STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Bu bozulan moralimi, Shaqiri transferinin açıklanması düzeltebilir :ays:

takım kanatsız oynuyor resmen tam ucacaz derken çakılıyoruz

Fener zaten küme düşecek onu salla,Beşiktaş -12 puan alacak.Trabzon ceza almaz.

Beşiktaşla 17,Trabzonla 14 puan fark var.Play off a kadar açmamız lazım ki,playoffların hiçbir manası kalmasın.Hem playoff öncesi şampiyonluğu garantileriz hemde şerefsiz ligtv ve federasyonun aptal playoff planları suya düşer.

forvete ve kanatlara transfer şart Baros iyi hoş ama sakatlanabiliyor işte bu hafta yoktu puan kaybettik...

Alperi bayağı itici buldum.

Canları sağ olsun.9da9 yapanda bu oyunculardı.Şimdi kimse sallamasın sakın nankörlük eder.Ben yenilmeyi bile göze almıştım.Şükür ki sakatlık olmadı

1 puan iyidir. ben rekoru kiramadik ona uzuldum :sad007:

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

bi maç daha alsak rekor kırcaz alamıyoz maçı ya.

komik bi durum :asd:

hocam fantaziye gerek yok 10 maç üst üste yok 17 maç üst üste falan zaten normal şartlarda Türkiye'de olması da imkansız. Barça gelse yapamaz net söylüyorum. Bazı takımlar bazılarına o kadar cömert davranıp bazılarına ise öldürmeye teşebbüste bulunuyorlar ne yazık ki. Türkiye'nin hali bu. Burada futbolculara, yönetime sallayacaklara da şimdiden selamlar! Not: Bu dediklerim kazım ile sabri için geçerli değildir her türlü sallayabilirsiniz :D

Şu maçı izleyen herkes hem fikirdir herhalde.

Alper nasıl 90 dakikayı bitirir inanlımaz.

ben cüneyt çakırı hiç beğenmiyorum türkiye liginde çok abartıldı ya bu adam sarı akrtları dengesiz oyunu devam ettirmiyor alper kazmasına kırmızı vermedi maç maçı hürriyet sarı vermedi. zemin kötü idi 1 puan iyi ama eskişehir dolu dolu oynarken biz hiç bir şey yapamadık o üzücü

F.F.F. böyle istedi.

Hoca adam tercihlerinde hata yaptı, oyuncular pas tercihlerinde hata yaptı, hakem avantaj tercihlerinde hata yaptı.

Bu kadar hataya deplasmandan 1 puan iyidir.

Benim anlamadığım bu Kazım olayı nedir Fatih hocanın. Artık kabak tadı vermeye başladı zira. (zira ney la?)

Shaqiri gelsin bi 9da 9 serisine başlayalım hemen :)

Cüneyt Çakır'ın UEFA'dan torpili yoksa ben de bişey bilmiyorum..Bu yetenek ve performansla en üst düzeye bu kadar yükselmesi ilginç..

Takımı eleştirmek yersiz. Bu şartlarda bu kadar oynardık. hepsine tebrikler. Ben sadece Yiğit ve Sercana parantez açmak istiyorum. İlk maçı olduğundan fazla eleştirmek istemesemde Yiğitin bizim takımda oynayacak kalitesi yok. Fizik olarak sıfır. Sercanda aynen öyle. İlk yarıda engin daha iyidi sercan girdi pozisyonumuz yok. Yapmamız gereken Sercan yerine birde forvet transferi bana göre.

shaqiri bu maclar icin lazim iste

Hayir böyle maclarda böyle zeminlerde böyle Transfer sart

Image3.gif

Baski yoktu bİŞİ yoktu bÖyle olru mu !

Bu oyunla bir puanı kazanan taraf bizizdir herhalde. Bir yerde kayıp verecektik;sakatlık olmadan şu maçı atlatmamız çok iyi oldu.

Sadece bu maç değil neredeyse her maç son oyuncu değişikliğimiz 85 lerde falan oluyor, son giren adamdan hocada pek bir şey beklemiyor. Transfere ihtiyaçın olduğu çok açık ,bir an önce halledilir umarım.

Geri
Üst Alt