STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor - Galatasaray | 28 Ocak | 19.00

Zemini simdi cok yakindan gösterdiler sahane zemin süper kimse endise etmesin.

Rieranin oynamasina cok sevindim

niyemi ?

cünkü Emre Colak böylecene sag kanada gecdi ve iceri kat etdiyinde sol ayagini füze gibi kullanabilir

shaqiri veya stochun yapdigi gibi.. ters kanatda oynamasi bence cok daha faydali

bunu son macdada gördük

Keske Ujfi sag bek oynasaydi, ama yine'de kadro iyi

Bursada zemin harika gözüküyor,benim gördügüm kadariyla 2000-3000 kadar kadin taraftar gelmis,ligtv 5000 yakin dedi ben trübünün tamamni göremiyorum ama baya az gözüküyordu...Bos trübünlere oynanicak kisacasi mac...

Bi saat önce böyle olması doğal.Fener maçına gitmiştim Bursada ordan biliyorum

----------Scott Carson-----------

Serdar--Stepanov--Ibrahim--Hakan

Sestak--N'Diaye--Adem--Ozan Ipek

--------Pablo Martin Batalla-------

------Sebastian Pinto-------------

Bursa kadrosu bu. Sag taraf cok kötü sol tarafi ise iyi bence. bizim sol taraftan atak yapamazlar. Orta sahada alternatifleri yok zaten. bence favoriyiz.

Rieranin oynamasina cok sevindim

niyemi ?

cünkü Emre Colak böylecene sag kanada gecdi ve iceri kat etdiyinde sol ayagini füze gibi kullanabilir

shaqiri veya stochun yapdigi gibi.. ters kanatda oynamasi bence cok daha faydali

bunu son macdada gördük

iyice abarttiniz, iyiki 1-2 gol atti :) Daha durun ya yeni yeni geliyor.

Emre Colak bugün gol rekoru felan kirabilir,karsinda maden bulacak...Hakan aslantas karsi Emre Colak!

Emre sagdan gelip sol ayagina cekip vurdugu her sut gol olabilir bu aksam,kalecileride cok hata yapan bir kaleci,cok hatali goller yiyiyor Bursa'nin defansi s.o.s biz ise buz zeminde Eskisehirdeki mac harici 4,5 gol ortalamasiyla oynuyoruz,yani bugün gene buna yakin skor olmasi cok olasi.

bu maçın o kadar kolay olucağını sanmıyorum bursada oturan birisi olarak

Eveeet maç öncesi bi yemek yiyelim :)

MCXs5.jpg

sabri hariç kadro fena değil. ikinci yarı muhtemelen saçma sapan hatalar yapacak sabrinin yerine gökhan zan girer, ujfa sağbeke geçer. tahminlerimde pek yanılmam, hele sabri konusunda:D

abartmiyorum..

sol ayak .. sagdan gidip sola cekerse top güclü olan

sol ayaginda oluyor kalede tam cepeden görüyor..

haaa.. iyi vurur kötü vurur tartisilir ama pozisyon olarak iyi
iyice abarttiniz, iyiki 1-2 gol atti :) Daha durun ya yeni yeni geliyor.

Ilk 11'imiz güzel, sadece Sabri problem yaratabilir.

But maci kazanacagimiza inaniyorum.

----------------------------Muslera---------------------------

Ujfalusi---------------Semih----------Gökhan----------------Hakan

Emre-----------Engin---------Melo---------Selcuk---------Riera----

--------------------------Elmander-----------------------------------

Açıkçası böyle bir kadro bekliyorum Fatih hoca'dan ama Gökhan Sabri değişikliği ve Engin Sercan değişikliği yapabilir. Onun dışındakiler banko oynar diye düşünüyorum.

Plase Kadro

----------------------------Muslera---------------------------

Sabri---------------Semih----------Ujfa----------------Hakan

Emre----------------Melo-------------Selcuk----------------Riera----

---------------Sercan-----------Elmander-------------------------

Sonradan Kazım,Yiğit, eğer oynamazsa Sercan, Sercan oynarsa Engin veya eğer önde isek Kazım - Yiğit ikilisinden biri yerine Ceyhun oyuna girer.

Fatih Hoca beni şaşırtmadı, Sabri'yi kazanmak amacıyla oynatacak ve hem 4-4-2 den vazgecmemek, hem de eski klübüne karşı ekstra motivasyonu oldugu için ayrıca bursa stoperlerinin cok yavaş olmasından faydalanmak için Engin yerine Sercan'la başladı. Eğer öne gecersek ben ilk önce Sercan-Engin değişikliği bekliyorum orta sahada top tutmak amacıyla.

Biraz zaman gecince tahminim Riera'nın yerine Kazım'ı veya Yiğit'i oyuna alacaktır. Ama top tekniği daha iyi oldugu için, daha iyi top tutabileceği için, ayrıca defansa Yiğit'e oranla daha fazla yardım edeceği için Kazım'ı alacağını düşünüyorum.

Bunun yanısıra önde isek Emre-Ceyhun değişikliği yapabilir hoca, veya hala oyunda olur ise Sercanı cıkaracaktır ama ilk tercihi ileride top tutamayacak olan Sercan veya Riera olacaktır.

Bence bu kadro ideal kadro, bireysel hata yapmadığımız sürece işler iyi gidecektir ( Burada zayıf halka Sabri ) Eğer öne gecersek bu kadro ile hoca anında orta sahayı güçlendirecektir bunun için Sercan ve Riera kesinlikle 90 dakika oynayamayacaklar diye düşünüyorum.

bursanın maçlarını takip ediyorum stadtan zaten bursa futbol falan oynamıyoda tek etkili isim batalla başka etkisi olan bi oyuncuları yok

abartmiyorum..

sol ayak .. sagdan gidip sola cekerse top güclü olan

sol ayaginda oluyor kalede tam cepeden görüyor..

haaa.. iyi vurur kötü vurur tartisilir ama pozisyon olarak iyi

dogru ama füze fln abartilmis bence, daha bir kac hafta önce gücsüz bebek Emre olarak elestiriyorduk adami, simdi füze Emre olmus. Daha gelistirmeli kendini :) Onun IBB'ye attigi sut, süperdi evet, ama abartilmamali, her futbolcu (amatör olsun) topa öyle vurabilir mesela.

Ama iyi yolda tabiki hakkini vermek lazim

puan kaybedecegi gibi geliyor ama olurda 3 puanla dönersek, cok pis olur

Bursa transfer hatalarindan dolayi buraya geldi. Bekir-Sercan-Volkan-Miller-Altidore-Muhammet gibi 6 tane kaliteli oyuncu gönderdiler. forvet sorunu olmazdi adamlarda simdi Miller-Altidore ve Muhammet'i takimda tutsalardi. Sebastian Pintomudur nedir onu almislar 253210410 takim gezmis adam.

Geri
Üst Alt