STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

taraftarda bir yönde hakli ama 30.000 gecemiyoruz adamlar hakli , eboue yok sag bekte bir sabri var, sol bek desen hakan balta var, ee kanatlar yok , sercanda forvette. 6 oyuncuyu izlemeyede kimse gitmez. kombineliler bile gitmiyor.

Ben açık ve net şunu söyleyebilirim ki Eboue dönmeden maç izlemeye gitmem arkadaş. Yenilmemiz falan değil umurumda bile değil. Tek sorun şu Ujfalusi ve Semih'i yemin ediyorum yazık. 2 defans oyuncusu ile oynadık. Çırpınıp durdular. Balta ile Sabri ne ileride ne geride oldular. Bir de üzerinde Sercan top ezince durum ortada.

Bursaspor maçı istedi ve aldı sağlık olsun. Puan farkımız halen var. İleride rehavete kapılmaması için oyunculara böyle bir ders lazımdı..

9'da 9 yaptık ya! O transferlere engel olan yöneticiler bu yüzden engel olmuştur kesin!

Trt 3'de maçın tekrarı başlayacak açında Sercan'ın ve Elmander'in rezilliklerini bir daha izleyin.

Shaqiri'yi geçtim gelmesini istemediğim Amrabat bile iş yapar bizim takımda.E.Çolak sağ kanatta olmuyo bugün net biçimde görüldü.Riera,E.Çolak,Engin bi şekilde sol kanadı idare ederler ama sağ kanada transfer şart.

bu yedeklerle buraya kadar anca

Ufuk Ceylan, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan, Kazım Kazım, Engin Baytar

ilk 11 değilde yedeklere transfer yapmamız lazım

hic umrumda degil

sezon basi reyes, forlan, drogbayla ilgileniyorduk

reyes, forlan nerdeyse geliyordu

o zamanlarda para vardi, transfere ihtiac vardi, simdi su salak ligde 3-4 mac seri yakaladin diye transfere gerek duymuyor, böyle sacmalik mi olur.

kanatlarda adam yok, forvette elmander, baros, elmander iyi hos, ama golcü hicbir zaman olmamis, baros lesh, 2-3 gol atti mi, 2 ay sakatlanan biri.

nasil transfere gerek yok

dua etsinler fb ve bjk ceza almazsa play offa kadar, idda ediyorum sampiyon olamayiz.

Bende şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum eğer Terim çok ekstra birşey yapmazsa. Hele MAA istifa ederse bu süreç uzar. Fener bu sezon düşmez ve moral olarakda ritim yakalar. Beşiktaşı rakip olarak görmüyorum.

Bunun dışında bana en çok koyan küme düşebilecek takımın yönetimi gidip tak diye parayı basıp adamı alıyor, sen aylardır 1 tane golcü alamadın lan. Bu Sow gibi bir adama bizim ihtiyacımız yokmu.

baros elmanderin performansını direkt olarak etkiliyo, üste çıkarıyo yani

[video=youtube;8sHChpirhk0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8sHChpirhk0[/video]

Elmander her zamanki gibi oynadı diğerleri çok kötüydü..

bizim takim kazanirken bile oyunu rakip yari alana yikamiyor ,tabeladan bagimsiz soyluyorum ileriye kaliteli adam lazim oyle 2-3 milyona olacak is degil en azindan bizim scoutingle

birde 9 da 9 yaptik diyip duruyor bazi arkadaslar, sanki büyük bir sey yaptik anasini satayim.

büyük ihtimalle 2 puan fark olacak pazartesi aksami fener ve bjkyle aramizda

9 da 9 yapmisiz, sanki puan farkini 10-15 yapmisiz, bu ligi yürüye yürüye aliriz gibi düsünenler var..

Artık emin olduğum problem şu; yönetimde bazı isimler ( sedat doğan, adnan öztürk ) fatih hocanın her dediğinin yapılmasını hazmedemiyor bu yüzden transferlere taş koyuyorlar. Fatih hoca çıkacak ve isimleriyle açıklayacak ki bu isimleri bak sen hangisi durabiliyor burada...

Sedat doğan ve Adnan Öztürkte ne kadar suç varsa Ali dürüst ,Albayrak hatta Başkandada o kadar suç var.Artık işimize geldiği gibi cımbızla iki isim çekip suçlu aramaktan vazgeçelim.Yönetim komple başarısızdır.Çok ciddi hatalar yapmaktadır.

Bu adamların Galatasaraya bağlılığı tartışılmalı.Bu kadar net..

Şu Amrabat'a 8 Milyon Euro falan verelimde satsın şu Kayserispor! Allah bilir Amrabat'a da 2,5 3 Milyon vermeyi düşünmüşüzdür!

Bende şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum

Beyler siz neyin kafasındasınız ya, ligimizde doğru dürüst top oynayan mı var? Tamam bu kadroyla şampiyonlar ligine gitsek 0 çekip geliriz, ama şuan ligde en iyi biziz.

hic umrumda degil

sezon basi reyes, forlan, drogbayla ilgileniyorduk

reyes, forlan nerdeyse geliyordu

o zamanlarda para vardi, transfere ihtiac vardi, simdi su salak ligde 3-4 mac seri yakaladin diye transfere gerek duyulmuyor, böyle sacmalik mi olur.

kanatlarda adam yok, forvette elmander, baros, elmander iyi hos, ama golcü hicbir zaman olmamis, baros lesh, 2-3 gol atti mi, 2 ay sakatlanan biri.

nasil transfere gerek yok

dua etsinler fb ve bjk ceza almazsa play offa kadar, idda ediyorum sampiyon olamayiz.

Fenerbahçe'yi deplasmanda yenemeyiz diyince kuş damgası yiyoruz ama benim düşüncem bu yönde .Biz Fenerbahçe'yi mevcut kadro ile deplasmanda yenemeyiz .Takviye şart .Hemde sakin adam eksilten pas yapmayı seven ve oyun içinde silinip gitmeyen en az 2 oyuncuya .Yiğit falan bizim derdimize derman olmaz.Bize kaliteli oyuncular gerek.

Geri
Üst Alt