STSL 11/12 H:20 | Trabzonspor 4-0 Samsunspor | Maç Sonucu | 15 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:20 | Trabzonspor 4-0 Samsunspor | Maç Sonucu

Baros atmıyor mu Salmancığım ? Bize tek başına kazandırdığı net 15 puanı var Baros'un .

Baros Samsun'a da atıyor , Beşiktaş'a da atıyor , Trabzon'a da atıyor , Hamburg'a da atıyor , Bordeux'a da atıyor , Herta Berlin'e de atıyor , Liverpool'a da atıyor ... Atıyor yani...

Seneye şamp. ligine gidelim Lyon'a da atar , Moskova'ya da atar , Lille'e de atar , İnter'e de , Phana'ya da atar , Real'e de atar ...

Bu lafım sana değil Salman da , amma çok seviyorsunuz üç beş hafta form tutan leş oyuncuları göklere çıkartmayı yahu ?

benim lafim ligde 21 gol atmis adama kazma diyenlere

bulardan biri de sensin.

baros atiyo, atmiyor demedim ama 21 atmadi burak gibi.

baros elmander birlikte 15 gola tmis, burak tek basina 21.

bunu görmemezlikten gelip, burak kazma, lesh demek, tuhaf biraz.

ben buragi Gs de görmek istiyordum ama 1 aydir istemiyorum, cunku burak gercekten son zamanlarda antipatik geliyor bana, ayrica bize gelirde bir, iki ay gol atamazsa, psikolojik olarak cok ezilecegini biliyorum medyada "fos transfer, yilin kazigi" gibi haberler cikacagini biliyorum.

bu yuzden simdi bize gelsin ben de istemiyorum ama adam 2 yildir bu ligin anasini aglatiyor, benim gözümde cok iyi bir forvet.

Burak'ın iyi oynadığı bi büyük maç söylesenize la? Alayında kayıp. Avrupa maçları, milli takım falan. Bize karşı da naptı hatırlamıyorum da bi b.k yememiştir. Samsun'a çekirdekspora çemişgezekspora sallasın öyle. Büyük maçlarda bi b.k yiyemiyo hep beraber görüyoruz. Pozisyona bile giremiyo hatta.

Baros kıyaslamasyıla falan alakalı yazmadım genel diyorum.

baros faul aldi bi kac kere selcuk gol yapmisti onlarda mi asist sayiliyor dünkü yaptigi asistler net asist de penalti yaptirisi yada faul alip gol olusu asist degil

Kazım Fenerbahçe'de iken kötü oyuncu değildi bence.Hatta adam falan geçiyordu .Ama bize geldikten sonra hiç oyun içinde gözükmüyor .Sorumluluk almıyor.Kazım bence o kadar da kötü oyuncu değil ama bir türlü bekleneni veremedi.

adam fenerde iken calim manyagi idi yahu, bizde söyle bi calim atip rakibini gectigini görmedim yemin ediyorum, ebue kadar calim atamiyor yahu.

adam cok agir simdi, kilo almis gibi duruyor, bacaklari cok kalin.

Burak'ın iyi oynadığı bi büyük maç söylesenize la? Alayında kayıp. Avrupa maçları, milli takım falan. Bize karşı da naptı hatırlamıyorum da bi b.k yememiştir. Samsun'a çekirdekspora çemişgezekspora sallasın öyle. Büyük maçlarda bi b.k yiyemiyo hep beraber görüyoruz. Pozisyona bile giremiyo hatta.

o aldırdıı puanlarla geçen sene ligi üst sırda bitirdiler .

burak orta sahaya bagımlı kanatlara bagımlı adam . oralar durursa oda duruyor . ama bazı psikolojik rahatsızlıklarıda hala olabilir ama ..

baros faul aldi bi kac kere selcuk gol yapmisti onlarda mi asist sayiliyor dünkü yaptigi asistler net asist de penalti yaptirisi yada faul alip gol olusu asist degil

transfermarkt onlari da asist saymis

penalti bencede asist sayilmali ama

Beyler niye Baros ile Burak kıyaslanıyor biri bana açıklayabilir mi ?

Siz ısrarla yazıyorsunuzda o 10 asistin 5'i gol olan duran toplarda faul yaptırdığı için, bizim ligde sayılmıyor onlar.

Bende şaşırdım .Ne ara 10 asist yaptı diye düşündüm bulamadım :D

adam fenerde iken calim manyagi idi yahu, bizde söyle bi calim atip rakibini gectigini görmedim yemin ediyorum, ebue kadar calim atamiyor yahu.

adam cok agir simdi, kilo almis gibi duruyor, bacaklari cok kalin.

Salman kardeşim gerçekten Kazım Fenerdeyken kötü oyuncu değildi .Hatta avrupa maçlarında Deived Alex ve Kazım taşıyordu Fenerbahçe'yi .Ama bizde daha hiç dizginleri alıp yürüdüğünü görmedik.

Zerre sevmem, hatta nefret ederim Ronaldo'dan ama sizin mantığa göre Ronaldo da kötü futbolcu, leş futbolcu o zaman. Hiçbir büyük maçta yok o da ?

o aldırdıı puanlarla geçen sene ligi üst sırda bitirdiler .

burak orta sahaya bagımlı kanatlara bagımlı adam . oralar durursa oda duruyor . ama bazı psikolojik rahatsızlıklarıda hala olabilir ama ..

Ya büyük maçların ALAYINDA kayıp. Aldığı 10 top varsa da dokuzunu eziyo hep. Samsun'u Konya'yı bilmemneyi bence yenersin bi şekilde. Hani CL'de yada milli maçların birinde kendisini gösterse bi nebze tamam diycem. Gol atmasını demiyorum oyun olarakta berbat ötesi. Her topu eziyo adam.

Trabzonspor'u tebrik ederiz.4-0 yendi ama daha da farklı olabilirdi.

samsunluların 55. dakika şovundan resim/video var mı?

Gssözlükten alıntı ;

Burak'ın gol attığı maçlar :

Şampiyonlar liginde gol pozisyonu bile yok lan adamın :) Türk liginde de bütün Trabzon takımı her topu Burak'a atıyor , Burak da zayıf takımlara 2'şer üçer sallıyor ...

GS,BJK,FB'ye karşı oyunda yok :D

Bir de Milan Baros ile kıyaslayanlar olmuş :D

Hani Burakın yaşındayken , şampiyonlar ligi kupası sahibi takımın ilk 11 forveti Barosla :D

Oğlum bazen hep birlikte toplaşıp kamera şakası falan yapıyorsunuz sanıyorum ya , raad olun XD

Sakaci seni.

Peki gecen sene bu Burak ligte 19 gol atarken bize arenada ve bjk ya gol atmadimi.

Konusuyorsun burada.

Insan bu kadarda kiskanmaz ya.

Suan bizde bir oyuncu öyle böyle 21 gol atmis olsaydi ne gözle bakilirdi cok iyi biliyorsun...

bos salliyorsun burada.

Sakaci seni.

Peki gecen sene bu Burak ligte 19 gol atarken bize arenada ve bjk ya gol atmadimi.

Konusuyorsun burada.

Suan bizde bir oyuncu öyle böyle 21 gol atmis olsaydi ne gözle bakilirdi cok iyi biliyorsun...

bos salliyorsun burada.

senin ts li oldugu cok acik

neden "biz" "bize" diyorsun

bu forum herkese acik, yani rakiplerde uye olabilir, fenerli, bjkli, ts li üyeler var burda, dert etme yani

Sakaci seni.

Konusuyorsun burada.

bos salliyorsun burada.

Hangi takimlisun uşağum ?

senin ts li oldugu cok acik

neden "biz" "bize" diyorsun

bu forum herkese acik, yani rakiplerde uye olabilir, fenerli, bjkli, ts li üyeler var burda, dert etme yani

Hangi takimlisun uşağum ?

Vaybe bir adami savunduk diye baska takimli olduk öylemi.. caniniz sagolsun.

Cok yorum yapmazdim okumayi tercih ederdim ama artik hic yorum yapmayalim ozaman.

Buraki begenmek takimda görmek suc herhalde. Özür dilerim..

Ya adam Trabzon'lu işte belli.

Vaybe bir adami savunduk diye baska takimli olduk öylemi.. caniniz sagolsun.

Cok yorum yapmazdim okumayi tercih ederdim ama artik hic yorum yapmayalim ozaman.

Buraki begenmek takimda görmek suc herhalde. Özür dilerim..

Yukarıda benim de beğendiğime dair mesaj bulabilirsin.

Ama bir kişi bana sen hangi takımlısın diye sormamıştır.Sorunu kendinde ara bakalım.

ali arif burası bmn değil

başka takımdan olan banlanmaz burda

samsunun balon takim oldugunu herkes görmüs oldu..

Geri
Üst Alt