STSL 11/12 H:21 | MP Antalyaspor 1-2 Beşiktaş | Maç Sonucu | 20 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:21 | MP Antalyaspor 1-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Adamlar Ali Sami Yen'e küfür ettimi etti bu bile yeter.Yıllarca durup durup şerefli 2.likler laflarını gündeme getirirler şu son 1 yılda şerefsizliğin Allah'ını yaptılar nasıl bir duruş sergiledikleri belli değil ki başkanını geçtim taraftardan da bir çıt çıkmıyor.Şu son 2 maçta bedavadan 3 puan aldılar hakemlerle ama ayağa kalkın erkek gibi oynayın demesini de biliyorlar Telekom'da bunları tokatlamak farz oldu

ben besiktasa asla antipatik bakmazdim, 100. yilda sikebin babasini yaparak sampiyon olduklarini bildigim halde cok antipatik gelmezdi bana bjk

ama bu sene ne pis bir camia olduklarini cok iyi gösterdiler

adam degilsiniz, adam.

Ülke sarsılıyor, en üstten en alta kadar tüm takımlar ülke futbolunu tartışıyor, bir tek Beşiktaş taraftarı asla topa girmiyor. Çünkü onların Quaresma'sı var :D

Kovarejma

Adam 2 gol 3 asist falan yapmış ligde

Bireysel oynuyor

Maç istikrarı yok

Grosicki bugün 6 gol 7 asist

Doka 7 gol falan yaptı

Adamlar her maç sahada

Takır takır oynuyor

Büyük takımda ne yapar bilemem

Ama çıkıp pynuyorlar

Bazen GALATASARAYlı arkadaşlarımızda

bir maç Kovarejmayı izleyip

Kovarejma ya demesinede kızıyorum

Evet yanlış görmemişim sayılmayan golden önce ofsayt vardı şimdi içim rahatladı.

067D656BF7884D4ABE069AFBA8C03B59.jpg

Hemşerim neresi ofsayt ? Adam çizginin gerisinde.

Evet yanlış görmemişim sayılmayan golden önce ofsayt vardı şimdi içim rahatladı.

067D656BF7884D4ABE069AFBA8C03B59.jpg

Resime ne oldu

En sağdakiyse ofsayt değil

Rahatlamışın tamamda

Bu ilk yarı sayılmayan gol

her bjk maçı hata olur kendi lehlerine ağzını açmaz bejekeliler,ne zaman aleyhlerine bir şey olur,şerefli ikincilikler muhabbeti açarlar.

Şikeci Mehmet Özdilek'in görüntüleri varmış biz yalandan gol atacaz ama golü verirsen yakarım demiş hakeme ! Necati'yede kızmış net pozisyonlar yakalayacaksın eğer atarsan futbol hayatını bitiririm,Deniz, Almeida kötü günde eğer ona gol attırmassam diğer kaşınıda ben yararım demiş.

öküzün altında buzağı aramayın bu konularda çok hassasım.Keşke Simao orda olmasaydıda hakem o golü çok net görseydi.

ayrıca pozisyon başlamadan evvel sağ kanattaki oyuncu çok hafif ofsaytta .. ama bunu kimse konuşmuyor .

Necati ofsaytta niye ofsayt oldugunu anlatmama gerek yok sanırım.

Tamam şimdi bu fotoğrafları moderatör ekibinden Hayri ve Emir'e paraflatıp, adminlere iletin 3 puanı alın. :)

Abi maç gitti bitti, bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz bir türlü düşünen adam siz öyle gösterdiniz diye fikir değiştirmez, o adam da sizin fikrinizi değiştiremeyeceğine göre..

Değiştirse bile puan durumuna etki etmeyeceğine göre..

Ha bu tartışma Galatasaray ile ilgisi olsa neyse de alakasız bir maç. Uzatmanın anlamı yok.

Ofsaytı bildiğine emin misin?

Defansın arkasına atılan topta içeri çevirdiği futbolcu defansın arkasına atıldığı anda ofsaytta ise ve kurallar değişmemişse ben ofsayt diye biliyorum. ; )

Defansın arkasına atılan topta içeri çevirdiği futbolcu defansın arkasına atıldığı anda ofsaytta ise ve kurallar değişmemişse ben ofsayt diye biliyorum. ; )

Top sağdakine gider

Kural yeniden başlar

Sağdaki adam topu alır

Necatiye verirken ofsayt yok ise goldür

Necatinin ilk pozisyonda ofsayt olması önemsiz

Öyle olmuyor Furkan pas, ofsaytta olmayan adama gittiyse önceki pozisyon sıfırlanıyor gibi düşün. Bir sonraki pasta olduğu yer değerlendirilir.

Ama pozisyonu bilmiyorum son anını izledim de başını bilmiyorum.

Geri
Üst Alt