STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor - Galatasaray | 22 Ocak | 19.00

cok pis deplasmanalr var abi

es es, bursa-antep-sivas-fener-mersin

mutlaka takiliriz

0-2 aliriz.

---------------Nando------------------

Sabri---Ujfalusi---------Semih-----Balta

--------------Melo--Selcuk------------

Sercan-----------Engin------------Emre

-----------------Elmander-------------

:yenieek:

Maceraya hiç gerek yok bence.

Muslera

Ujfa-Zan-Semih-Balta

Kazım-Selçuk-Melo-Emre

Sercan-Elmander

Bu 11 ile çıkmalıyız ve gidişata göre Emre/Sercan/Kazım-Yiğit, Kazım-Engin, Kazım/Emre-Riera, değişiklikleri yapılmalı.

Es es zor bi deplesman serimiz devam edicek ins . Skor:1-2

Yine deplasman maçı ve yine haftasonu.. bu haftaiçi neden maç yok? cevap vereyim, biz arenadaki maçımızı hafta içi,fener kadıköydeki maçını haftasonu oynasın diye...

eğer bu hafta içi maçlar oynansaydı bir sonraki haftasonu evimizde biz oynayacaktık,fener ise deplasmanda..

ince ince yasemince bu olsa gerek..

bide çıkmışlar fener neden çok fazla hafta içi oynuyor rererö..

ulan bütün haftasonu maçlarını kadıköyde oynuyor şikeciler..yeter ulan yeter..

bu arada 3-1 alırız..

kazanırız gibi karamsarlığa gerek yok.

ersun sıkı bi fenerli, baya bi kasacaktır takımını bize karşı. o yüzden dikkatli olup iyi hazırlanmak lazım, üst düzey performasn göstermek gerekiyor bu tür deplasmanlarda. kazımı görmek istemiyorum 11 de. nolur hocam oynatma şu adamı ya. 10 kişi oynuyoruz yeminlen

Zorlu bir maç bizi bekliyor diğerleri gibi farklı bitmiceğinden eminim maç bence 2-1 yada 3-1 kazanırız gibi geliyor.Baros'un yokluğunda goller olur mu oda belli değil Sercan Baros'u aratmaz inşallah.

Kücük final bence bu mac. Bu mac cok önemli arkadaslar

Eboue gittikten sonra ayarimiz biraz bozuldu, oyun icinde sallantilar oluyor. Salman´in da dedigi gibi cok zor deplasmanlarimiz var ikinci yarida. Isimiz cok kolay degil.

Eskisehirspor´un da ayari bozulmus Ersun Yanal´la, ama bu maci onlar da dönüm noktasi olarak görüyor. Veysel Sari´nin kart cezalisi olmasi bizim icin avantaj. Dede´yi 1 dakika bile bos birakmamamiz, sut atmasina asla izin vermememiz gerekiyor.

9 maclik galibiyet serisi bazi oyuncularimizi simartmis biraz. Mesela Melo, Selcuk vs. Asla yapmayacaklari hatalari yapiyorlar son 2 mactir. Ciddiyet sart.

Anladim ki Eboue dönene kadar Sabri´yle idare etmeliyiz, cünkü Servet bütün sistemi alt üst ediyor.

Forvet nasil olur bilmiyorum. Umarim Elmander Sercan ikilisi geregini yapar.

bence engini koyacak terim elmander tek forvet orta sahada kalabalık olucaz ...

Tek birsey biliyorum, o da Engin´in mutlaka ama mutlaka oynamasi gerektigini. Eskisehirspor deplasmani herhangi bir deplasman degil.

Adana Demirspor, Karabükspor maclarinda yaptigimiz hatalari yaparsak Eskisehirspor biletimizi keser. Yenmekle kalmaz fark bile atar. Adana´ya Karabük´e bile 4-5 pozisyon verdigimizi düsünürsek, cekinmemek mümkün degil.

Kontrollü baslayip mac esnasinda degisiklikler yapabiliriz sistemde diye düsünüyorum. Orta saha dinamik olmali. Emre-Selcuk-Melo-Engin-Yigit seklinde olmali diye düsünüyorum.

Eboue gittikten sonra en zayıf bölgemiz yine savunma oldu.Sabri'yi koysak elimizde patlıyor,Servet'i koysak elimizde patlıyor.Benim fikrim bu maçta Servet'in oynamaması.Sabri bu maçta oynamalı.Ama Dede'yi de unutmamak lazım.

İlk 11

__________Muslera____________

Sabri_____Ujfa_____Semih____Hakan

_______________Melo_____________

Engin_________Selçuk__________Emre

________Sercan_________Elmander___

Bu maçta mutlaka Semih ve Ujfa yanyana oynamalı.En azından stoper kısmını sağlam tutmalıyız.Emre ile Engin değişmeli de oynayabilir.

hocamız umarım bu zorlu ve eyenal ın bıze karsı ekstra motıve cıkma ıstegı (tıpık bulent uygundur gozumde) olan deplasmanda kazım ve servet ısımlı takımımızda oynayacak duzeyde olmayan ıkı ısımle maca cıkmaz yoksa sıkıntı yasarız .

rakıp tam duzennı kuramadı takımın onemlı ısmı veysel sarı cezalı bu guzel oldu es es saldıracaktır sakın oynayıp ts macı gıbı bır oyunla galıp gelırız

muslera-sabri-ujfa-semıh-hakan-emre-selcuk-melo-engın-elmander-sercan cıkmalıyız

Yiğit'e şans verileceğini düşünüyorum bu maçta.

Muslera

Sabri----Tomas----Semih----Hakan

Melo

Kazım----Selçuk----Engin----Emre

Elmander​

Maça böyle balayıp,Sercan ve Riera'yıda sonradan oyuna alabilir İmparator.Son olarak Kazım Kazım forvet hattındada düşünülebilir.

tek forvet diye bişey yok oyun sistemimizden ödün vermices.

maca saglam başlamalıyız. gene uyuşuk başlamayalım. konsantremiz her dakkika üst düzey olmalı ezikleri sevindirmemeliyiz.

çift forvet olmalı. Yeneriz diyorum

Geri
Üst Alt