STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Bu takıma transfer yapılmıyor ha vay bee :) Gelecek sene avrupa kupalarını düşünen takımımızın bank asya değerinde yedekleri var. Çok puan kaybederiz böyle giderse. Kazım- Riera - Hakan- Sabri - Sercan. Ne diyeyim bilemiyorum. Takım sezon başından beri kanat diye ağlıyor ve biz nasılsa şampiyonuz diye transfer yapmıyoruz. :) Allah muhafaza fener, beşiktaş falan ligi önümüzde bitirirse görün o zaman curcunayı. :) Eze eze gitmemiz gereken sezonu saçma sapan transfer stratejileri ve şike düşünceleriyle mahvediyoruz ya, hiçbir şey diyesim gelmiyor artık. Yazık.

Anasını satayım 9'da 9 yaptık puan farkı hiç açılmadı matematiğe olan inancım kayboldu! Nasıl iştir lan bu.

Çok kızıyorum çok

birde 9 da 9 yaptik diyip duruyor bazi arkadaslar, sanki büyük bir sey yaptik anasini satayim.

büyük ihtimalle 2 puan fark olacak pazartesi aksami fener ve bjkyle aramizda

9 da 9 yapmisiz, sanki puan farkini 10-15 yapmisiz, bu ligi yürüye yürüye aliriz gibi düsünenler var..
Cezalar verilmezse şampiyonluk elimizden gidince görücem ben onları.

sabriyle bu iş olmaz hoca artık sağ beke uljfalusı stoper e de gökhan zan ı alması lazım böyle şans olmaz bir kere geldiler golü attılar yönetimde transfer yapmasın hala keita olsa bu maçı almıştık sercan dan bir yol olmaz

Anasını satayım 9'da 9 yaptık puan farkı hiç açılmadı matematiğe olan inancım kayboldu! Nasıl iştir lan bu.

Çünkü rakipler senin yapamadığını yapıp son dakika öyle yada böyle maç alıyorlar. Sen kazanamanın zor olduğu hiçbir maçı kazanamadın.

Açıkçası yönetim en az maliyetle Eboue tipinde transfer yapmayı planlıyor her zaman o tarz transfer olmaz yönetim! Gerektiğinde değeceğini düşündüğünüz Shaqiri tipinde adamlara basacaksın parayı! Madem paramız yok en baştada bizi büyük beklentilere sokmayacaktınız hiç kusura bakmasınlar!

Bu oyunla sampiyon olunmaz ha olursak avrupada eziliriz acik konusmak gerek. Sercan kazim elmander yerine oyuncu lazim

İnanamıyorum ya Süper Ligin en kötü takımı Bursaspor'a yenildik. Adamlar hiçbir şey yapmadan kazandı. Futbolumuz umut verici değil. Bir an öne toparlanmalıyız. Transferde şart gibi. Ama o tren kaçtı 2 günde kim satacak oyuncusunu bize. Rieragilleri demiyorum.

Beyler siz neyin kafasındasınız ya, ligimizde doğru dürüst top oynayan mı var? Tamam bu kadroyla şampiyonlar ligine gitsek 0 çekip geliriz, ama şuan ligde en iyi biziz.

Şu an. İyi gitmeyle kötü gitme arasında çok ince bir çizgi var. Fenerin 5 maç arka arkaya kazanamayacağını nasıl garanti edebilirsin. Ayrıca o mesajın devamı var. Sadece orasını alıntılarsan anlatmak istediğim şeyi anlamamaış olursun zaten.

Zaten şuan ki kadroyu az maliyetlerle kurduk! Biz ne zaman 12 - 13 hatta 15 milyon verip transfer yapabileceğiz! Piyasa böyle ne yapalım.Yöneticiler hep en ucuzu olsun istiyor ama Avrupa'da öyle mi acaba? Adamlar basıyor paraları alıyor.Sebastian Larsson sezon başı serbestti onla bile ilgilenmemişizdir! Bizde scout falan yok!

sag acikta Emre oynuyor ,Fatih Hoca adamligindan susuyor ,sene sonu bombalar patlar bu gidisle umarim birakmaz gorevi

Geri
Üst Alt