STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

ünal başkana güveniyorum ama yönetimin sanki garanti şampiyon olacağız gibi davranmaları beni deli ediyor

ridvana ....

su adamin söylediklerin kopyalamayin suraya sinir olmak istiyorsaniz gidin izleyin

burdakilerinde sinirini bozmayin!!

Rıdvan Dilmen:'Bence Necati Ateş iyi bir transfer olabilir..Bugün Elmander'in yanında Necati Ateş olsa daha iyi olmaz mıydı?''

Rıdvan'ın böyle yorumlar yapması normal yarın da Mustafa Sarp geri dönsün der.

hiçkimseye bişey demem senin bu takıma geldiğin güne lanet olsun SABRİ!!! 90 dk boyunca ileri dönük 3 tane doğru 18 tane hatalı pas atar mı bi futbolcu ya? futbolcuyu geçtim herhangi bir insan atar mı? ulan insanı geçtim bi tane kütük koysan oraya çarpan topların isabet oranı daha fazla olur lan! yeter artık servetten kurtulduk sıra bu futbol düşmanında...ayrıca sabriyi ilk 11 de başlatan hiçbir teknik adam iyi td değildir...yerine adam yoksa bile.o derece...semihle ujfalusi olmasa bugün çok pis fark yerdik..bütün yılın en iyi topunu oynadı bursa..normalde gelen geçen koyuyo bunlara ama her zamanki gibi bize aslan kesildiler ama olsun olmalı da.bunlar bahane değil...bi de sercan dikkatimi çekti.ya ofsayt kuralını bilmiyor ya da bugün bizi bilerek doğradı..4 ofsayta kaldı 3 tane de ofsayt olduğu için içeri pas attırmadı.şut atmakta çok tereddüt ediyodu attıkları da zaten fos...bugün çok berbat oynadık.bu takım böyle şampiyon o-la-maz...

günlerdir söylüyorummm..

1-kaç kere sakatlıklar yüzünden bu takım havasını kaybetti

2-kaç kere alakasız yerde oyunuclar oynadığı için bu takım verimsiz oldu.

3-kaç kere en iyi oyuncular satılıp yerine beceriskzi herifler alındı.

4-kaç kere mevkilerine iyi oyunuclar alınmadan idareten takım oluşturuldu.

biz bunları yapmaya devam edelim. fatih hocaya sadece oyuncu seçimleri yönünde kızarsınız o başka. elinde adam yoksa mevcur koyacağı adamlar var.

başkasına göre iş yapan olursak, kendi işimizi unuturuz.

trasnferin şart olduğu biliyorlar ama sözler-isimler çıkıyor ağızlardan gerisi gelmiyor.

bu saattan trasnfer yapsınarda görelim.

eboue-baros dönsün diyede sevinmeyelim. sonuçta kanatların işlemiyorsa- barosta sakatlanırmı sakatlnamzı belirsizken ne yapsın hoca.

sezon başında barosu istemedi-kanat alın bana diye bas bas bağırdı. bu lig için yeterli diyip kenara çekilmesin kimse.

ona yaşlı-buna pahalı diyipte geleceğin kadrosu oluşturmayalım ozaman. o eski forma için oynayanlar yok artık. nerde para orda başarı.. ahlakı ile yapcaksan herşeyi eksik olması gerek bu düzende.

3 günde anca Babayı getiririz. Kimse kusura bakmasın. Ha bastırırsın parayı, tutar kolundan getirirsin oyuncuyu. Pazarlık şansın yok çünkü. Ama bunu yapacak adam ? Nerdeeee.

Fener bu haliyle gidiyor Sow'u alıyor beyler biz nasıl alamıyoruz?

Ya ne mantıksızsın.adamlar o kadar düştülerki.adamlar herkesi devreye soktu bu transfer için. sırf bir şey yok herşey normal biz burdayız mesajı vermek için.

[Polyanna mode on]

Olsun, yinede en kötü 2 farkla lideriz. Belki fenerle bjkde puan kaybeder

[Polyanna mode off]

Sıkmayın canınızı, dua edin ve destek verin ki bu ivme kötüye doğru sürmesin.

Bence yönetim ve sizin gibiler yüzünden senelerdir çekiyoruz.Asıl küfür demiyim ağır olur(karşımda olsan yediririm sana o lafı) ama size her türlü başarısızlık müstehak.

hay agzina saglik usta.

Altina imzami atiyorum, cogu kisi klavye delikanliligi yapiyor, önce insan olacaklar, sonra karsimiza dikilip o hakaretleri edecekler, gerisini de biz hallederiz ;-)

Neyin kilidi abi !!! Bülent Tulun kim ki bu adam işlere çomak sokuyor. Bugün son 2 tane deplasman maçında 5 puan kaybettiysek tek sebebi de bence budur. Kadro yetersiz bu acık bir durum. Bu adam avrupa'da hangi adamı hangi oyuncuyu biliyorda bu adam transfer konusunda danısmanlık yapıyor. Ben o konuyu bir çözüm üretmek icin actım gidip siz bunun üstünü örtmeye calısıyorsunuz.

Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar etkin isim bizdik. Adamlar bi kere geldi çaktı gitti. Hayret bişey ya.

Fatih Hoca'nın da hataları var. Hatta oyuncu tercihleriyle başladı hataya.. Sol tarafa Çağlar ve Riera'yı oynatması gerekti. Yine gördük ki Hakan ofansif anlamda sıfır.

Bence Melo'nun o dakikada çıkmasıda yanlıştı. Sercan'ı alıp Engin'i koyması gerekirdi. Yinede faturayı ona kesmemek lazım Berbatov, Podolski yedekteydi de hoca mı oynatmadı?

Olan oldu artık iyice konsantre olup, önümüzdeki deplasmanlardan 6 puanı çıkarmalıyız.

Geri
Üst Alt