bazilari, onlar kendilerini bilir, Allah yerine Fatih Terim'e tapiyor, olay o boyuta geldi. Birisiyle -ismi lazim degil- MSN'den samimiydik, bi kez Terimi elestirdim diye, ana avrat düz gitti bana, bir kac defa benle muhatap olmaya calisti ama böyle insanlarla -insan demeye dilim varmiyor- isim olmaz. Utancindan artik burada mesajlarimi da alintilayamiyor, genel cevap veriyor, cok da iyi biliyorki burada o bahsettigim FT Avukatlarindan biri de kendisi, o sahis kendisini bilir. Neyse..
Fatih Terime saygim sonsuz, niye? Galatasaray teknik direktörü diye, Galatasarayimiza müthis basarilar kazandirdi diye. Ama Fatih Terimi zerre kadar sevmiyorum, niye? Kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Tarzi hosuma gitmiyor sevmiyorum bu kadar basit.
Sercanin 60 dakika boyunca oyunda kalmasi, Sabrinin tel tel dökülürken Zan'i oyuna almamasi, Yönetime Transfer konusunda yeterince baski yapmamasi, bana göre sahada sergiledigimiz futbolun bas etkenlerinden, bu takim, bu kafayla böyle disli rakipleri deplasmanda cok zor yener, bu da benim zoruma gidiyor arkadas. Biz Galatasarayiz, Bursa eze eze yenecegimiz macta, hic bir varlik gösteremeden maglup oluyoruz