STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

ya illa shaqiri olacak diye birsey yok

ama su transfer dönemi icin 10 milyon harcayamiyorsan, 1-2 tane adam gibi topcu alamiyorsan, yürü git yahu

Böyle söyleme, ondan sonra seni sonuç taraftarı ilan ediyorlar. Ortadaki gerçekleri kimse görmek istemiyor, sanılıyorki mağlup olduk diye düşüncelerimiz böyle.

bügün 5 atsaydık ne diyecektiniz??????
Aç transfer nöbeti arşivlerine bak kardeş. Bu soruyu sorduklarının çoğu ona buna 4 çekerken de aynı şeyleri yazıyordu. Haftalardır söylüyoruz transfer şart maçları FT kerametiyle kazanıyoruz bi yerde takılacağız diye. Ftnin tek hatası R10u istememesiydi.

Hocam galibiyete sevinecek fakat eksikleri, yönetimle ilgili düşüncelerimiz aynen söylecektik. Yani 5 attığımızda bu değişmeyecekti. Yani senin gibi düz mantık bakmayacakım. Anlatmak istediğim şeyleri daha dikkatli yorumla bence. Galibiye mağlubiyet önemli değil bence, ha isterdimki bu sonuç 2-3 hafta önce gelseydi. Emin ol şimdi panikle saçma sapan bir adam alıp gelirler.

bende diyorum ki istediğimiz transfer-(ler) gelse de yine mağlubiyet ler olabilir

futbolun doğasında var bu hemen yönetime sallamayın yahu

1 mağlubiyetle futbolcuları,hocayı,yönetimi asıp kesmemek lazım.Takımın en azından bi tane sağlam kanat oyuncusuna ihtiyacı var insallah yönetim olmasa da olur mantığıyla yaklaşmıyodur transfer olayına.

ben hocayı seviyorum ama eleştirilerine yüzde yüz katılıyorum..çok rölanti oynuyoruz deplasmanlarda.samsundaki oyunu sabriye e.şehirdekini zemine bağladık.ama gerçek şu ki o kötü beğenmediğimiz beşiktaşın kurduğu baskıyı bile yapamıyoruz skor kötüyken.bu bursaya gol atmayanı döverler ama biz seveceğiz hocayı da takımı da.hayırlı yenilgidir inşallah servetten kurtulduğumuz gibi sercandan sabriden kurtulmamıza vesile olmuştur.forvet takviyesinin namzet olduğunun görüldüğü bir yenilgi olmuştur inşallah..

tebrik ederim osman kardes, böyle yorum olsun, bas taci, ama hakaret de neyin nesi yahu...

su arabesk taraftar modeli icimi baydi ,sanki transfer istiyoruz diye biz kulubu basarilari icin seviyoruz ,goz gore gore takim eriyor hala duyarli agir abi pozlari bir siz biliyorsunuz her seyi

Aynı fikirdeyim. Ben en kolay şampiyon olacağımız sezonda şampiyonluğu kaybetmek istemiyorum.

Hoca ne dedi dinlemedin mi? Bana isim ver alalım dedi ben isimleri verdim alamadılar(almadılar) diyor daha nasıl transfer istediğini ama yönetimin almadığını izah etsin? Hocanın kararı diyosun hala

Şu amaçlı öyle dedim.Transfer konusunda karar (yani yetkili isimler başkan ve hoca olmalı) Başkan niye diğer yöneticilerin sözünü dinliyor? Bunu kastettim.

yeter artık kardeşim şu içerde oynayacağımız maçta şu umursamazlara bi tepki ıslık şart,destek de bi yere kadar..kazım,sabri,riera yeter dedirtti artık,şu maçta ne kadar aciz gözüktük orta sıra takımı gibi oynadık doğrusu bu,transfer şart

valla kazim en azindan pas mas verdi, daglara yollasada sut , mut denedi

ben bugun sercana cok pis uyuz oldum

bir daha oynatilsin artik falan demicem

böyle topcu görmedim ben, kiz gibi korkak

Gökman nedicek acaba simdi? :D :D

cok negativ adam xD

Shaqiri Shaqiri Shaqiri .. yeter yahu olmadı işte.. Olmayacakta. Hala yazmayın şu damın adını. Forum yöneticilerimizden rica ediyorum Shaqiri ismi yazıldığı zaman sansür uygulansın :D

Bkz. *******

Fatih Terim açıklamasını heyecanla bekliyorum.

Yemişim Shaqiri'yi ya, 25 gün bu adam için ugrastık. Boşa gitti koca 25 gün.

Shaqiri'ye KAP olayından ötürü bende soğuk bakıyorum ama Terim çok istiyor.O istedikten sonra da bize pek laf düşmez.Transfer döneminin kapanmasına 3 gün gibi bir süre var.Ben olsam Terim'i ikna eder,Keita'yı takıma geri kazandırırım.Keita uyum sorunu çekmez,maç sıkıştığı an kilidi açabilir,bunun yanı-sıra taraftarında alınmasını için çok bir futbolcu.Yani kısa vadede işimizi her türlü görür ama zor gibi.

Arkadaşlar şunu net gördüm ben Elmander - Sercan olmaz! Elmander - Kazım olur! Bunu ben gördüm umarım hocada görmüştür.Sercan top saklayamıyor , çok top kaybediyor Kazım top saklama işini iyi yapıyor ve Sercan'dan daha çok forvet oynamışlığı vardır.Pozisyon bilgisi daha çok bana göre.

yalnız adamlar şike yüzünden küme düşecekler diye biz transfer yapmadık adamlar eksiklerini kapatıp transfer yaptı ben anlamadım bu işi...ya biz çok pis oyuna geliyoruz ya da biz çoktan şampiyon olmayı garantilemişiz...

Aydın, Serkan, Aykut, Ayhan, Mehmet Batdal. Bu adamlar sene basında beri 1 kere bile oynamadılar. Bu adamlar bu takımdan senelerdir milyon eurolar kazanıyor biz burda Shaqiri icin 2 M euronun lafını yapıyoruz. Koy ulan bu dangalakları kapının önüne burası besi yurdu degil. Bu serefsizler anlamıyor ben bu işi beceremiyorum demiyor, bunlarda ar damarı yok. Ama maglup mactan sonra gidip orda burda club'ta eglenmesi gezmesin biliyor. Olan taraftara oluyor.

sikeyi bahane ederek transfer yapmadik. artik cok gec..

eger küme düsme falan olsaydi sezon öncesi simdi rahattik.

biz 50 Puandayiz

en yakin takipcimiz 37 puanla Genclerbirligi'ydi ozaman. Playoffta icat edilmezdi. Tertemiz 13 Puan fark vardi.

bende diyorum ki istediğimiz transfer-(ler) gelse de yine mağlubiyet ler olabilir

futbolun doğasında var bu hemen yönetime sallamayın yahu

Ya hocam futbolun felsefesini konuşmuyoruz ki. Evet yine mağlup olabilirdik ama geleceğe daha güvenle bakardık (örnek Galatasaray basketbol takımı). Ben yönetimin yönetim kabiliyetinden bahsediyorum. Emin ol sezon başından beri haftalardır bunu yazıyorum.

su arabesk taraftar modeli icimi baydi ,sanki transfer istiyoruz diye biz kulubu basarilari icin seviyoruz ,goz gore gore takim eriyor hala duyarli agir abi pozlari bir siz biliyorsunuz her seyi

çok doğru söyledin kardeş, takımın transfere ihtiyacı olduğu kabak gibi ortada daha ne olsun.

hyurekli Haluk Yurekli

Terim: sercani kiralayalim yonetim: hocam sercani aldik 3,5 milyon euro

hyurekli Haluk Yurekli

Terim: sakiriyi istiyorum yonetim: hocam cok pahali

baskana sormak lazim: sercanlar, kazimlar, rieralar, baltalar, sabriler ile mi avrupa da basari ve basari da süreklilik saglayacaksiniz?

Riera geldiği zaman kimse demiyordu kötü diye. iyi transfer , iyi şutları var diyorlardı. bu kim ya dediğiniz Urfalı içinde şimde keşke daha genç olsada bikaç sene daha bizde oynasa diyorsunuz.

neyse ya ne dediğimiz belli değilki. kim iyi sallarsa o kral burda. dün konuştuğunu bugün unutup başkası aynısını diyince azarlayanlar var burda yalnış.

adam süper transfer diyor iki hafta sonra başkana laf atıyor bu oyuncuyu nerden buldun diye :D

Geri
Üst Alt