STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

tebrik ederim osman kardes, böyle yorum olsun, bas taci, ama hakaret de neyin nesi yahu...

rica ederim.ben de meloyu sevmiyorum diye forumda hakarete varan yorumlara uğradım.kaldı ki melo konusunda malesef haklı çıkıyorum.yıllık kazancı nani alexis kaka gibi adamlarla aynı yada fazla olan melomuz beşiktaş gibi bursa gibi bize en lazım deplasmanlarda "atılma korkusuyla" oyundan alınıyor.

yahu ne 8 milyonu, amkarbat iyi hos ama o paralara ne topcular alirsin biraz ugras versen

Doğru.Avrupadan'da çok iyi adamlar buluruz o paralara ama gel gör ki yönetim vermiyor.Shaqiri için veriyor ama onada yetmiyor.13+2'ye Shaqiri bizdeydi.

Semih olmasaydı en az 2 tane daha yerdik farkında mısın?

degil gibi

semih bugun yine süpürge gibi, sagdan, soldan gelen ataklari temizliyordu

hata yapmis olabilir , iyi oynamamais olabilir ama cooook kötüydü demek, haksizlik olur.

Herkes Fenere sallıyor, yok bitmişler, yok moralsizler, yok niye oynadıkları bile belli değil diye. Ama adamlar ortam buyken bile kıçımızın dibindeler. Bu adamlar düşmez ve morallenirse en önemli rakibimiz olacaklar. Diyorum ya en kolay sezonumuzda şampiyonluğu kaybetmek istemiyorum ben.

fatih hoca sene sonu büyük ihtimalle gider valla, demedi demeyin

sag acikta Emre oynuyor ,Fatih Hoca adamligindan susuyor ,sene sonu bombalar patlar bu gidisle umarim birakmaz gorevi

ozaman fatih hoca sag tarafta mertan, berkin, yigit'ten birisini oynatsin.

tamam transfer mutlaka lazim. ama bu takim bursa ya yenilecek kadar da kötü degil! golü yedikten sonra takim dagiliyor. olacak sey mi bu?

hic mi taktik antrenmani yapmiyorlar. geriye düsünce kimin nerede pozisyon alacagini söylemiyorlar vs???

Yönetim işi şansa bıraktı Nasıl olsa Fenerbahçe , Beşiktaş düşecek veya puan silinecek Playoff'ta tek büyük takım biz Galatasaray olacağız diye hesaplıyor.Buna göre yapmadıysak transfer YAZIKLAR OLSUN!

Ama her şeye rağmen Şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum.

Herkes Fenere sallıyor, yok bitmişler, yok moralsizler, yok niye oynadıkları bile belli değil diye. Ama adamlar ortam buyken bile kıçımızın dibindeler. Bu adamlar düşmez ve morallenirse en önemli rakibimiz olacaklar. Diyorum ya en kolay sezonumuzda şampiyonluğu kaybetmek istemiyorum ben.

yav nesi kolay abi. adamları düşürmedikce daha gücleniyorlar. bizim takımın hepsi yeni oyunculardan kurulu. sanki adamlara cin işkencesi yapıyorlar. hic bi b.k oldugu yok. adamlar gidiyor 10 milyon euroya forvet alıyor birde. adamlar federasyonla anlaşmış siz hala uyuyorsunuz.

Yönetim işi şansa bıraktı Nasıl olsa Fenerbahçe , Beşiktaş düşecek veya puan silinecek Playoff'ta tek büyük takım biz Galatasaray olacağız diye hesaplıyor.Buna göre yapmadıysak transfer YAZIKLAR OLSUN!

sen bunun doğruluğuna inanıyorsan

diyecek birşey kalmamış demektir!!

:(

Fatih hoca bazı şeyleri hala çözememiş deneye deneye görüyor.Bir daha Elmander - Sercan yan yana izlemeyiz heralde.

rica ederim.ben de meloyu sevmiyorum diye forumda hakarete varan yorumlara uğradım.kaldı ki melo konusunda malesef haklı çıkıyorum.yıllık kazancı nani alexis kaka gibi adamlarla aynı yada fazla olan melomuz beşiktaş gibi bursa gibi bize en lazım deplasmanlarda "atılma korkusuyla" oyundan alınıyor.

birini sevmedigin zaman, hakarete ugramak gercekten forum adina üzücü, zamanla bu kisileri de aramizdan ayiklayacagiz insallah.

Melo konusuna gelince, orada da haklisin. Bu kadar para kazanan bir futbolcu daha sorumlu davranmasi gerek, futbolculuguna lafimiz yok ama o atilma korkusunu bize yasatmaya mecbur degil, insallah bir an önce uyarilar yapilir...

yav nesi kolay abi. adamları düşürmedikce daha gücleniyorlar. bizim takımın hepsi yeni oyunculardan kurulu. sanki adamlara cin işkencesi yapıyorlar. hic bi b.k oldugu yok. adamlar gidiyor 10 milyon euroya forvet alıyor birde. adamlar federasyonla anlaşmış siz hala uyuyorsunuz.

Bende onu diyorum. Sözde en iyi biziz ya. Uyuduğumuz falan yok. O başka konu. Bir yerlerden garanti alamayan zaten gidip bu maliyetlerle adam almaz. Ama oyun buysa bizimde kuralına göre oynamamız gerekiyor.

Fatih hoca Antalya maçında 4-3-1-2'ye dönmeli

Muslera

Ujfa - Semih - Gökhan - Çağlar

Engin - Melo - Selçuk

Emre

Kazım - Elmander

ozaman fatih hoca sag tarafta mertan, berkin, yigit'ten birisini oynatsin.

tamam transfer mutlaka lazim. ama bu takim bursa ya yenilecek kadar da kötü degil! golü yedikten sonra takim dagiliyor. olacak sey mi bu?

hic mi taktik antrenmani yapmiyorlar. geriye düsünce kimin nerede pozisyon alacagini söylemiyorlar vs???
takim buraya kadar iyi bile geldi ; Mertan bu forumda cok abartildi hazir olsa zaten oynar ,Berkin de sag acik degil ve Yigit'in fark yaratacagini dusunmuyorum

Geri
Üst Alt