STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

maglubiyeti gectim

Ulan Firat

nasil bir insansin sen ?

ilk yarida kestigin 2 atak , avantaja birakacagina uyduruktan pozisyon kesti öyle 2 bariz gol pozisyonunu yedi.

ikinci yari dahada beterdin ;

Meloya faul yapiliyor adama kart veriliyor bu nedir ?

sabriye carpmayan topta tac atisimiz bile yeniyor, bir cok kez oldu bu

5 tane tartismali pozisyondan 1'i penaltiydi ben bile unuttum artik okadar hakkimizi yediki

uzatmanin 1 dakikasi öyle yendi, 30 saniyede erken bitirdin , baskalarina 90+6 verirsin 90+9'da bitirirsin bu nedir Firat ???

macin topuda lanetliydi

tüm bursalilara carpti bi gol olmadi, bukadar pozisyon bulupta atamamak 1.beceriksizlik 2.sanssizliktir. bugun 2ye daha fazla takildik

rakibin 4 sutu var, 1i gol , 2si duran toptan kafa, 1ide uzaktan tribüne giden sut.

GS düsmanligi okadar tavan yapmisti stepanov bile ölümüne oynadi hastaneye kaldirilmis. ndiayede sirf ayaklara oynadi.

sacma sapan maclar oynaniyor bu ligde.

icerideki ölürse türk futbolu ancak ozaman kurtulur.

58.madde olayindanda kaynaklanan bi durum aslinda, ilk mazeret ise fener maglubyetinden sonra GSnin kazanmasi hic olmaz.

Aklınızdan Çıkarmayın TÜRKİYEDİR GALATASARAY!!

kardeşim böyle bahanelere sığınıp komik olmayın takım düzgün oynayamadı kaybettik, angut kocaman gibi topa da bahane bulacaksak işimiz yaş

bir teknik direktörün istediği adamı alacaksın arkadaş.ama ALACAKSIN. futboldan anlamayan insanların dolduruşuyla hocanın istemediği adamları önerip tadını kaçırmayacaksın.transfer dönemi başladığından beri bir huzursuzluk var FT ve yönetimde farkında değil miyiz? bu bunların sonucu ve bu gidişle bunlar iyi günlerimiz.hocanın basın toplantılarını hatırlayın sitemlerini.ya R10 mükemmel bir futbolcu.ama istemiyor ya.istemiyor adam liste verdim diyor onları istiyor.alan var mı? yok. o zaman boş boş tv programlarında da dolaşılmayacak.

Bülent Tulun olayı doğru mudur değil midir bilmiyorum. Ama Adnan Sezgin' in Adnan Polat' a zararlarını hiç aklından çıkarmasın Ünal Aysal.

İnşallah ders alır herkes bu mağlubiyet sonrası.

Ayrıca canınızı sıkmayın renkdaşlar,arada bir böyle mağlubiyetler olacaktır.Gönül ister ki bütün maçları kazanalım ama futbolun içinde böyle şeyler de var.

biraz ciddi bir rakip bulduk mu karşımızda hemen çözülüveriyoruz. bu takım play off larda çuvallayabilir. çok fazla sayıda yeteneksiz oyuncumuz var, ve takım olarak maçları yeterince ciddiye almıyoruz, umursamaz, lakayit oyuncu sayımız fazla. golcümüz yok, sağbek eboue yi saymayın şu an için o da yok, solbekin hücuma desteği sıfır, e ne bekliyorsunuz ki

Bi 5 dakika mola verseniz olma mı sevgili mods? Millet kendine gelsin bi, kahvehane yorumlar çoğaldı.

Bu Yönetim ne zaman Forvet alacak ?

Sercan bütün sezon boyunca hep ilk 11 oynayacaksa, Baros her ikinci mac sakatlanacaksa mac'larimizi hic oynamayalim

Amatör ruhunu kaybetmis takım,

Sabri : pas yuzdesine mutlaka bakın, bence günün en kötüsü

Uflausi : takımın en iyisiydi

Semih : bir kaç pas hatası dışında her zamanki gibiydi

Melo & Selçuk : bugün biraz kopuktular birbirlerinden, istediklerini yapamadılar

Balta : bu adamdan çok fazla şey beklemek haksızlık olur, kapasitesi kadar oynadı

Sercan : Kendine güveni yok,

Riera : son topları iyi kullansa gol atabilirdik

Emre : çok koşuyor, kanat oyuncusu değil (bence)

elmander : bugün çok etkisizdi ama çok mücadele etti

Kazım : çok ukala attığı şutlar neredeyse taça çıkacaktı

hakem : görevini yerine getirdi, inceden bizim aleyhimize çalıştı son dakikalarda yüzde yüz penaltımızı vermedi. bir çok pozisyonda kartları es geçti.

Muslera : ne olursa olsun en çok güvendiğim isim, golde hatası yoktu

transfer şart oldu artık, bu yenilgi umarım bizi kamçılar ve bu sezonki son mağlubiyetimiz olur..

bazilari, onlar kendilerini bilir, Allah yerine Fatih Terim'e tapiyor, olay o boyuta geldi. Birisiyle -ismi lazim degil- MSN'den samimiydik, bi kez Terimi elestirdim diye, ana avrat düz gitti bana, bir kac defa benle muhatap olmaya calisti ama böyle insanlarla -insan demeye dilim varmiyor- isim olmaz. Utancindan artik burada mesajlarimi da alintilayamiyor, genel cevap veriyor, cok da iyi biliyorki burada o bahsettigim FT Avukatlarindan biri de kendisi, o sahis kendisini bilir. Neyse..

Fatih Terime saygim sonsuz, niye? Galatasaray teknik direktörü diye, Galatasarayimiza müthis basarilar kazandirdi diye. Ama Fatih Terimi zerre kadar sevmiyorum, niye? Kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Tarzi hosuma gitmiyor sevmiyorum bu kadar basit.

Sercanin 60 dakika boyunca oyunda kalmasi, Sabrinin tel tel dökülürken Zan'i oyuna almamasi, Yönetime Transfer konusunda yeterince baski yapmamasi, bana göre sahada sergiledigimiz futbolun bas etkenlerinden, bu takim, bu kafayla böyle disli rakipleri deplasmanda cok zor yener, bu da benim zoruma gidiyor arkadas. Biz Galatasarayiz, Bursa eze eze yenecegimiz macta, hic bir varlik gösteremeden maglup oluyoruz

Şu saatten sonra transfer filan olmaz,olsada faydalı olmaz. Takım komple kötüydü. Hata yapmayacaganı düşündügüm Semih bile bi iki topta hata yaptı ikinci yarıda.

Sabri sagolsun otobanı actı,ücretsiz seferler var. Hala Corlukayı istemeyen var mı ?. Corluka + Sag Kanat + Forvet. Ama transfer filan olmayacak. Boşa yazıp çizip bekliyoruz. Yönetim kendi arasında birbirini yiyecek diye bu takım daha ne kadar zarar görecek ? Bülent Tulunun filan gönderilmesi lazım. Futbolun Patronu FT olması lazım. Tek basına kimse karısamayacak. Yönetime liste veriyor. 1 ocakta transferler takıma katılacak deniliyor. 28 Subat olmus bi Yigiti aldık. Bu macla ilgili cok sey var yazılacak ama..

Daha Fenerbahce Antep Sivas Mersin deplasmanları var. Ne olacak cok merak ediyorum. Playoffta sampiyonluk giderse buyuk olay olur.

delirmemek elde değil bu yönetim ne yapmaya çalışıyor tırnaklarımızla kazıyarak geldiğimiz liderliği bnların cimriliği yüzünden kaybetcez ya

Shaqiriye gerçekten 2 teklif yaptığımıza inanmiyor.Ft bu kadroyla buaraya kadar getirmiş takımı adam 2 tane adam istiyor.Maliyeti ne olursa olsun yapacaksın bu transferleri.Bir forvet birde shaqiri çok gördüler hocaya.Sezon sonu cezalar felande verilmez bizde bu kadroyla şampiyon felan olamayız.

Hoca her konuşmasında transfer konusundaki can sıkıntısını dile getiriyor.

Yönetim de kadro yeterli diyor.

Nasıl iş bu ya

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray |2.Yarı | 28 Ocak

R10 u Baskan Fatih terime sordu alalim mi diye , Fatih Hocada böyle futbolcu ile herkez calismak ister ama takim huzurunu bozabilir dedi.

Fatih Hocaya laf atmiyorum sadece olanlari diyorum. Baskana sen neden taktin 1 mac malubiyetle onu anlamadim !

gecen seneler cok mu güzeldi? suan 1. yiz takim ilk defa malubiyet gördü 10 haftadir , rakiplerini eze eze yendi. Transfer kapanmadi daha, yabanci futbolcularimiz Afrikada bilmem nerde. birde baskan futboldan anlamam diyor ama emin ol yinede senden iyi yönetir kulübü, baskana ona buna fikir vermeye kalkmayin.

Doğrduru abi benden iyi yönetir kulübü yönetim ama eminim R10 u falanda alamazlar eleştirmiyorum transfer dışında farklı şeyler kazandırdılar ama transfer yapmayı bilmiyorlar hoca evet istiyorum dese sedat ve bülent denen insan evlatları bukezde o adamı getirmemek için uğrasacaklardı.Baskana falan takmadım ayrıca sadece transfer yapamazlar yönetim olarak bu sadece baskanlık bı olay değil onu nerden çıkardın anlamadım

Geri
Üst Alt