STSL 11/12 H:21 | MP Antalyaspor 1-2 Beşiktaş | Maç Sonucu | 20 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:21 | MP Antalyaspor 1-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

esas şike bu beşiktaş antalya maçlarında

anasini satayim buz gibi golü yediler orta hakem bile görmüstür gol oldugunu fener den sonra bjk yi de arkadan ittirmeye basladilar

su bjk ile tt arena da oynayacagimiz mac bi gelse de sunlari evire cevire yensek fener den daha cok nefret etmeye basladim bunlardan

şifo antalyanın başına geçtiğinden itibaren beşiktaşla toplam 9 maç yapmış. ve 9 yenilgi almış. antalya için müthiş bi başarı hakikatten kutlanması lazım. tesadüf olduğuna inanmıyorum, hele yenen golleri görünce iyice midem bulandı. şifoyu futbolculuğu döneminde çok beğenirdim ama karakteri benim açımdan sıfır bir adam

Düpçü boşunamı koşturdu o kadar deli dana gibi var bunlardada bir durum.

adamların hem golü verilmiyor hemde barış almeıdaya pas veriyor bu nasıl bir iştir anlamadım.

aga 2 haftadır top çizgiyi geciyor futbolda kurallarmı değişti.

Rıza : 6 puan

Mehmet Özdilek: 6 puan

ohh her sene 12 puan cepte.

şimdi diğer takımlardaki herkes arif ile bülenti örnek verirlerde.

arifle bülent zaten t.d olamayacak kadar tecrübesizler zaten.ki bu sene td olmaya başladı 2side.

Şikeci Mehmet Özdilek'in görüntüleri varmış biz yalandan gol atacaz ama golü verirsen yakarım demiş hakeme ! Necati'yede kızmış net pozisyonlar yakalayacaksın eğer atarsan futbol hayatını bitiririm,Deniz, Almeida kötü günde eğer ona gol attırmassam diğer kaşınıda ben yararım demiş.

öküzün altında buzağı aramayın bu konularda çok hassasım.Keşke Simao orda olmasaydıda hakem o golü çok net görseydi.

Şikeci Mehmet Özdilek'in görüntüleri varmış biz yalandan gol atacaz ama golü verirsen yakarım demiş hakeme ! Necati'yede kızmış net pozisyonlar yakalayacaksın eğer atarsan futbol hayatını bitiririm,Deniz, Almeida kötü günde eğer ona gol attırmassam diğer kaşınıda ben yararım demiş.

öküzün altında buzağı aramayın bu konularda çok hassasım.Keşke Simao orda olmasaydıda hakem o golü çok net görseydi.

Tamam.

Fener'den daha antipatik geliyor nedense bu takım bana... Taraftarı desen şekilci, futbolu desen bildim bileli hep bayık, yöneticileri -özellikle başkanları- ne idügü belirsiz, yalaka adamlar...

Bir özgünlük yok bunlarda, sürekli bir kaba sığma peşindeler.

Benim içinde öyleler. Ama üçüncü takım olmanın ezikliğini atmaya çalışmak için hep marjinallik peşindeler. Seba biraz bişeyler katmıştı bunlara ama reyting oranlarında Bizim ve fenerin çok gerisinde oldukları için eziliyorlar. Yani mesela bir ara neden Galatasaray-Fenerbahçe maçı en büyük derbi diye tartışma başlatmışlardı. Abi BJK'nin derbilerinin saatini bile insanlar maç günü öğreniyor haberleri yok:)

ezik bir kulup. bizim verdigimiz adamlarla 100. yillarinda sampiyon olmuslardi. baska da basarilari yok

Başkanı 7/24 çetecileri, şikecileri korumaya çalışmaktan başka hiç bir şey yapmayan, para saçarak taraftarını uyutan bir kulüpten bahsediyoruz. Her şey beklenir.

Muhtemelen Kayyum'a devredilecek kulüptür kendileri ayrıca.

Başkanı 7/24 çetecileri, şikecileri korumaya çalışmaktan başka hiç bir şey yapmayan, para saçarak taraftarını uyutan bir kulüpten bahsediyoruz. Her şey beklenir.

carsi boya koklamaktan onunu goremiyor

quaresmaya nerdesin olm sen falan gibi 11 yas seviyesinde pankartlar hazirlayacaklarina tinerci duruslarina baksinlar birassss

adamlar fenerden daha çok bizi düşman olarak görüyorlar aramızda gs - bjk kardeşliği uydurmasına inanan varsa kulağına küpe olsun fenerden daha çok nefret ediyorum bu d0malmış yalaka topluluğuna

Ülke sarsılıyor, en üstten en alta kadar tüm takımlar ülke futbolunu tartışıyor, bir tek Beşiktaş taraftarı asla topa girmiyor. Çünkü onların Quaresma'sı var :D

Ülke sarsılıyor, en üstten en alta kadar tüm takımlar ülke futbolunu tartışıyor, bir tek Beşiktaş taraftarı asla topa girmiyor. Çünkü onların Quaresma'sı var :D

öyle deme onlar halkın takımı:coffee::happynew:

adamlar fenerden daha çok bizi düşman olarak görüyorlar aramızda gs - bjk kardeşliği uydurmasına inanan varsa kulağına küpe olsun fenerden daha çok nefret ediyorum bu d0malmış yalaka topluluğuna

aynen ya, ellerinde olsa feneri dilleyecek ezikler anlamadim gitti. neyse bizden uzak olsunlar da yeter

gs-bjk kardeştir nedir yahu ? buna inanan veletlerde mevcut hala ona yanarım. hangi andaval çıkardıysa onu artık ..

Geri
Üst Alt