STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Belkide elimizde ki kadroyu kullanamadık? Elmander'in yanında Kazım , Emre'nin yerinede Engin başlasaydı.Bence daha iyi olurdu.Onlar girdikten sonra dahada hareketlendik sanki.

bazilari, onlar kendilerini bilir, Allah yerine Fatih Terim'e tapiyor, olay o boyuta geldi. Birisiyle -ismi lazim degil- MSN'den samimiydik, bi kez Terimi elestirdim diye, ana avrat düz gitti bana, bir kac defa benle muhatap olmaya calisti ama böyle insanlarla -insan demeye dilim varmiyor- isim olmaz. Utancindan artik burada mesajlarimi da alintilayamiyor, genel cevap veriyor, cok da iyi biliyorki burada o bahsettigim FT Avukatlarindan biri de kendisi, o sahis kendisini bilir. Neyse..

Fatih Terime saygim sonsuz, niye? Galatasaray teknik direktörü diye, Galatasarayimiza müthis basarilar kazandirdi diye. Ama Fatih Terimi zerre kadar sevmiyorum, niye? Kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Tarzi hosuma gitmiyor sevmiyorum bu kadar basit.

Sercanin 60 dakika boyunca oyunda kalmasi, Sabrinin tel tel dökülürken Zan'i oyuna almamasi, Yönetime Transfer konusunda yeterince baski yapmamasi, bana göre sahada sergiledigimiz futbolun bas etkenlerinden, bu takim, bu kafayla böyle disli rakipleri deplasmanda cok zor yener, bu da benim zoruma gidiyor arkadas. Biz Galatasarayiz, Bursa eze eze yenecegimiz macta, hic bir varlik gösteremeden maglup oluyoruz

ben hocayı seviyorum ama eleştirilerine yüzde yüz katılıyorum..çok rölanti oynuyoruz deplasmanlarda.samsundaki oyunu sabriye e.şehirdekini zemine bağladık.ama gerçek şu ki o kötü beğenmediğimiz beşiktaşın kurduğu baskıyı bile yapamıyoruz skor kötüyken.bu bursaya gol atmayanı döverler ama biz seveceğiz hocayı da takımı da.hayırlı yenilgidir inşallah servetten kurtulduğumuz gibi sercandan sabriden kurtulmamıza vesile olmuştur.forvet takviyesinin namzet olduğunun görüldüğü bir yenilgi olmuştur inşallah..

Birde iyi yönden bakalim. Gecen sezon, kaybetmek "normal" olarak algilandi.

Simdi ise, Bursa deplasmanda, (Serie sonra) kaybetikden sonra, bukadar Isyan.

Kaybetmeyi unutmussuz.

Fikstür çok zorlu.

Antep, mersin, sivas, manisa, fb. Bu deplasmanlardan 5te 3 galibiyet 1 maglubiyet 1 beraberlik almak lazım en kötü.

Ama bu bile zor bence ?

Rıdvan Dilmen:'Bence Necati Ateş iyi bir transfer olabilir..Bugün Elmander'in yanında Necati Ateş olsa daha iyi olmaz mıydı?''

firatgunayer fırat günayer

Rıdvan Dilmen:'Bence Necati Ateş iyi bir transfer olabilir..Bugün Elmander'in yanında Necati Ateş olsa daha iyi olmaz mıydı?''

Alay konusu olduk.

Başkana yönetime beceriksiz diyorlar ya

öldürüyorlar beni

yeminle:(

İyide beceriksizler zaten. Birbirlerini yemekten başka ne yapıyorlar. Attılar topu Terim e kenardan seyrediyorlar. Yaz dönemi transfer sezonunun başından bu güne kadar geçen zamanda 1 forvet, 1 kanat alamayan yönetim benim için beceriksizdir. Kimse çıkıp anlatmasın yok Galatasaray ın menfaatleri, yok maliyetler diye.

Maliyetlerin bu kadar hesabı yapılacaksa zaten Aysal ın gelmesine gerek yoktu.

Unutmayalım büyük başkanlık maliyetleri azaltacam diye transfer yapmamak değil, gerekiyorsa en pahalı topçuyu almak fakat buna kaynak yaratmaktır.

KEITA gelsin bari.....

Yıne bombos şişirilmiş bir yönetim kimse kızmasın arkadas ŞİMDİ SORUYORUM HERKESE

Fb ye göre transfer yapmıyoruz dıyen yonetım NIANG-LUGANO-EMENIKE-SANTOS gıtmeyeydı boyle mı yapacaktı gene?

**Resmen fb ye guvenıyorlar

-elmander bedava

-selcuk bedava oda Terım olmasa gelmezdı

-muslera taraftar ve terım sayesınde alındı yoksa getırceklerı kalecı ortadaydı ayrıca CANA olmasa gene alamazdık

-melo hala alınmıs degıl yan cızebılırler

-eboue kendı azıyla TErım ıcın geldıgnı soyledı zaten.

-ceyhun bedava

-engın ıstenmeyen adam........................................

degecek adam 10 mılyon verırım

asıl takvıyeyı devre arasında yapacagız goreceksınız

ıngıltereden yakısıklı forvet alacagız

shakırı cok yakın

tv ye cok cıkmayacagım

hepsı taraftarı uyutma polıtıkası... sımdı emınım mıllet sallıcak takımı komplle degıstırdı trasfer taraftarı falan, anlayon arkadaslar bu takımı gercekten dusunen cok az adam var elstırmemek hep susmak klube ıyılık olmuyor. uyutuluyoruz. umarım boyle gıtmez ve akıllarını basına alırlar ama ben sımdıden Dık baslı TERIMIN yerıne coktan TULUNUN bırını ayarladıgını dusunuyorum baskanında ısıne gelecektır bu cunku zor durumda kalıyor

Yönetim 2-3 oyuncu alacağız dedi! Ve hala transfer yok! Bu konuda yönetimi eleştiririz tabiki.Madem almayacaktın veya alamayacaktın taraftarı beklenti içine sokma yönetim.

ridvan maalesef dogru demis. sercanla nereye kadar ?

firatgunayer fırat günayer

Alay konusu olduk.

Rıdvanın yanında necati olsaydı nasıl olurdu ?:confused:

Fener bu haliyle gidiyor Sow'u alıyor beyler biz nasıl alamıyoruz?

Transfer sezonu ne zaman bitiyor? 1 şubatmı 5 şubatmı?

İyide beceriksizler zaten. Birbirlerini yemekten başka ne yapıyorlar. Attılar topu Terim e kenardan seyrediyorlar. Yaz dönemi transfer sezonunun başından bu güne kadar geçen zamanda 1 forvet, 1 kanat alamayan yönetim benim için beceriksizdir. Kimse çıkıp anlatmasın yok Galatasaray ın menfaatleri, yok maliyetler diye.

Maliyetlerin bu kadar hesabı yapılacaksa zaten Aysal ın gelmesine gerek yoktu.

Unutmayalım büyük başkanlık maliyetleri azaltacam diye transfer yapmamak değil, gerekiyorsa en pahalı topçuyu almak fakat buna kaynak yaratmaktır.

1 mağlubiyetle başkanına beceriksiz diyen

yarın başka bir olayda kulübü yakmaya kalkar :(

Harbiden kaybetmeyi unutmuşuz haliyle üzüyor!

Geri
Üst Alt