STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor - Galatasaray | 28 Ocak | 19.00

kadın taraftarlar sabri için pankart acıyorlmış birde...

kocamdan gördüğüm şiddeti- sabri senin vurduğun top yüzünden burda yeniden hatırlamak istemiyorum.

sadece biz değil stadtaki kadınlarda korkuyor. çocukları çekin ordannn :)

Sabrinin kötü oynicagini sanmiyorum,son macta tekrar formunu kazandigini gördüm,samsunspor macindan sonra cok üstüne gelindi ama uzun bir sakatliktan sonra oynatilmasiydi hataydi,suan fizik acidan toparliyor kendini üzerine bir cok mac oynadi,sabri bugün cok kötü bir perfonmans sergilemez.

Önündede defansa cok yardim eden bir Emre var.Kaldiki Bursanin solbeki Hakan aslantas yani...Biz bugün sag kanattan cok bindirme yapacagiz,fizik acidan ordan gelemez bursa.

Sabri ve Sercanı gördüm başıma ağrılar girdi.

_AAlbayrak Abdurrahim Albayrak

Bursada zemin cok guzel.Herkese selamlar.Dualariniz bizimle olsun twitpic.com/8crj61

21 dakika önce

ekVCq.jpg

uajafalusi ne ya :D

Ufalasi diyor lan adam hahaha

su serdar nasil birsey ya

2o-21 yasinda biri , ama ayhandan bile yasli görünüyor haha

o nasıl bir ujfaulisi demek yahu :asd:

_AAlbayrak Abdurrahim Albayrak

Bursada zemin cok guzel.Herkese selamlar.Dualariniz bizimle olsun twitpic.com/8crj61

21 dakika önce

ekVCq.jpg

bir senden birde sabriden tırsar olduk maçlarda reisss.

sabri vuruşları ile

sen heycandan zarar veriyosun yanındakilere. ama olsun kalbinizdeki renk sevdanıza kurban olak :)

Cok farkli kazaniriz,tek endisem zemindi ordada bir sorun yok,hakem tarafindan 10 kisi 9 kisi birden bire birakilmaz macin akisi süpriz sekilde tahmin edilemiyen bir durum olmazsa normal sartlarda ankaragücü tarifesi yapariz,heleki hakan aslantasi gördükten sonra fark inancim katlanarak devam ediyor,bursanin defansi cok ama cok kötü...

60.Dakikaya kadar 2 farkli üstünlügü bulursak, Ceyhun-Yigit-Engini alirdim ben oyuna. engin zaten yorulmus rakibi sever, ceyhun defansi saglamlastirir, yigitte hizli oyuncu.

---------Muslera----------

Sabri--Ujfa--Semih--Hakan

--Ceyhun--Melo--Selcuk--

Engin---------Albert Riera

------Yigit Gökoglan-------

böyle oynatirdim.

haha Gsli baya kadin, cocuk gelmis sitada

Serdar'ın sağ bekte zayıf kalacağını düşünüyorum, ne yazik ki bunu iyi değerlendirecek sol kanat oyuncumuz yok Riera ve Hakan dikine giden oyuncular değiller bu durumda sol kanattan çok gelebileceğimizi düşünmüyorum ( Bu tabiki Sestak'a da bağlı eğer önde çok kalırsa ve Hakan bindirmeyi akıl edebilirse tehlikeli olabiliriz ) Belki Riera topu tutup da bir kaç orta yapabilir o zaman da etkili olabileceğimizi düşünüyorum.

Ozan en tehlikeli isim, Batalla da Melo yüzünden kaybolacaktır. Pinto kapalı kutu benim icin, Sestak ise pek etkili olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca stoper ikilisi çok çok yavaş, Sercan arkaya koşu yapabilir ama ona top atabilecek Engin gibi bir silahımız yok, bu yüzden iş Selçuğa kalacak umarım Selçuk ofansa daha yakın oynar.

Sağ kanattan da Emre'nin şutları etkili olacaktır ama Sabri Ozan karşısında zorluk yaşayacaktır.

Yok artık Lebron James.. Fatih Hoca yakın bir zamanda formayı Çağlara kaydıracak göreceksiniz

Katılıyorum, Çağlar zamanla formayı alacaktır.

Yok artık Lebron James.. Fatih Hoca yakın bir zamanda formayı Çağlara kaydıracak göreceksiniz

çağlar sakatlanmasa oalcakta. sakatlandıkca fizik gücü geri gidiyor.. atak oalrak daha başarılı evet..

çağalr-baros= ikiside performansı iyi olrusa çok iyi oyuncular.ama sakatlık yüzünden soru işaretleri var hep. ligin yarısnı kaçırıyorlar hep..

caglar ben cözemedim, begeniyor muyum, begenmiyor muyum, anlamadim gitti

hakana göre ofansa iyi cikiyor ama defansif olarak hakan epey önde gibi

Zemin gercekten süper bu arada ..

Geri
Üst Alt