STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

En azından Kazım'ı deneyebilir.Sercan'dan daha iyi olacağı kesin.Sercan kanatta iş yapar yetenekli sözüm yok.Forvette oynayacak kapasite bu adamda yok! Hee tabiki şimdi kadroda Mevlüt olsa o oynardı yine dönüp geliyoruz TRANSFER mevzusuna.

Kazım diyorsan konuşmayalım zaten.

burda herkes skora göre konuşuyor galipsek herkesin morali yerinde takım iyi malupsek takımda kazım sabri elmander melo sercan hepsi kötü!
alakasi yok 5 puan ondeyken bu gidisle sampiyon olamayacagimizi soyleyen bir suru adam var forumda

En basit bir soru;

Forumda bu kadar adamız. Yönetim içinde futbol konusunda bizlerden bile çok fazla şey biliyorlar diyebiliyormusunuz. Ben Ne Aysal'ın, ne Albayrak'ın, ne Dürüst'ün, ne Öztürk'ün, ne Tulun'un, ne Doğan'ın, ne Gürsoy'un futbolu benden daha iyi bildiklerini düşünmüyorum. Onun için Başkan bilenleri toplamalıydı verdiği sözde olduğu gibi.

başkan söyledi futboldan anlamam diye açık açık

daha futboldan anlayan kimi bekliyorsun ki FT varken ??

edit

Kazım diyorsan konuşmayalım zaten.

En azından fiziğiyle top tutar yapar bir şeyler ya.Sercan'ı şahsen forvette görmek istemiyorum! Zaten büyük ihtimal Kazım'ı oynatır bir dahakine.

Hiçbir yönetimin birbirinden farkı yok,sadece isimler değişiyor icraatlar aynı. Ünal Aysal sadece biraz daha aklı basında konuşuyor,taraftarı iyi kandırıyor o kadar.

ünal baskan hayal kırıklıgı yarattı resmen...

başkan söyledi futboldan anlamam diye açık açık

daha futboldan anlayan kimi bekliyorsun ki FT varken ??

Abi sen niye her defasında bu kadar düz cevap veriyorsun. Başkan anlamadığı gibi etrafına da anlamayanları toplamış. İyi o zaman Fatih Hoca takımı yönetsin, transfer yapsın, gitsin görüşmelere katılsın, stadla ilgilensin, rakip yöneticilere cevap versin. Futboldan anlıyor ya her boku o yapsın

alakasi yok 5 puan ondeyken bu gidisle sampiyon olamayacagimizi soyleyen bir suru adam var forumda
ben senin kadar karamsar değilim takımın çok kötü oynadığınıda düşünmüyorum beceriksizlik var ortada takım gayet iyi

Ezikler sow'u nasil aldı merak ediyorum...

Bizim yonetim ne yapmaya çalişiyorlar anlamiyorum...

Ünal Aysal Ronaldinho için 5,5 milyon yıllık ücret , 8 milyon bonservis ve 3 senelik için anlaşmaya varmıştı.FT kabul etmemişti kabul etse alacaktık.O paraları gözden çıkaran başkan 13 Milyon mu veremiyecek? Shaqiri için Off offf ulan off nasıl bir iş bu ya?

Fikir aldığı adamlardan derhal kurtarılmalı Ünal Aysal.

Abi sen niye her defasında bu kadar düz cevap veriyorsun. Başkan anlamadığı gibi etrafına da anlamayanları toplamış. İyi o zaman Fatih Hoca takımı yönetsin, transfer yapsın, gitsin görüşmelere katılsın, stadla ilgilensin, rakip yöneticilere cevap versin. Futboldan anlıyor ya her boku o yapsın

FT mi gidip anlaşacak alacak adamı

o söyler şu şu diye gider bakarlar alırlar

diğer işler başkalarına ait tabikide

FT Gidip kendi anlaşsa yine veto edilir. O paraya sezon sonu 35 tane serbest futbolcu alınır, nasılsa bu sene şampiyonuz, ne gerek var transfer yapmaya derler.

E sen diyorsun işte Fatih Hocayı getirdi futboldan anlıyor diye. Fatih Terimin şu şu dediği adamları kim alacak. Var mı yönetimde bu konuda futboldan anlayan adam

hala cikip, dunyada yenilmeyen takim yok, biz gecen sene ne durumdaydik unutun falan diyenlere katilmiyorum, katilmicam da.

ben adam gibi topcu izlemek istiyorum, tama mi?

kazim, riera, baros, sabri, hakanla sampiyon olsak ne yazar?

hatta kaybeden Galatasaray olur, nasil mi?

"bunlar bu takimi gecen sene sampiyon yapti" derler, tipki "bunlar milli takimin bankolari" dedikelri gibi, 3-4 yilimizi yerler yine.

istemiyorum kazimin, rieranin, sabrinin bizi sampiyon yapmalarini

top ayagina geldiginde pas atabilen, calim atabilen, top sürebilen , futbolu oynamayi bilen, futbolu oynamayi seven topcu istiyoruz artik, kisaca KALITELI TOPCU, sampiyonlar ligi icin topcu.

Allah askina, selcuk ve melo haric beni heycanlandiran topcu yok yahu.

Semih var birde.

Yahu inanilir gibi degil ama 3 metre top sürebilen, dribling yapabilen topcu yok su koca kadroda, en iyisi engin????

muslera haric adam gibi bonservis verip aldigin adam yok ortada en önemlisi

üstüne arda gitmis, 12 milyon kazandirmis, bari onun boslugunu doldur yahu.

Muhabir:Bugün sadece bayan taraftarlar vardı, tribünleri nasıl buldunuz hocam?

Fatih hoca:Siz nasıl buldunuz?

Muhabir:Müthişti

Fatih hoca:Küfürler de dahil mi?

:asd:

Geri
Üst Alt