan diye.

F.Bahçe ne zaman Servet´ten kurtuldu,o zaman defans olarak toparladı.

Dayanın beyler Alex in gitmesine en fazla 2 sene kaldı :D

4 milyonu bende alsam yabancı bi takımdan, göstermelikte olsa derim kendimi 15 yaşında hissediyorum gücüm yettiğince bu takımda oynucam falan diye.

Alex 15 yaşındakine de nal toplatır merak etme bu yaşına rağmen

adam profesyonel kandine bakıyor

oynuyor oynatıyor

İyi oyuncu alır parayı.Messi´de Barcelona´dan yılda 15 alıyor ama kim Barcelona´yı sahiplenmiyor diyebilir?Alex kusura bakmayın ama Arda´ya kaptanlık dersi veriyor.

Alex 15 yaşındakine de nal toplatır merak etme bu yaşına rağmen

adam profesyonel kandine bakıyor

oynuyor oynatıyor

ne alaka şimdi?

alex böyle demiş recep ile aynı yaştayım demiş. bi recepleri var onların 15-19 yaş aralığında.

kendimi recep ile aynı yaşta hissediyorum demiş. ondan öyle dedim. ben olsam bende derim :D o paraya

Muslera-Volkan = 1-0

Eboue-Gökhan = 2-0

Ujfalusi-Yobo = 3-1

Servet-Serdar = 4-1

Hakan-Ziegler = 4-2

Melo - Baroni = 5-2

Selcuk - Emre = 6-3

Kazim - Topuz = 7-3

Riera - Dia = 8-3

Sercan - Alex = 8-4

Baros - Bienvenu = 9-4

üzerlerindeki bu lekeyle nasıl maça çıkıyolar onu bile anlamıyorum.rakip takım taraftarlarına da helal olsun...şikeci bir takıma karşı pankart bile açmıyorlar.yazık...fener istediği kadar kazansın.bu sene sağlık için spor yapıyorlar haberleri yok.

İiyi oyuncu alır parayı.Messi´de Barcelona´dan yılda 15 alıyor ama kim Barcelona´yı sahiplenmiyor diyebilir?Alex kusura bakmayın ama Arda´ya kaptanlık dersi veriyor.

ben olsam bende alexin dediklerini derdim o paraya diyorum. ama parayı alıp yatmazdım işimide hakkıyla yapardım. alex böyle bi oyuncu. spor ahlakı var adamın yani.

Ya o kadar boş ve ezbere konuşuyorsun ki offf kafayı yiyeceğim. Liverpool maçında Carroll'u Gökhan tutmuştu Servet değil. Servet'in gücünden başka hiç bir özelliği yok hava topu falan da dahil. Hava toplarını aldığını çok nadir gördüm. Ayrıca Ne pozisyon almasını bilir ne adama nerde gireceğini bilir. Bildiği tek şey var, sevmediği adamları takımdan göndermek için elinden geleni yapmak ve canı istediğinde oynamamak.

"Ya o kadar boş ve ezbere konuşuyorsun ki"

bence de sen fazlaca boş konuşuyorsun

"offf kafayı yiyeceğim"

ben liverpool maçında carroll'ı servet tuttu demedim, onu diyen başkası

sana göre hava hakimiyeti olmayabilir, bu umurumda değil

zira pek çok futbol otoritesine göre durum öyle değil

en sonda attığın iftiralar da artık baymaya başladı

Geri
Üst Alt