STSL 11/12 H:20 | Trabzonspor 4-0 Samsunspor | Maç Sonucu | 15 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:20 | Trabzonspor 4-0 Samsunspor | Maç Sonucu

Gssözlükten alıntı ;

Burak'ın gol attığı maçlar :

Şampiyonlar liginde gol pozisyonu bile yok lan adamın :) Türk liginde de bütün Trabzon takımı her topu Burak'a atıyor , Burak da zayıf takımlara 2'şer üçer sallıyor ...

GS,BJK,FB'ye karşı oyunda yok :D

Bir de Milan Baros ile kıyaslayanlar olmuş :D

Hani Burakın yaşındayken , şampiyonlar ligi kupası sahibi takımın ilk 11 forveti Barosla :D

Oğlum bazen hep birlikte toplaşıp kamera şakası falan yapıyorsunuz sanıyorum ya , raad olun XD

baroşla kıyaslama yapmadım . sadece bir takım taraftar profilinden bahsettim . zahmet etmişsin kardeş .

Gssözlükten alıntı ;

Burak'ın gol attığı maçlar :

Şampiyonlar liginde gol pozisyonu bile yok lan adamın :) Türk liginde de bütün Trabzon takımı her topu Burak'a atıyor , Burak da zayıf takımlara 2'şer üçer sallıyor ...

GS,BJK,FB'ye karşı oyunda yok :D

Bir de Milan Baros ile kıyaslayanlar olmuş :D

Hani Burakın yaşındayken , şampiyonlar ligi kupası sahibi takımın ilk 11 forveti Barosla :D

Oğlum bazen hep birlikte toplaşıp kamera şakası falan yapıyorsunuz sanıyorum ya , raad olun XD

baros da atsaydi, alexde atsaydi, almeida da atsaydi iste karabuke, samsuna Veli.

sampiyonlar liginde burak kac mac oynadi, simdi hatirlamiyorum ama sanirim 3 olmasi lazim.

pozisyon bile yok demek dogru degil, birsürü pozisyonu var ama gol atamadi, bu da onun icin olumsuz birsey, cunku orda aticagi goller buraki cok daha pahali yapar

Ben Burak Yılmaz'ı beğenmiyorum ve bize gelsin istemiyorum açıkçası.

yigitin pek ileri uçta iş yapabilecegini düşünmüyorum . ama kanatta ben de umitliyim fazlasıyla .

Kazım'ın yapabileceğini, Yiğit'in yapamayacağını düşünüyorsan problem var, Yiğit ile Burak'ın stilleri birebir aynı neredeyse.

Kazım'ın yapabileceğini, Yiğit'in yapamayacağını düşünüyorsan problem var, Yiğit ile Burak'ın stilleri birebir aynı neredeyse.

yigit cok daha hizli

yigitte tipki burak gibi süper kosular yapiyordu manisada ama burak kadar iyi degerlendiremiyordu tabi, daha var.

güc olarak burak öndedir ama yigitinde fizigi gayet iyi

son vuruslarini gelistirsin, burak yilmaz gibi olma kapasitesi var kesinlikle yigitte

kazım fizigi vuruşları açısından yigitten üstün bir adam benim nezlimce .. dipte her türlü kazımın yaptıgından fazlasını yapıcagını düşünüyorum ama santrfor olarak degil. yigit defansın arasında kaybolur gibime geliyor.

baros da atsaydi, alexde atsaydi, almeida da atsaydi iste karabuke, samsuna Veli.

sampiyonlar liginde burak kac mac oynadi, simdi hatirlamiyorum ama sanirim 3 olmasi lazim.

pozisyon bile yok demek dogru degil, birsürü pozisyonu var ama gol atamadi, bu da onun icin olumsuz birsey, cunku orda aticagi goller buraki cok daha pahali yapar

Baros atmıyor mu Salmancığım ? Samsuna atmadı mı ? Daha dün Karabük'e atmadı mı ? Bize tek başına kazandırdığı net 15 puanı var Baros'un .

Baros Samsun'a da atıyor ,İbb'ye de atıyor , Karabük'e de atıyor , Beşiktaş'a da atıyor , Trabzon'a da atıyor , Hamburg'a da atıyor , Bordeux'a da atıyor , Herta Berlin'e de atıyor , Liverpool'a da atıyor ... Atıyor yani...

Seneye şamp. ligine gidelim Lyon'a da atar , Moskova'ya da atar , Lille'e de atar , İnter'e de , Phana'ya da atar , Real'e de atar ...

Bu lafım sana değil Salman da , amma çok seviyorsunuz üç beş hafta form tutan leş oyuncuları göklere çıkartmayı yahu ?

Yiğit Aydın Yılmaz'ın biraz güçlü versiyonu,büyük beklentiler içine girmeyin derim.

Baros atmıyor mu Salmancığım ? Bize tek başına kazandırdığı net 15 puanı var Baros'un .

Baros Samsun'a da atıyor , Beşiktaş'a da atıyor , Trabzon'a da atıyor , Hamburg'a da atıyor , Bordeux'a da atıyor , Herta Berlin'e de atıyor , Liverpool'a da atıyor ... Atıyor yani...

Seneye şamp. ligine gidelim Lyon'a da atar , Moskova'ya da atar , Lille'e de atar , İnter'e de , Phana'ya da atar , Real'e de atar ...

Bu lafım sana değil Salman da , amma çok seviyorsunuz üç beş hafta form tutan leş oyuncuları göklere çıkartmayı yahu ?

ne tek başınası yahu .. takımda olmazsa olmazlardan biri baroş degildir.

yigit cok daha hizli

yigitte tipki burak gibi süper kosular yapiyordu manisada ama burak kadar iyi degerlendiremiyordu tabi, daha var.

güc olarak burak öndedir ama yigitinde fizigi gayet iyi

son vuruslarini gelistirsin, burak yilmaz gibi olma kapasitesi var kesinlikle yigitte

Güç olarak kapışırlar Salman bakma sen Yiğit'in pek sağlam durmadığına, ülkedeki en sağlam fizikli adamlardan biridir ama pozisyon bilgisi ve son vuruşlarını geliştirmesi lazım tabii ki.

kazım fizigi vuruşları açısından yigitten üstün bir adam benim nezlimce .. dipte her türlü kazımın yaptıgından fazlasını yapıcagını düşünüyorum ama santrfor olarak degil. yigit defansın arasında kaybolur gibime geliyor.

Şöyle söyleyeyim. Kazım daha soğukkanlı bir oyuncu, şutları biraz daha iyi (şimdilik), 4-5 senedir büyük takımlarda oynuyor daha tecrübeli yani ama pozisyon bilgisi zayıf, hızlı düşünemiyor ve bazen çok laubali oynuyor.

Yiğit ise mücadeleden kaçmayan, fizik olarak her açıdan Türkiye standartlarının üstünde, çabukluğuyla iş yapmaya çalışan daha çok geniş alanda etkili olabilecek bir oyuncu, dar alanda zayıf. Soğukkanlılık, cesaret ve pozisyon bilgisi konusunda da sorunları var. Ben bu özellikteki bir adama pozisyon bilgisi ve soğukkanlılık konusunda özel çalışmalar yaptırarak forvet olarak kullanırım, kanatta dar alanda çok etkisiz olacağını düşünüyorum çünkü.

Bu arada Yiğit örneğini Burak'ın stiline daha yakın diye verdim yoksa ben Kazım'ın da forvet olarak kullanılması taraftarıyım.

Burak 21 gol 4 asist 1979 dk

Baros 7 gol 10 asist 963 dk

İşte fark bu ;)

Kazım Fenerbahçe'de iken kötü oyuncu değildi bence.Hatta adam falan geçiyordu .Ama bize geldikten sonra hiç oyun içinde gözükmüyor .Sorumluluk almıyor.Kazım bence o kadar da kötü oyuncu değil ama bir türlü bekleneni veremedi.

ne tek başınası yahu .. takımda olmazsa olmazlardan biri baroş degildir.

Ben ne yazmışım orada kaç satır kaç kelime , sen ne yazmışsın hocam :)

Neyse Bjk'nin maçını izlemeye gidiyorum , başka bir zaman vaktin olursa tartışırız bu konuyu .

İşte fark bu ;)

Baros 10 asist ne zaman yaptı ki ?Asist sayısı doğruysa bence gayet iyi bir istatistik.

Beyler niye Baros ile Burak kıyaslanıyor biri bana açıklayabilir mi ?

İşte fark bu ;)

Baros 10 asist ne zaman yaptı ki ?Asist sayısı doğruysa bence gayet iyi bir istatistik.

Siz ısrarla yazıyorsunuzda o 10 asistin 5'i gol olan duran toplarda faul yaptırdığı için, bizim ligde sayılmıyor onlar.

Ben ne yazmışım orada kaç satır kaç kelime , sen ne yazmışsın hocam :)

Neyse Bjk'nin maçını izlemeye gidiyorum , başka bir zaman vaktin olursa tartışırız bu konuyu .

tartışırız hocam senin için her zaman vaktim var :)

orda dedigin ayıp oldu takıma o yüzden dikkatimi o çekti direkt

Geri
Üst Alt