Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu
kardeşim böyle bahanelere sığınıp komik olmayın takım düzgün oynayamadı kaybettik, angut kocaman gibi topa da bahane bulacaksak işimiz yaş
maglubiyeti gectim
Ulan Firat
nasil bir insansin sen ?
ilk yarida kestigin 2 atak , avantaja birakacagina uyduruktan pozisyon kesti öyle 2 bariz gol pozisyonunu yedi.
ikinci yari dahada beterdin ;
Meloya faul yapiliyor adama kart veriliyor bu nedir ?
sabriye carpmayan topta tac atisimiz bile yeniyor, bir cok kez oldu bu
5 tane tartismali pozisyondan 1'i penaltiydi ben bile unuttum artik okadar hakkimizi yediki
uzatmanin 1 dakikasi öyle yendi, 30 saniyede erken bitirdin , baskalarina 90+6 verirsin 90+9'da bitirirsin bu nedir Firat ???
macin topuda lanetliydi
tüm bursalilara carpti bi gol olmadi, bukadar pozisyon bulupta atamamak 1.beceriksizlik 2.sanssizliktir. bugun 2ye daha fazla takildik
rakibin 4 sutu var, 1i gol , 2si duran toptan kafa, 1ide uzaktan tribüne giden sut.
GS düsmanligi okadar tavan yapmisti stepanov bile ölümüne oynadi hastaneye kaldirilmis. ndiayede sirf ayaklara oynadi.
sacma sapan maclar oynaniyor bu ligde.
icerideki ölürse türk futbolu ancak ozaman kurtulur.
58.madde olayindanda kaynaklanan bi durum aslinda, ilk mazeret ise fener maglubyetinden sonra GSnin kazanmasi hic olmaz.
Aklınızdan Çıkarmayın TÜRKİYEDİR GALATASARAY!!
kardeşim böyle bahanelere sığınıp komik olmayın takım düzgün oynayamadı kaybettik, angut kocaman gibi topa da bahane bulacaksak işimiz yaş