Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: STSL 11/12 H:20 | Trabzonspor 4-0 Samsunspor | Maç Sonucu
benim lafim ligde 21 gol atmis adama kazma diyenlere
bulardan biri de sensin.
baros atiyo, atmiyor demedim ama 21 atmadi burak gibi.
baros elmander birlikte 15 gola tmis, burak tek basina 21.
bunu görmemezlikten gelip, burak kazma, lesh demek, tuhaf biraz.
ben buragi Gs de görmek istiyordum ama 1 aydir istemiyorum, cunku burak gercekten son zamanlarda antipatik geliyor bana, ayrica bize gelirde bir, iki ay gol atamazsa, psikolojik olarak cok ezilecegini biliyorum medyada "fos transfer, yilin kazigi" gibi haberler cikacagini biliyorum.
bu yuzden simdi bize gelsin ben de istemiyorum ama adam 2 yildir bu ligin anasini aglatiyor, benim gözümde cok iyi bir forvet.
Baros atmıyor mu Salmancığım ? Bize tek başına kazandırdığı net 15 puanı var Baros'un .
Baros Samsun'a da atıyor , Beşiktaş'a da atıyor , Trabzon'a da atıyor , Hamburg'a da atıyor , Bordeux'a da atıyor , Herta Berlin'e de atıyor , Liverpool'a da atıyor ... Atıyor yani...
Seneye şamp. ligine gidelim Lyon'a da atar , Moskova'ya da atar , Lille'e de atar , İnter'e de , Phana'ya da atar , Real'e de atar ...
Bu lafım sana değil Salman da , amma çok seviyorsunuz üç beş hafta form tutan leş oyuncuları göklere çıkartmayı yahu ?
benim lafim ligde 21 gol atmis adama kazma diyenlere
bulardan biri de sensin.
baros atiyo, atmiyor demedim ama 21 atmadi burak gibi.
baros elmander birlikte 15 gola tmis, burak tek basina 21.
bunu görmemezlikten gelip, burak kazma, lesh demek, tuhaf biraz.
ben buragi Gs de görmek istiyordum ama 1 aydir istemiyorum, cunku burak gercekten son zamanlarda antipatik geliyor bana, ayrica bize gelirde bir, iki ay gol atamazsa, psikolojik olarak cok ezilecegini biliyorum medyada "fos transfer, yilin kazigi" gibi haberler cikacagini biliyorum.
bu yuzden simdi bize gelsin ben de istemiyorum ama adam 2 yildir bu ligin anasini aglatiyor, benim gözümde cok iyi bir forvet.